Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya biliyor musun önceden sanki bu yediklerimden az yiyordum ama sofradan tıka basa kalkıyordum şimdi tam kıvamında doyarak kalkıyorum🤣
Alemsin ortim🤣🤣 belki ramazandandır sahurla iftar arasında çok aç kalıyorsun ara öğün yapamıyorsun ya olsun önemli olan doymak🤣

Valla olabilir ortim ama menülerimden memnunum her şryden var ve az az olduğu için tam kıvamında doyuyorum sanırım😂😂
Kesinlikle canım her şeyden azar azar yiyorsun bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım işte en zoru bu🤣 bir zamanlar 55 kiloydum ya nasıl ne ara bu hallere geldim🤣🤣 ama yok bu sefer başaracağız verdiğimiz kiloları geri almayacağız🙏🤩😍

Kesinlikle canım her şeyden azar azar yiyorsun bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım işte en zoru bu🤣 bir zamanlar 55 kiloydum ya nasıl ne ara bu hallere geldim🤣🤣 ama yok bu sefer başaracağız verdiğimiz kiloları geri almayacağız🙏🤩😍
Ben kaç senedir koruyordum 54 56 arası ama bu sene bir şryler oldu 58leri gördüm bi düzen oturtamadım hiç ya bir hafta güzelse bir gün cozutuyorum bir haftada ancak telafi edebiliyorum derken böyle zamanlar yaşadım yapıştılar bana o yüzden neyse artık yeni bir yoldayız olacak🤩🤩🤩💃💃

Canim bobrek sorununda erken tedavi cook onemli. Benim kizimin hem bir bobregi calismiyordu hem de urotetosel vardi. 2 haftalikken ameliyat edildi. Simdilik bir bobreginin yarisi alindi, duzenli kontrollerimiz var insallah diger yarisi calisirsa alinmasina gerek kalmayacak. Eger gec farketseydik tamami kesin alinirmis ve hatta diger bibregin islevini bile etkilerdi dedi doktor.
Lutfen iyi bir nefrolog bul ve detayli testler var (usg, sintigrafi, sistografi gibi) bunlari yaptirmadan kesin tani koymak mumkun degil. Gec kalinirsa bobregin kurtulna sandi olmuyor. Ne kadar erken teshis tedavi o kadar iyi.
Çok, geçmiş olsun Birtanem sağlıcakla büyüsün güzellik

Masallah canim. Gecen denedim amanin bir tane bile yapamadim, dagildi gitti. Ama iyiki de oyke olmus altina bulgurunu ustune kiynali harci ustune yine bulgur tepsiye koydum, firiba verdin. Hem sipsak yenek oldu allahim bur de lezzetli oldu. Girunusu de super oldu. Misafire yapmustim. Bayildilar. Artik benim misafir yemeklerimden biri oldu tepside icli kofte.

Cok ugrasmali tariflere nornalde is, cocuk, ev zamanim olmuyor hic. Hazir annelik izninde evdeyim diye denedim ama olmadi, gecen yine ilk defa yaprak sarmasi denedim. Allahim ne zahmetli birsey o oyle. Ama cok da lezzetli o ayri 🤤🤤
Çok, haklısın canım çocuklar küçükken uğraştırıcı, yemek yapmak zor oluyor, tepside içli köfte Hatay yöresinin yemeği oda çok lezzetli olur

Canım cumadan bugüne +100 için mi bunca kızılca kıyamet valla sopa geliyor :sinirli: :sinirli: bakıyorum bakıyorum ben mi yanlış biliyorum diyorum
Kuzum zaten 62 gördüysen üstene kaçamak olmadıysa 62 seninnnn daha var tartıya 2 gün elbet iner ödem ne ise 😘😘 görende tartı günü bugün sanacak 🙈
Kuzucum kaptancım sinirleniyorum kaç gündür kan ter içinde spor yapıyorum ☹️ kızma lütfen 😍☹️❤️❤️❤️

Gecen yila gidiyor aklim o performansi bekliyorum oda daha ortaya cikmadi 4 tarti var 4 tartida 7 ler bitsin artik istiyorum. Kardioya basladik yine hesaplarima gore haftada 1 kilo vermem lazim ama nerde yanlis yapiyorum cozemedim. Hafta da ortalama gunluk 1300 kalori aliyorum 300 -400 kaloride sporla gitse gunluk 2000 kalori ihtiyacim olan haftada en az 6000 kalorilik acik cikartiyorum 800 gr gule oynaya vermem lazim benim ama olmuyor 🙈🙈
Canım metabolizman yavaşladıysa 1500 ün altında olabilir günlük kalori ihtiyacın ❤️

Hahhaahahahhaha @SanSebastianCheesecake in kalbinde hepimize yetecek kadar yer vardır eminim. 🌝🌝

