Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 bardak sıcak süt icseydin muzun yanında daha tok tutardı akşam çok acıkırsan sutlu kahve yerine sade sut iç 1 bardak daha tok tutar
Kuzm oraya sadece menü yazıyoruz alıntı yapıp burda yazman gerekiyor

Kahvesini zaten 1 çk atıyorum sade süt pek sevmiyorum canm ya

31 mayısta bebeğinin 1 yaş günü o zaman kadar biraz kilo vermek istiyorum yani verdiğim kilo belli olsun istiyorum olduğumdan daha kilolu gösteriyorum kısa olduğum için çok taktım yani kafama
Hergun spor yap, inan oldugundan cok daha ince gozukursun. Zaten kilon 60larda ne guzel. Bir de sporla bir iki beden incelirsen sahane olursun ben cok yavas kilo veriyorum ama verdigimi yagdan veriyorum sanirsam uzun zamandir gunluk spir yapiyorum cok guzel sIkilasma, incelne ve selulitlerimde acayip azalma oldu. Spirun etkisini gordukce insanin daha da yapasi geliyor zaten.
Bak ben su grubun videolarini cok severek yapiyorum, hem hafif hem etkililer, ardiba bir de tabata ekle hergun miss , tadindan yenmez

Tavsiyene uyucam benim suan 2 sporum var Evin temizliğini bitirdikten sonra bebeğimle dans etmek bide çocuk bahanesine hergun parkta yürüyüş yapıyorum 7000 bin 9000bin aradı adım atıyorum

Teşekkür ederim kaptanım memnun kalfım sürekli de iletişim halinde olacağımız için iyi gelir diye düşündümve bana haftada bir gün sütlü tatlı verdi ona daha da memnunum
ooo sütlü tatlı da var daha ne olsun cnm hayırlı olssuuunn
Dur unuttum sürekli beşamel soslu yemeklerde yapıyorum mutlaka herhafta oluyor oruç ayında hepsini bir araya sıkıştırıyor hafif yemek yaptığımda istemiyorlar birde tatlı ve pastaları unuttum
canım yememen zor gibi ama en azından çorbayı hafif yapsan yanında herşeyden azar azar alsan süper olur bence
Tesekur ederim yediklerine çok dikkat ediyorum uygulamaya kaydediyorum kalori hesaplaması yapiyom metobolizmam yavaş olduğu için detok yapıyorum yağdan yakmak için
canım ilk 1 haftadan sonra normal diyete geç bence :)

Dikkat edin kendinize canım ciğerlere falan bakılsın

Menün gayet iyi canım sadece yumurta tek olsa daha mı iyi olurdu acaba
Evet canım yarın gidicem göğüs hastalıklarına ilk yavaş yavaş kontrollere başlayacağım, çok rahat ve kolaylıkla atlattım çok şükür ama bedende ne var ne yok bakalım :)

Kuzum çok moral bozucu oluyor bu artılar. Anlıyorum seni. Ama illaki girecek düzene. Sen yeterki vaz geçme. Ne kilolar verdin. Tekrar geri gelecek o düzen inşallah

Belki ödemin vardır orti sıkma canını düzene girer tekrar - leri görürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…