Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım dert etme +900 ü bak bir kilo ödemin varmış o yüzden olmuş demekki diyetisyeninizle anlaşmana sevindim sütlü tatlı candır Cuma’ya kadar gider o kiloda inşallah eksiyi görürsün kilo az olunca böyle gelgitler olacak yarimuhendis

Tesekur ederim yediklerine çok dikkat ediyorum uygulamaya kaydediyorum kalori hesaplaması yapiyom metobolizmam yavaş olduğu için detok yapıyorum yağdan yakmak için

Kuzm detoks çok sağlıklı birşey değil verdiğin kilo çok çabuk geri gelir
Duraksadığn zaman yap yada çok artı gelirsen vs
Ama normal zamanda yapma bence
Ne detoksu yapıyosun
31 mayısta bebeğinin 1 yaş günü o zaman kadar biraz kilo vermek istiyorum yani verdiğim kilo belli olsun istiyorum olduğumdan daha kilolu gösteriyorum kısa olduğum için çok taktım yani kafama

Hoşbulduk inşallah hepimiz için bol eksiler olur

Ay inşallah ortim yaa. Yarın başlıyorum işte yeni listeme. Her gün yiyeceklerim belli olduğu için artık bugğn ne yesem derdi olmayacak

Ay inşallah ortim yaa. Yarın başlıyorum işte yeni listeme. Her gün yiyeceklerim belli olduğu için artık bugğn ne yesem derdi olmayacak
Tabi canım değişik listeler de verdiği için sıkılmayacaksın aynı zamanda hem yağdan vermiş olacaksın her açıdan iyi oldu diyetisyene gitmen

wuuwuu. Ellerine saglik canim.

Heyy masallah ne guzel gitmis. Ne detoksu yapiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…