Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma 79.6
Pazartesi 81.8
Fark +2.2

S seyrulsefer Cherry Mom
Deli oldum sabah da tartildim emin olmak icin eve gelince de tartildim bugun niyetli degilim. Bu kadar fark olabilir mi ya az once 82.1 ciktim hatta Cherry Mom kaptanim ben anlamadim listeye gircem diyorum iki gunde 2.2 kilo fark cikiyo yani iftarim sahurum sporum belli resmen +2 -2 korumaya gectim ne yapcagimi bilmiyorum

Hosgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza ineriz insallah

Canım fark olabilir geçen cuma o kiloda orucun etkisiyle su kaybı da vardı biraz ama olsa olsa -500 olur su kaybıda
Spora ara vermiştin yeniden başladın ya onlar ödem yapmış ikisi bir etkilemiş olabilir canım seni hemen moral bozmayalım cumaları hep daha iyisin sen üzülme

Ay ne güzel canım hayırlı olsunnnn

Evet canim fark olabilir ama +1 falan olsaydi bu kadarini beklemiyordum insallah spor odemidir artik olmadi hataydaki diyetisyenimle iletisime gecicem online icin boyle devam etmicek insallah bu diyetisyenin hayrini gormedim ramazan dolayisyla wc problemi var biraz ama
mih gibi kaldim 79-81 bandinda

Kuzm detoks çok sağlıklı birşey değil verdiğin kilo çok çabuk geri gelir
Duraksadığn zaman yap yada çok artı gelirsen vs
Ama normal zamanda yapma bence
Ne detoksu yapıyosun

Teşekkür ederim kaptanım memnun kalfım sürekli de iletişim halinde olacağımız için iyi gelir diye düşündümve bana haftada bir gün sütlü tatlı verdi ona daha da memnunum
Hayirli olsun canim diyetisyen cok onemli gercekten insallah super sonuclar alacaksin

Ah kaptanım Ahhh ben oruç ayında çocuklarda tutuyor diye menüleri ağır yapıyorum içli köfte, kebap, lahmacun börek, dışarıdan adana kebap, ve geçen senelerde çok yerdim şimdi yemiyorum tabiki ama arada hafta sonu kaçamağı olmaya başladı, tamam canım yürüyüşleri yin yapacağım yaptığımda daha mutlu oluyorum

Canim diyetin basindaysan normal ilk hafta cok gider ama ileriki gunler icin cok normal değil haftada 1 kilo senin kilona gore cok cok iyi olur.
Cok giderse geri gelme tehlikesi var saglikli besleniyorsan sorun yok ama detoks falan sıkıntı

Dur unuttum sürekli beşamel soslu yemeklerde yapıyorum mutlaka herhafta oluyor oruç ayında hepsini bir araya sıkıştırıyor hafif yemek yaptığımda istemiyorlar birde tatlı ve pastaları unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…