- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.541
Kuzm oraya sadece menü yazıyoruz alıntı yapıp burda yazman gerekiyor1 bardak sıcak süt icseydin muzun yanında daha tok tutardı akşam çok acıkırsan sutlu kahve yerine sade sut iç 1 bardak daha tok tutar
Hergun spor yap, inan oldugundan cok daha ince gozukursun. Zaten kilon 60larda ne guzel. Bir de sporla bir iki beden incelirsen sahane olursun31 mayısta bebeğinin 1 yaş günü o zaman kadar biraz kilo vermek istiyorum yani verdiğim kilo belli olsun istiyorum olduğumdan daha kilolu gösteriyorum kısa olduğum için çok taktım yani kafama
Aynen öyle inşallah aminTabi canım değişik listeler de verdiği için sıkılmayacaksın aynı zamanda hem yağdan vermiş olacaksın her açıdan iyi oldu diyetisyene gitmen
Tavsiyene uyucam benim suan 2 sporum var Evin temizliğini bitirdikten sonra bebeğimle dans etmek bide çocuk bahanesine hergun parkta yürüyüş yapıyorum 7000 bin 9000bin aradı adım atıyorumHergun spor yap, inan oldugundan cok daha ince gozukursun. Zaten kilon 60larda ne guzel. Bir de sporla bir iki beden incelirsen sahane olursunben cok yavas kilo veriyorum ama verdigimi yagdan veriyorum sanirsam uzun zamandir gunluk spir yapiyorum cok guzel sIkilasma, incelne ve selulitlerimde acayip azalma oldu. Spirun etkisini gordukce insanin daha da yapasi geliyor zaten.
Bak ben su grubun videolarini cok severek yapiyorum, hem hafif hem etkililer, ardiba bir de tabata ekle hergun miss , tadindan yenmez
Adimlarin superTavsiyene uyucam benim suan 2 sporum var Evin temizliğini bitirdikten sonra bebeğimle dans etmek bide çocuk bahanesine hergun parkta yürüyüş yapıyorum 7000 bin 9000bin aradı adım atıyorum
Tesekur ederimAdimlarin super
2 adet yeşil çay 3 bardak kaynamış suya soda yarim limon soğuk tuketiyorum bide iftardan sahura limonlu su iciyorumHeyy masallah ne guzel gitmis. Ne detoksu yapiyorsun?
Tesekkurler detaylar icin. Cok guzel vermissin, masallah2 adet yeşil çay 3 bardak kaynamış suya soda yarim limon soğuk tuketiyorum bide iftardan sahura limonlu su iciyorum
ooo sütlü tatlı da var daha ne olsun cnm hayırlı olssuuunnTeşekkür ederim kaptanım memnun kalfım sürekli de iletişim halinde olacağımız için iyi gelir diye düşündümve bana haftada bir gün sütlü tatlı verdi ona daha da memnunum
canım yememen zor gibi ama en azından çorbayı hafif yapsan yanında herşeyden azar azar alsan süper olur benceDur unuttum sürekli beşamel soslu yemeklerde yapıyorum mutlaka herhafta oluyor oruç ayında hepsini bir araya sıkıştırıyor hafif yemek yaptığımda istemiyorlar birde tatlı ve pastaları unuttum
canım ilk 1 haftadan sonra normal diyete geç bence :)Tesekur ederim yediklerine çok dikkat ediyorum uygulamaya kaydediyorum kalori hesaplaması yapiyom metobolizmam yavaş olduğu için detok yapıyorum yağdan yakmak için
Tavsiyene uyucamcanım ilk 1 haftadan sonra normal diyete geç bence :)
Çok sağ ol canım benimooo sütlü tatlı da var daha ne olsun cnm hayırlı olssuuunn
Evet canım yarın gidicem göğüs hastalıklarına ilk yavaş yavaş kontrollere başlayacağım, çok rahat ve kolaylıkla atlattım çok şükür ama bedende ne var ne yok bakalım :)Dikkat edin kendinize canım ciğerlere falan bakılsın
Menün gayet iyi canım sadece yumurta tek olsa daha mı iyi olurdu acaba
Kuzum çok moral bozucu oluyor bu artılar. Anlıyorum seni. Ama illaki girecek düzene. Sen yeterki vaz geçme. Ne kilolar verdin. Tekrar geri gelecek o düzen inşallahCuma 79.6
Pazartesi 81.8
Fark +2.2
S seyrulseferCherry Mom
Deli oldum sabah da tartildim emin olmak icin eve gelince de tartildim bugun niyetli degilim. Bu kadar fark olabilir mi ya az once 82.1 ciktim hattaCherry Mom kaptanim ben anlamadim listeye gircem diyorum iki gunde 2.2 kilo fark cikiyo yani iftarim sahurum sporum belli resmen +2 -2 korumaya gectim ne yapcagimi bilmiyorum
Belki ödemin vardır orti sıkma canını düzene girer tekrar - leri görürsün inşallah.Cuma 79.6
Pazartesi 81.8
Fark +2.2
S seyrulseferCherry Mom
Deli oldum sabah da tartildim emin olmak icin eve gelince de tartildim bugun niyetli degilim. Bu kadar fark olabilir mi ya az once 82.1 ciktim hattaCherry Mom kaptanim ben anlamadim listeye gircem diyorum iki gunde 2.2 kilo fark cikiyo yani iftarim sahurum sporum belli resmen +2 -2 korumaya gectim ne yapcagimi bilmiyorum
Tavsiyene uyucam
Çok sağ ol canım benim
aa tabii kuşumHedef60kgolmak kuzum sen bugün beni free yazsana kolum kanadım kalkmadı. Birazdan da ing. Dersim var 12 ye kadar. Spor yapamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?