Olsun çok abartmamışsın ki pideyi yine de. 🤗 Su içebilirsen ödeme bile dönüşmeden giderler. 💕

Babahahahaha bu şartlar altında seni yerim. 🤪

Evet benim de derdim spor. 😭 Ders çalışmaktan çok vakit bulamıyorum. Ama halledicem. 🌸

😢😢 Doğru söylüyorsun. İnşallah senin bebiş de şimdiden iyi hissediyordur. 😍
İnş canım ödem olmasın aman😊 kıyamam derrslerin daha mühim tabi ortim sen yaparsın ben inanıyorum sana yapar benim ortim halleder😘😘

Kuzucum kaptancım sinirleniyorum kaç gündür kan ter içinde spor yapıyorum ☹️ kızma lütfen 😍☹️❤️❤️❤️
Spor bende de çok ödem yapıyor canım
Tam doğru anlamak için aç karna spor yapıp direk tartılmak lazım ertesi güne ödem birikiyor
Yada 1 gün hiç spor yapılmayacak ertesi gün tartılanacak ♥️ bugün yaptıysan yarın dinlen muhakkak

Spor bende de çok ödem yapıyor canım
Tam doğru anlamak için aç karna spor yapıp direk tartılmak lazım ertesi güne ödem birikiyor
Yada 1 gün hiç spor yapılmayacak ertesi gün tartılanacak ♥️ bugün yaptıysan yarın dinlen muhakkak
Bugün yaptım dünde yaptım yarın yapmayım bari :(

Burda dogum izni maksimum 1 yil canim. Istege bagli, Istersen %100 odemeli 6 ay, istersen %80 odemeli bir yil annelik/babalik izni var. izni bolebiliyorsun da mesela 6 ay anne, 6 ay baba izinli olabiliyor. emzirdigim icin ben kullaniyirum bizde. Ve tabii bir yilik sectim.
Yazilim sirketinde calisiyorum canim. Urun sorumlusuyum.

Dunden bugune sabitim canim. Cumaya gore hala artidayim.
Çok iyiymiş süre,burda iki ay doğum öncesi iki de sonrası toplam 4 ay.Sonrasi tamamen ücretsiz.Ne güzel yavruların bir yaşına gelene kadar yanımdasın🤗
Sanki gecemiz biraz daha iyi gecti gibi. Ama yine aglama nobetleri devam. Alerji testi yaptiracagim cuma gunu. Insallah kan alinabilirse. Pazartesi gunu gittim, yavrumdan jan alamadilar bir turku. Ben de kiyamadim birkac deneneden sobra yeter dedim. Birjac gun iyilessin o denedikleti yerker cumaya randevu aldim yine. Birseye alerjisi var bulubsun da cocugum rahatlasin.
Daha da iyi olur inşallah 🤗🤗
Bugunku menum
09:00- 2 yumurtadan mantarli omlet, 2 dilim yulaftan ekmek, 2 dilim peynir, donates.
Ara: 15 findik, 1 bardak badem sutu, 2 portakal.
14:00- 1 kase donates corbasi, yarim porsiyon kuzu biryani, 1 tabak salata.
17:30- 1 buyuk tabak tavuklu salata . 2 avuc cekirdek.

Su:3,5 lspor: 10000 adim

Cherry Mom Cherry Mom @SanSebastianCheesecake S Suskunhanim @Mehfam
Kalori olarak da düşmüş gibi canım, tartıda da etkisini görürsün inşallah🥰

Dünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Migren çok etkiliyor beni ramazanda emrede gece uyumazsa iyice kötü oluyorum akşam ilaç alıp düzelirsem geleceğim inşallah acil kaçırdığıö birşey var mı
Geçmiş olsun kaptanım

Kaç gündür geç yatıyorum uykusuzluk ödem yapıyor hissediyorum, bu gün erken yatıcam inşaAllah uyuyabilirim
Benimde ramazanın gelmesiyle iyice düzenim şaştı erken uyumak aslında çok iyş sabahta daha dinç uyanıyorsun.
Kızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
Sadece tartı bildirimi oluyor. Ama istersen değişimini görmek için ölçülerini de yazabilirsin

Kızlar cuma günü kilo bildirecegizde merak ettim bel basen konrolu de var kaç santim inceldiniz diye ölçüyor musunuz?
Diyete başlarken ölçen arkadaşlar var ama herkes ölçmüyor ortim, ama bnde başlarken ölçseydim keşke dedm, kaç cm incelmişm görürdüm

Benimde ramazanın gelmesiyle iyice düzenim şaştı erken uyumak aslında çok iyş sabahta daha dinç uyanıyorsun.

Sadece tartı bildirimi oluyor. Ama istersen değişimini görmek için ölçülerini de

Sadece tartı bildirimi oluyor. Ama istersen değişimini görmek için ölçülerini de yazabilirsin
Ben deftere not ediyorum aklıma geldi sorayim dedim

Back
X