- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.781
Yok canım ben son sınıfım mezunum 2 ayaÇok iyi yaptın canım hemşehrim.Ben de sabahtan beri çalışıyordum, şimdi takılıyorum öyle. Sınavların çok güzel geçer inşallah. Sen 2. sınıf mısın şimdi?
Hahahahahahah ileri geri sallana sallana iftarı beklediğinizi hayal ettim hepinizin.Acliktan aslinda her zaman acizda ramazan farkli etkiliyorbisey yiyip icemeyince yok fazla yedim yok kacamak yaptim yok canim bisey istiyor derdi yok sessiz sessiz oturuyoruz
yoooh olmazzzzOlsun sen her halinde güzelsin atsana
Bende bugünle yarını birleştirsem 10000den baya fazla olur öyle olmaz mı
Beni özlemişsin sen anlıyorum, o yüzden hep boş geliyo buralar sana çünkü ben yokum
Offf bu hoca bana taktı yaaaaaayoooh olmazzzz
Offf sil baştan nasıl başlıycam şimdiiiiafiyet olsun1 porsiyondan fazla meyve varsa diyetin bozulmuş demektir keşke tartsaydıın hadiii sil baştan
sahurda bile kimse yoktu
bence biraz değiştir 2-3 gün canım mesela ekmeksiz baklagilsiz meyvesiz yapabilirsin ,vejetaryen yapabilirsin biraz şaşırtHahahahahahah ileri geri sallana sallana iftarı beklediğinizi hayal ettim hepinizin.Off ben bugün yediklerimi yazdım. Ama iki gündür kendimi aşırı şiş hissediyorum. Tartılmadım ama kilo almışım gibi geliyor bana. Çok moralim bozuk. Çok yemiyorum esasen ama bilemedim... 21. günümdeyim, şişmeye mi başladım acaba? Sizinle de paylaşmak istedim kelebeklerim.
Belki de kilo aldın, kız yoksa sen gram gram tartıyosun ya senin tartı yanlış mı tartıyo ? Mesela 1200 grı 120 diye tartıyo olmasınHahahahahahah ileri geri sallana sallana iftarı beklediğinizi hayal ettim hepinizin.Off ben bugün yediklerimi yazdım. Ama iki gündür kendimi aşırı şiş hissediyorum. Tartılmadım ama kilo almışım gibi geliyor bana. Çok moralim bozuk. Çok yemiyorum esasen ama bilemedim... 21. günümdeyim, şişmeye mi başladım acaba? Sizinle de paylaşmak istedim kelebeklerim.
Hahahahahah özel gel atayım. Utanırımm.Olsun sen her halinde güzelsin atsana
Bende bugünle yarını birleştirsem 10000den baya fazla olur öyle olmaz mı
Beni özlemişsin sen anlıyorum, o yüzden hep boş geliyo buralar sana çünkü ben yokum
Ayy sende herşeyi unutmuşsun ya diyeti bozunca öyle oluyo, hatta diyeti bozduğunun ertesi günü hiç bişey yemiyosun öyle düzelirse o da belkkiiiiiiiOfff sil baştan nasıl başlıycam şimdiiiiDiyet bozunca en baştan nasıl başlanır sn dr?
3 mayısta görüşürüz dicemde seninde o zaman var sınavların. Biz kavuşamayacağız üzgünüm, ayrı dünyaların insanlarıyızHahahahahah özel gel atayım. Utanırımm.
Evet seni de çok özledim bebiş. Sınavların bitsin de gel.Benim de mayısın ortasına doğru biticek.
Offf bu hoca bana taktı yaaaaaa
yaniii diyete başladığın kiloya dönüp tekrar başlıyorsuunOfff sil baştan nasıl başlıycam şimdiiiiDiyet bozunca en baştan nasıl başlanır sn dr?
Hahahahahahah inşallah öyle bi şey değildir. O zaman kendi tartıldığım tartıyı da ona göre ayarlamam gerek.Belki de kilo aldın, kız yoksa sen gram gram tartıyosun ya senin tartı yanlış mı tartıyo ? Mesela 1200 grı 120 diye tartıyo olmasın
Yarın oruç tutucam zaten.Ayy sende herşeyi unutmuşsun ya diyeti bozunca öyle oluyo, hatta diyeti bozduğunun ertesi günü hiç bişey yemiyosun öyle düzelirse o da belkkiiiiiii
ayyy benim de nick imi değiştirme hakkımın geldiği güüüünnn3 mayısta görüşürüz dicemde seninde o zaman var sınavların. Biz kavuşamayacağız üzgünüm, ayrı dünyaların insanlarıyız
Oruç dengeni bozmustur brnde oruca girince sismeye basladim sabah tartiliyorum iftara kadar 1 kilo artiyorum anlamadim gittiHahahahahahah ileri geri sallana sallana iftarı beklediğinizi hayal ettim hepinizin.Off ben bugün yediklerimi yazdım. Ama iki gündür kendimi aşırı şiş hissediyorum. Tartılmadım ama kilo almışım gibi geliyor bana. Çok moralim bozuk. Çok yemiyorum esasen ama bilemedim... 21. günümdeyim, şişmeye mi başladım acaba? Sizinle de paylaşmak istedim kelebeklerim.
Ben baştan anlaşmaya çalışıyorum işteayol daha listeye bile almadım mazeretin var diye ahh ah zamane gençleri
yaniii diyete başladığın kiloya dönüp tekrar başlıyorsuun( ay Allah korusun tövbe bismillah )
Offf bu hoca bana taktı yaaaaaa
Benim 10 Mayıs'ta... Elbet bir gün buluşamayacak mıyız?3 mayısta görüşürüz dicemde seninde o zaman var sınavların. Biz kavuşamayacağız üzgünüm, ayrı dünyaların insanlarıyız
Hahahahahahaha ben diyete ilk orta 1'de başladım ve bozdum. Durum vahim o zaman.ayol daha listeye bile almadım mazeretin var diye ahh ah zamane gençleri
yaniii diyete başladığın kiloya dönüp tekrar başlıyorsuun( ay Allah korusun tövbe bismillah )
Aaaa yeni nickin ne olaacaaaak, bende düşüneyim örnekler vericiğiimm sana hatta aklıma bi tane geldi yaaaa hatta fotoğrafı bile geldi offf onlar olsa keşkeeayyy benim de nick imi değiştirme hakkımın geldiği güüüünnn
İnşallah düzelir ya. Karnım davul gibi neredeyse. Yarın bir tartılayım da gerçekle yüzleşeyim.Oruç dengeni bozmustur brnde oruca girince sismeye basladim sabah tartiliyorum iftara kadar 1 kilo artiyorum anlamadim gitti
Kıskanma hoca beni seviyo, seni sevmiyo çünkü sen çok yaramazlık yapıyomuşsun dersteHedef60kgolmak hoca biraz katıdır ama muhabbeti iyidir.
Benim 10 Mayıs'ta... Elbet bir gün buluşamayacak mıyız?
Hahahahahahaha ben diyete ilk orta 1'de başladım ve bozdum. Durum vahim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?