- 23 Mart 2016
- 29.835
- 90.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.761
Depresyona girmeyince kilo veremeyen adamdan anca bu beklenirdi zatenAy yok kaptanm ben depresyonda olursam hiçbişey yapasım gelmezkeyfim yerinde olursa yaparım
Açık kumral oldu canımBegonya2 kız saçların nasıl oldu çok merak ettim☺☺ben de saçlarımı kestirdikten sonra boyalı yerleri gitti kendi saç rengim koyu gelmeye başladı bi renk istiyorum ama kökünden boyatmaya da cesaretim yok
Günaydın ortimGünaydınlaar çok güzel Bi haftamız olsun
İnşallah canım ya hedefe ulaşsam yeterTebrik ederim canım
Sabit gelmek bile büyük başarı canım ben pazartesinden cumaya 1.2 göndermiş insanım o işker hiç belli olmaz bakıverirsin hedefin altına düşmüşsün☺☺
İkisi de pilav gibi yaa değişik geldiKayınbabam Amasyalı keşkekle pilavı birlikte yerler bende öyle çok sevdimyemesem iyiydi evet inşaAllah yarına tartıya yansımaz
Yine geç yattım inşaAllah geç uyanır yavrum
Ooooo süper canımm cumaya katlayarak devam edersinGünaydın herkeseBugün dışarıda olacağım. Çok giremeyebilirim. O yüzden şimdiden kilomu yazayım. Hem de günün ilk bildirimi yihhu!
Cuma: 68.2
Güncel: 67.8
Ben biraz kilo vermişim arkdşlr malsf...
@karabiber01 canımcım sen de beni etiketle. Gözümden kaçmasın.
Canım pazartesi sabit gelmekte çok iyi bişey yok ki 8lere çok minicik Bi artım kalmış oda gider bu haftaDaha fazla tartılmak için beklemem bir şey değiştirmeyeceksabitim buna da şükür hala 90.7 kilom bu hafta 8leri göremeyeceğim anlaşılan
Günaydın ortim erkencisinGünaydınnnn
Demiii bende öyle hatırlıyorum kaptanım ama az yemiş benim ortimKeşkek çok kalori Buğday diyip geçmeyin yemeyin yemeyin
Evet başta banada değişik gelmiştiİkisi de pilav gibi yaa değişik geldi
Abooww şimdş baktm da cidden çok kaloriliKeşkek çok kalori Buğday diyip geçmeyin yemeyin yemeyin
Güle güle kullan şekerimAçık kumral oldu canımtam istediğim renk değil ama yakın oldu
Ulaşırsın ulaşırsınİnşallah canım ya hedefe ulaşsam yeter
Bebeler erkenci aslında ben değil ortimGünaydın ortim erkencisin
Dün bende sahurladım uyuduğum 5ti 4 saatlik uykuyla akşam nasıl olucak bakalım
23-30 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@belmayne
@balpamuk
@Suskunhanim
@muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
@Kendinin en iyi hali ol
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@fitblonde
melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@Samara96
@Namaria
@beratbedirhan
@Chernoglazyy
Sorma biz sokağa çıktık bileBebeler erkenci aslında ben değil ortim
Sorma biz sokağa çıktık bile
7den beri başlayan mızlamayı anca 10 a kadar idare ettimOoo erkencisiniz kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?