Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mayday mayday Cherry Mom

Canım mrb hg çarşamba menü spor yazmaya başla cuma da tartı yolla

Canım oruçlusun yaa akşam üzerine yine eksiyi görürsün ben cuma kaçta tartılıyorsam pazartesi de öyle tartılıyorum gerçek eksiyi görebiliyorum
Begonya2
Evet eksiye geçerim inşaAllah iftara doğru, bu gün görümceme gideceğiz inşaAllah o yüzden şimdi bakm yazim dedim

Şişemi doldurdum koydum gözümün önüne canım eğer bardakla içersem ölçü bilemiyorum tabiki yazarım canım benim

Kızlar selam. Nasılsınız.
Ben cumadan itibaren izne ayrılacağım kaptancığımla da konuştum. İyice koptum buradan. Dersten kafamı kaldıramıyorum ramazandan sonra dönmeyi düşünüyorum inşallah.
Bu arada listelerde çarpı gözüküp motivasyon bozmayayım kızlar. Şimdiden çıkartabilirsiniz. Hedef60kgolmak Mehfam muhursuzpusula

Evet eksiye geçerim inşaAllah iftara doğru, bu gün görümceme gideceğiz inşaAllah o yüzden şimdi bakm yazim dedim
Ohhh bizde dün eşimle konuştuk afyon da olsaydık bizde iftar yapardık ailelerimizle diye
Özellikle ramazanda daha çok arıyoruz yakınlarımız

Selam canım tabi derse odaklanman lazım senin için en güzeli olur inşallah çabucak toparlar dönersin aramıza

Harika vermişsin şimdiden böyleyse cumaya düşünemiyorum canım, bende tartıldım ama ben dün hastalandım kilom 70.4 geldi inşallah cumaya eksiye geçerim
pacman

Tamam canım zaten sonuç listede almamıştım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…