Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin menğne hiç birşey diyemiyorum herşey çi okadar güzel ölçülü yemişsin ki, benim kızımda her yediğini tartarak yiyor kilosu da yok ama

Senin menğne hiç birşey diyemiyorum herşey çi okadar güzel ölçülü yemişsin ki, benim kızımda her yediğini tartarak yiyor kilosu da yok ama
Canım karabiberim, çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben tartıyı ilk diyetisyenim istediğinde almıştım. Sonra alışkanlık oldu, diyet yaparken ne kadar kalori aldığımı bilmek güzel hissettiriyor. O yüzden tartıyorum. Ama koruma döneminde yapmam. O kadar kafayı yemedim.

Güzel menü olmuş aslında orticim. Sadece gün içine böldüğünde dengeli olsa da ekmekle çorbayı aynı anda tüketmezdim sanırım ben. Ama ama çok rica ediyorum. Yarın ne kadar su içtiğini lütfen lütfen hatırlayıp yaz. Ben de göreyiiim.

hamburgercide tarttığını ve bu 1000 kalori değil 1020 kalori fazlasını alın lütfen dediğini hayal ettim de

ricalar gittikçe sertleşiyor mu ne

Ayyy herşeyi nasıl tartıyorsun yaaa, gençlik tabii ahh ahh

Cherry Mom çok çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin, sağlığına kavuşur insallah

Çok geçmiş olsun, yeni gördüm alıntılardan geçmişi okuyamamıştım
Sağolun kızlar inşallah iyi olacak onay alınmış ilaç tedavisine başlanmış umarım fayda görür diyoruz bekliyoruz
Aaa telefonunla oynayacağına ders çalış
Eskiden sanal bebeklerimiz vardı ya onun giibi birşey canlandı gözümde
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin ailesine bağışlasın
Sağol canım amin inşallah
Eline sağlık burcum
Kızlar harikasınız yarimuhendis Hedef60kgolmak @olvidos C Cagrihilal1 hzlsel

Bende utancımdan şuralarda saklanayım yarın spor garanti doktorcum
E yani sonuç bağırmış resmen hilal üzgünüm yorulmaya devam
Vay beee geçen sene bu zamanlar 95 kiloydum şimdi 74 kiloyum 21 kg gitmiş
Maşallah canım maşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatır
İnşallah canım çok sağol

Teşekkürler kaptanım diğer kızlar kadar yoğun olmasa da her gün bir şeyler yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…