- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.301
ahahah yeni girdim neyi okumayım diye bakınıyordum. oyyy sana kardeş mi geldiiii
Harikasın orticimhzlsel ortim ben yürüyüşteyim 40dkyı devirdim☺☺
19 da evlendimAmanın kız 2 çocupun mu vardı seninkaç yaşında evlendin kuzum sen
hoşgeldin Halimecim sağlıcakla ideal kilolarımıza ulaşmak dileğiyleHalime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
Hayırlı olsun kızım sağlıcakla büyüsünler bebişler☺☺19 da evlendimüni sınava hazırlanırken ilk görüşte aşk yaşadım eşime 20 de ilk kızm oldu 23 te de 2.ci kızm temmuzda 24 olcm inşaAllah
ahahah yeni girdim neyi okumayım diye bakınıyordum. oyyy sana kardeş mi geldiiii
sen hep benim minik küçük tatlı Zeynebim olarak kalacaksın
Olsun ortim temizlik bile spordur harekettirHarikasın orticimben bugün temizlik yaptım yürüyüşe çıkamadım o yüzden Akşam Leslie yapacağım inşallah
Çok sağ ol canım beklerim çıkın çıkın gelin☺☺
Amin inşaAllah sağol canımHayırlı olsun kızım sağlıcakla büyüsünler bebişler☺☺bana da ilk görüşte aşk duası amin
Ay ben de daha gencim çocuk yapmaya daha çok vaktim var diyordum (yaşım otuz )19 da evlendimüni sınava hazırlanırken ilk görüşte aşk yaşadım eşime 20 de ilk kızm oldu 23 te de 2.ci kızm temmuzda 24 olcm inşaAllah
Teşekürler esra hanım evet gördüm yarın itibari ile başlarımSağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu
İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldumbir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum
menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Tesekur ederim canımhoşgeldin Halimecim sağlıcakla ideal kilolarımıza ulaşmak dileğiyle
1 yemek kaşığı demişti sankiHedef60kgolmak canım pudingli yulaf lapasına ne kadar puding koyuyorduk yarın yapacağım ama miktarı unuttum
Ramazan olunca mı farkettim bende. Herkes reglAyy hepimiz nasıl aynı hafta regl olduk ya
Çok güzel vermişsin tebrik ederim seniHoş geldin canım ben daha iki haftadır buradayım ama daha şimdiden 6 kiloma veda ettim sen de eminim çok güzel kilolar vereceksin
Kızlar ben neyim
Kaptanim merhaba ozlemisim sizleriMezunlarımızın kiloları ne durumda acaba ??
@hawar
Monica_
@Tempus
Kızlar KİLOMUZU KORUYORUZ topiği var orada bir sorumluya kaptana ihtiyaç var ilgilenirseniz sizlere de bilgi vermek istedim elini taşın altına sokan kârlı çıkar kendi kilosunuda korur
Sadece koruma modu olduğu ve yarış olmadığı için mevcut takımlarda olduğu gibi ağır olmayacaktır oranın yükü haber vermek istedim sizleredebu aralar yarışmaya kilo alıp geri dönen mezunlar çok olmaya başladığı için bahar kaptanla böyle bir şey düşündük
Kilo vermeye devam eden mezunlarımızı da ekleyeyim tabi :))
Namaria
@belmayne
@ummhnisa
Thread 'Kilomuzu Koruyoruz!' Cuma Zayıflama Yarışması - Kilomuzu Koruyoruz!
Ay ben de daha gencim çocuk yapmaya daha çok vaktim var diyordum (yaşım otuz )karta kaçmışım meğersem
Deme öyle otim yaAy ben de daha gencim çocuk yapmaya daha çok vaktim var diyordum (yaşım otuz )karta kaçmışım meğersem
Ay ne güzel eğlenceli de olmuştur. Ben tek başıma dönüp durayım evib etrafındaBizim evin karşısında bir tepe vardı... Komşularımla yürüyüşe başladık çocuklar babada.. O tepeye çıktık. Hergün başka yerler keşfediyoruz. Yokuştu zorladı ama adım sayısı az oldu. 8500 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?