- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.441
canım yaa sınav 2 saat sürdü ve geldikten sonra hemen yemek yapmaya başladım ve inan daha yeni rahatladım,valla kaptanım yüzüm hiç yok utanıyoreum ne yalan söyliyeyim ama inan bu hafta herşey daha iyi olacakCanım oruçlusun galiba akşam 18 e kadar muhakkak tekrar bildirm bekliyorum
Daha listenin yarısı tamamlanmadı ama artılarımız var
DeryaOnDiet +0.25
@fitblonde +400
Sen +300
ummhnisa kötü bekliyor tedirgin..
Dahada gelebilir o yüzden en azından oruçken sabit gelme ihtimalin var bence
Çok geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş
Olur canım 65 olsun sonra indiririz@olvidos canım hedefini 55 demişiz 65 diyelim mi ?
77 kg ile başlamışız -12 kg ilk hedefimiz olsun ona ulaşınca hedef revize etmek kolay oluyorbir anda hedefleri çok yüksek tutunca kimse mezun olamıyor üzülüyorum
yayan gittik geldik sınava 45 dakka yürüdük oğlanla dönerkende yürüdükCanım oruçlusun galiba akşam 18 e kadar muhakkak tekrar bildirm bekliyorum
Daha listenin yarısı tamamlanmadı ama artılarımız var
DeryaOnDiet +0.25
@fitblonde +400
Sen +300
ummhnisa kötü bekliyor tedirgin..
Dahada gelebilir o yüzden en azından oruçken sabit gelme ihtimalin var bence
Çok geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş
Bi paco eksik listede.
bende çok zorlanıyorum ramazanda ama kiloda gitmiyorGecen cuma 79.6
Bu cuma 81.6
Fark +2 kgEki Görüntüle 2832759
S seyrulsefer
Cherry Mom canim iki aydir bu civardayim +/-2 surekli.resmen kilo korumaya gectim bireysel liste gelecek iki aya kaldi gibi canim gelecek haftaya 2.6 kilo vermem cok zor.
ramazanda kilo veririm diyordum gene aldim ilk haftadan
canım geçmişi okuyamadım iznemi ayrıldın ne olur arada gel yaz çok uzakjlaşma ama olurmuOperim canim. Sen masallah bu gidisle ben izinden donene kadar mezun olursun zaten. Harika gidiyorsunbu haftaki arti nazar boncugun olsun
çok güzel vermişisnİlk kilom 80.600kg
Geçen haftaki kilom 78.900kg
Bu haftaki kilom 76.500kg
Kilo verme yuzdem %3,0418251
Giden 2,4kg
Haftaya hedefim 74.600kg
Cherry Mom muhursuzpusula @Mehfam
nasıl yaaa benim sabahtan beri psikolojim bozuldu kilo aldımda takım kötü durumda diye ozaman diğer takımlarda almış kilo bu ramazn bitsin bomba gibi geliyoruzzYok canım 2.olduk
Canlar bunlarda sonuçlar
C Cagrihilal1 gururlandırdın tebrik ederiz
Listeye yeni giren kızlar çok güzel bir başlangıç yaptınız hayırlı uğurlu olsun
@olvidos
hzlsel
S seyrulsefer
arkadaşlarımıozın hepsini canı gönülden tebrik ediyorumCanlar bunlarda sonuçlar
C Cagrihilal1 gururlandırdın tebrik ederiz
Listeye yeni giren kızlar çok güzel bir başlangıç yaptınız hayırlı uğurlu olsun
@olvidos
hzlsel
S seyrulsefer
sobamı yaktınız adanada camlar açık şortla dolaşıyoruz evde çok sıcaktı bugünAy köy çok güzel evler soğuk yaktık sobayı oturmuşum dibinde biraz zaman geçsin uyuyacamhiç gelme planınız yok mu gelirsin ısmarlarsın belki bayılırım hamsiköy sütlacına
Aynen öyle valla hep iyi yerinden bakmak lazımben de 2 ay içinde kilo aldım ve sabitlendim resmen
Burda da hava güzel ama evler soğuk bi de köy olunca ister istemez üşünüyorsobamı yaktınız adanada camlar açık şortla dolaşıyoruz evde çok sıcaktı bugün
Sorun değil cnm çocukların dersleri de ağır tabiiçok teşekkürler canım inşallah başka zaman yine denk geliriz bu hafta biraz durgundum biliyorum aslında ama inan oruç çok etkilemeye başladı şarhos gibi oluyorum
çok güzel vermişisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?