Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gider gider canım ama suyu mutlaka arttır bazen 4-5 gün kilo gitmiyor 7. Gün bir bakıyorsun bir kilo gitmiş inşallah senin de öyle olur
Ayy inşallah geçen hafta perşembe eksiyi görmüştüm ama bu sefer çok artıdayım mm Begonya2 cuğumun depresyonu bu sefer bana uğradı aşırı stres oldum
1 günde spor yapıp +1 kilo alabiliyorum artık ben vucuduma hiçbir şey söylemiyorum
Ağır sporlar mı yapıyorsun canım belki kas kütlen artmıştır

Ay akşam kahvaltısı en sevdiğiimmmmmçok güzel menün canım afiyet olsun
Menün de sporun da çok iyi ortim tebrik ederim

Ay ben sözde bölgesel çalışacaktım ama iftardan sonra bir halsizlik çöktü hemen duşa girmek istiyorum 1.5 saat geçmesini bekleyemicem o saatten sonra da yıkanmaya üşeniyorum ben
Boşver canım zaten bugün sporunu yaptın yarın yaparsın bölgesel artık ben de çok yoruldum bugün nedense sabahları tartıda gördüğüm eksiler olmasa hiç hareket etmezdim ama beni çok motive ediyor şimdilik cumadan -1.200 inşallah biraz daha gider Cuma’ya kadar

Muhteşemsin ortim ama ben kesin artıyım kesin yani allah sonumu hayır etsin

Bence icli kofte herkesin harci degil, gercekten zor. Berecebilene masallah derim. Sabir da ister tabi. Siz de benim gubi deneyio tepside pisirenlerdensinuz desene yalniz degilmisim

Menün genel olarak güzel canım sadece iftarda hem ekmek hem bulgur pilavı fazla mı olmuş sanki ama diyetisyen verdiyse sözüm yokonun dışında sporun harika

1 günde spor yapıp +1 kilo alabiliyorum artık ben vucuduma hiçbir şey söylemiyorum
Sporu gec saatte yaparsan bide kardio tarzi olursa kaslar şişiyor o yuzden arti gelebilirsin. Bende bu ara kardio yapiyorum gercek kilom ne durumda bi fikrim yok yarini sporsuz gecirecegim. Spordan kaynakli bir artiysa sende yarin spor yapma yaparsanda erken saatte yap ben gece yarisi yaptigim icin yarin yapmayacagim cuma suprizlerle dolu

Menün genel olarak güzel canım sadece iftarda hem ekmek hem bulgur pilavı fazla mı olmuş sanki ama diyetisyen verdiyse sözüm yokonun dışında sporun harika
Ortim diyetisyenin listesinde öyle valla hatta ben bulguru 3 kaşık ama silmenin de silmesi şeklinde koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…