Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi yaptın canım hemşehrim. Ben de sabahtan beri çalışıyordum, şimdi takılıyorum öyle. Sınavların çok güzel geçer inşallah. Sen 2. sınıf mısın şimdi?
Yok canım ben son sınıfım mezunum 2 ayanickimden öyle anladın dimiama eğitimimin neredeyse yarısını uzaktan geçirdiğim için ablamla taktık o nicki

Acliktan aslinda her zaman acizda ramazan farkli etkiliyor bisey yiyip icemeyince yok fazla yedim yok kacamak yaptim yok canim bisey istiyor derdi yok sessiz sessiz oturuyoruz
Hahahahahahah ileri geri sallana sallana iftarı beklediğinizi hayal ettim hepinizin. Off ben bugün yediklerimi yazdım. Ama iki gündür kendimi aşırı şiş hissediyorum. Tartılmadım ama kilo almışım gibi geliyor bana. Çok moralim bozuk. Çok yemiyorum esasen ama bilemedim... 21. günümdeyim, şişmeye mi başladım acaba? Sizinle de paylaşmak istedim kelebeklerim.

bence biraz değiştir 2-3 gün canım mesela ekmeksiz baklagilsiz meyvesiz yapabilirsin ,vejetaryen yapabilirsin biraz şaşırt

Belki de kilo aldın, kız yoksa sen gram gram tartıyosun ya senin tartı yanlış mı tartıyo ? Mesela 1200 grı 120 diye tartıyo olmasın

Olsun sen her halinde güzelsin atsana

Bende bugünle yarını birleştirsem 10000den baya fazla olur öyle olmaz mı

Beni özlemişsin sen anlıyorum, o yüzden hep boş geliyo buralar sana çünkü ben yokum
Hahahahahah özel gel atayım. Utanırımm.
Evet seni de çok özledim bebiş. Sınavların bitsin de gel. Benim de mayısın ortasına doğru biticek.

Oruç dengeni bozmustur brnde oruca girince sismeye basladim sabah tartiliyorum iftara kadar 1 kilo artiyorum anlamadim gitti

ayol daha listeye bile almadım mazeretin var diye ahh ah zamane gençleri

yaniii diyete başladığın kiloya dönüp tekrar başlıyorsuun ( ay Allah korusun tövbe bismillah )
Ben baştan anlaşmaya çalışıyorum işte böylece 2şer günlük birleştirme yaparım diye ama olmaddııı

Offf bu hoca bana taktı yaaaaaa
Hedef60kgolmak hoca biraz katıdır ama muhabbeti iyidir.
3 mayısta görüşürüz dicemde seninde o zaman var sınavların. Biz kavuşamayacağız üzgünüm, ayrı dünyaların insanlarıyız
Benim 10 Mayıs'ta... Elbet bir gün buluşamayacak mıyız?
ayol daha listeye bile almadım mazeretin var diye ahh ah zamane gençleri

yaniii diyete başladığın kiloya dönüp tekrar başlıyorsuun ( ay Allah korusun tövbe bismillah )
Hahahahahahaha ben diyete ilk orta 1'de başladım ve bozdum. Durum vahim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…