- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.501
1 ay nerdeyse hergun yap cook incelme gorursun canim, karin bolgende ozellikleTesekur ederim artık daimi sporum bu
Himm adana kebapBende 500 gr artıda yım ama oruç ayında hafta sonları biraz daha ağır yemek oluyor herkez oruç tutuyor Herzaman da az yiyemiyorsun d ü n adana kebap yedim o yüzden artı 500
Inşallah tek takıntım karin bölgem ve fazla kilolarım1 ay nerdeyse hergun yap cook incelme gorursun canim, karin bolgende ozellikle
Hosgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza ineriz insallah1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirim
Bana beraberdim diyebilirsiniz
Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
12 ve 9 yaşlarında iki tane oğlum var
Daha önce hiçbir bir takıma dahil olmadım
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdimdoğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık
Canım fark olabilir geçen cuma o kiloda orucun etkisiyle su kaybı da vardı biraz ama olsa olsa -500 olur su kaybıdaCuma 79.6
Pazartesi 81.8
Fark +2.2
S seyrulseferCherry Mom
Deli oldum sabah da tartildim emin olmak icin eve gelince de tartildim bugun niyetli degilim. Bu kadar fark olabilir mi ya az once 82.1 ciktim hattaCherry Mom kaptanim ben anlamadim listeye gircem diyorum iki gunde 2.2 kilo fark cikiyo yani iftarim sahurum sporum belli resmen +2 -2 korumaya gectim ne yapcagimi bilmiyorum
Olsun ona regli ödemi deriz sebebi belli olmuş olur en azındanSelamlarben 57.5 im yani -200
Cherry Mom @olvidos
Yalnız 2 gün sonra regli olcamyine sansıma cuma ne cıkar bilinmez
Ay ne güzel canım hayırlı olsunnnnDiyetisyende tartıldım ölçümümü yaptık yağ oranım fazla çıktı onu düşüreceğiz dedi haftalık liste verdi ve her gün ne yiyeceğimi yazdı yarın başlıyoruz haftaya salı da online kontrolüm var. Diyetisyenimi çok sevdim her zaman yazabilirsin bana kontrol gününü beklemene gerek yok dedi. Verdiğim menüde acıkırsan muhakkak haberim olsun dedi. İlk 3gün yediklerini yaz bana at porsiyon kontrolünü görmem lazım dedi falan filan öyle 1 saat konuştuk konuşurken de listelerimi hazırlamış çok memnun kaldım ya
Evet canim fark olabilir ama +1 falan olsaydi bu kadarini beklemiyordum insallah spor odemidir artik olmadi hataydaki diyetisyenimle iletisime gecicem online icin boyle devam etmicek insallah bu diyetisyenin hayrini gormedim ramazan dolayisyla wc problemi var biraz amaCanım fark olabilir geçen cuma o kiloda orucun etkisiyle su kaybı da vardı biraz ama olsa olsa -500 olur su kaybıda
Spora ara vermiştin yeniden başladın ya onlar ödem yapmış ikisi bir etkilemiş olabilir canım seni hemen moral bozmayalım cumaları hep daha iyisin sen üzülme
Evet canım ondan dolayı cumaya kadar inşallah gidecekHimm adana kebap
Sadece dunden dolayiysa gider seninki cumaya kadar canim.
Senin nasıl durum cnm?Çok güzel eksi gelmişsin
Teşekkür ederim kaptanım memnun kalfım sürekli de iletişim halinde olacağımız için iyi gelir diye düşündümAy ne güzel canım hayırlı olsunnnn
Harika benceKızlar günde kaç gram veriyorsunuz 1 haftada toplam tahmini ne kadar kilo veya gram kaybediyorsunuz
Ben bu ara sıkı diyetteyim detokslar yapıyorum
17 nisan 68.100
18nisan 67.800
19 nisan 67.200
Gidişatım bu şekilde gidiyor normal mi
Tesekur ederim canım inşallah hep böyle giderHarika bence
Kuzm detoks çok sağlıklı birşey değil verdiğin kilo çok çabuk geri gelirKızlar günde kaç gram veriyorsunuz 1 haftada toplam tahmini ne kadar kilo veya gram kaybediyorsunuz
17 nisan 68.100
18nisan 67.800
19 nisan 67.200
Hayirli olsun canim diyetisyen cok onemli gercekten insallah super sonuclar alacaksinTeşekkür ederim kaptanım memnun kalfım sürekli de iletişim halinde olacağımız için iyi gelir diye düşündümve bana haftada bir gün sütlü tatlı verdi ona daha da memnunum
Ah kaptanım Ahhh ben oruç ayında çocuklarda tutuyor diye menüleri ağır yapıyorum içli köfte, kebap, lahmacun börek, dışarıdan adana kebap, ve geçen senelerde çok yerdim şimdi yemiyorum tabiki ama arada hafta sonu kaçamağı olmaya başladı, tamam canım yürüyüşleri yin yapacağım yaptığımda daha mutlu oluyorumCanım ekibin çoğu oruç tutuyor eskisi kadar olmasada sporlarını lütfen 0 a indirme olur mu
Sporlar azaldığı içinde mümkün oldukça iftarları hafif yapalım valla bizim soframızda tek fark hurma oldu onu dışında eskiden akşam yemeğinde ne yiyorsak şimdiden o tarzda gidiyor menülerimiz eşimde bende ekstra birşey yemiyoruz
Ben yersem akşam spor yapamıyorum
Eşim yerse midesi yanıyor :) o yüzden hep ağır olmayan yemekleri tercih ediyoruz
Canim diyetin basindaysan normal ilk hafta cok gider ama ileriki gunler icin cok normal değil haftada 1 kilo senin kilona gore cok cok iyi olur.Kızlar günde kaç gram veriyorsunuz 1 haftada toplam tahmini ne kadar kilo veya gram kaybediyorsunuz
17 nisan 68.100
18nisan 67.800
19 nisan 67.200
Dur unuttum sürekli beşamel soslu yemeklerde yapıyorum mutlaka herhafta oluyor oruç ayında hepsini bir araya sıkıştırıyor hafif yemek yaptığımda istemiyorlar birde tatlı ve pastaları unuttumCanım ekibin çoğu oruç tutuyor eskisi kadar olmasada sporlarını lütfen 0 a indirme olur mu
Sporlar azaldığı içinde mümkün oldukça iftarları hafif yapalım valla bizim soframızda tek fark hurma oldu onu dışında eskiden akşam yemeğinde ne yiyorsak şimdiden o tarzda gidiyor menülerimiz eşimde bende ekstra birşey yemiyoruz
Ben yersem akşam spor yapamıyorum
Eşim yerse midesi yanıyor :) o yüzden hep ağır olmayan yemekleri tercih ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?