Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ekmek cok yemissin ama baska bisey yememissin doyduysan sıkıntı yok bende yazayim menuyu sporuda yazayim ama daha sonra yaparim
Akşam 1 dilim ekmek hakkım vardı aslında günlük 4 dilim tb ekmeği hakkım var 2 sabah 1 öğlen 1 akşam normale göre akşamı erken kapattığım ve çorbasız olduğu için çok üzülmedim ama keşke yemeseydim neyse bugün 10 bin adım artı 25-30 dk kardiyo yapıcam gece olmadan yazarım şu an çaydanlık gibi hissediyorum kendimi sen nasılsın canım kaç yaşındaydın nerede yaşıyorsun

Çok geçmiş olsun kuzm inşaAllah geçmiştir yavrunun sıkıntısı

Ah canım Allah şifa versin umarım geçmiştir. Bebeğinin sıkıntısı

Olan ödem olsun canım boşver ne güzel yağdan vermişsin kendi tartınla banyodaki zeminde tartıl ahşap zemin fazla tartıyor bence fazla çıkmanın sebebi odur

Ah canım Allah şifa versin umarım geçmiştir. Bebeğinin sıkıntısı
Amin canim. Sukur ki kucukken farkedildi. Sansliyiz bu konuda bobrek sorunu hamileligimde farkedildi, fizyolozik sorunu da erken goruldu. Sukur ki tedavisi olan sorunlar

Çok çok geçmiş olsun canımcım. Umarım geçmiştir. Bebişlerin her yeri yepyeni olduğundan böyle şeylerde daha çabuk iyileşebiliyorlar. Şimdi uyumuşsundur belki de. Güzelce dinlen.

İlk hafta klasik olabilir menün dedi ama diğer haftalarda daha da değişecek. Genele bakarsak ama sebze et ağırlıklı düşük karbonhidratlı
Değişiklik vücuda da iyi gelir canım hep aynı olunca da alışıyor
Amin canim. Sukur ki kucukken farkedildi. Sansliyiz bu konuda bobrek sorunu hamileligimde farkedildi, fizyolozik sorunu da erken goruldu. Sukur ki tedavisi olan sorunlar
Geçmiş olsun canım umarım geçmiştir artık. Böbrek sorunu benim oğlumda da var canım hamilelikte tanı konuldu ama Bi geçiyor Bi geri geliyor anlamıyoruz tahlillerde de sıkıntı yok doktorunuz demek ki bünyesi böyle olacak dedi. Bu pandemi den dolayı 1yıldır kontrollere de gidemedik

Helloooo bebişler! Napıyorsunuuz? Ramazanda eskisine nazaran bi durulduk mu sanki? Yoksa ben akşamları girdiğim için mi bana öyle geliyor?
Acliktan aslinda her zaman acizda ramazan farkli etkiliyor bisey yiyip icemeyince yok fazla yedim yok kacamak yaptim yok canim bisey istiyor derdi yok sessiz sessiz oturuyoruz

Hello hemşerim ben takılıyorum öyle ders çalıştım şimdi yeşil çayımı yudumluyorum sen napıyorsunn
Çok iyi yaptın canım hemşehrim. Ben de sabahtan beri çalışıyordum, şimdi takılıyorum öyle. Sınavların çok güzel geçer inşallah. Sen 2. sınıf mısın şimdi?

afiyet olsun 1 porsiyondan fazla meyve varsa diyetin bozulmuş demektir keşke tartsaydıın hadiii sil baştan

Valla ya Öğlen birkaç kez girdim. Ölüm sessizliği gibi kimsecikler yoktu neredeyse. Usulca çıktım sonra.
sahurda bile kimse yoktu

Ay ancak girebildimmm. Ara caniiim. Boydan istersin büyük ihtimal ama üzerine afiyet biraz şüşkoyum.
Olsun sen her halinde güzelsin atsana
canım 9500 ve üstü 10 bin sayıyorum 8000 az :)
Bende bugünle yarını birleştirsem 10000den baya fazla olur öyle olmaz mı
Helloooo bebişler! Napıyorsunuuz? Ramazanda eskisine nazaran bi durulduk mu sanki? Yoksa ben akşamları girdiğim için mi bana öyle geliyor?
Beni özlemişsin sen anlıyorum, o yüzden hep boş geliyo buralar sana çünkü ben yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…