- 5 Ekim 2020
- 2.678
- 10.451
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.801
İnşallah kuzum. Teşekkür ederim. Hem kilo koruma olayını da bir tecrübe etmiş olurumSelam canım tabi derse odaklanman lazım senin için en güzeli olur inşallah çabucak toparlar dönersin aramıza
Seni burda bekliyor olacağız bize de tecrübe olmuş olur deneyimlerinİnşallah kuzum. Teşekkür ederim. Hem kilo koruma olayını da bir tecrübe etmiş olurumdöndüğümde bilimsel verileri paylaşırım
Olsun ortim. Dukan birasını hiç denedin mi? Ödem için çok işe yarıyor. Baktın hiç eksiye geçmiyor, bi denersin.Harika vermişsin şimdiden böyleyse cumaya düşünemiyorum canım, bende tartıldım ama ben dün hastalandım kilom 70.4 geldi inşallah cumaya eksiye geçerim
pacman
Maşallah canım size yasak yok muuYarın iftara arkdşm gelecek ev dandini uykum var hiç halim yok zırlaya zırlaya ağlayasım var
Annemi istiyorum beeen
Güle güle canım boş olduğunda uğrarsın yineKızlar selam. Nasılsınız.
Ben cumadan itibaren izne ayrılacağım kaptancığımla da konuştum. İyice koptum buradan. Dersten kafamı kaldıramıyorumramazandan sonra dönmeyi düşünüyorum inşallah.
Bu arada listelerde çarpı gözüküp motivasyon bozmayayım kızlar. Şimdiden çıkartabilirsiniz.Hedef60kgolmak @Mehfam @muhursuzpusula
Nereye kadar görüşmicez ortim?Maşallah canım size yasak yok muu
Hadi aile neyse de bence evde çocuklarında var şu süreçte misafir almasamıydın acaba
Kaptanım Sabahtan beri adliyedeyim yarın da olucam maalesefmelita09 S seyrulsefer kızlar biraz daha aktiflik rica ederim ortaksınız ama hiç birbirinizle kontak kurmamışsınız
Melita özellikle sen menü bile yok
Ortisine yardım da edermişşşOlsun ortim. Dukan birasını hiç denedin mi? Ödem için çok işe yarıyor. Baktın hiç eksiye geçmiyor, bi denersin.
Bizde görüşüyoruz tabi ki ama evlere girmiyoruz genelde ben çocuklarımdan çok korkuyorum açıkcası o yüzden söyledim canım tabi bu senin fikrin ama tek bildiğim nereye kadar evde kalıcaz diyerek süreci uzatıyormuşuz gibi geliyor bana hakkımızda hayırlısı olsunNereye kadar görüşmicez ortim?
Bitmicek bu korona, 2 kişi gelck sadece
Kalabalık görüşmüyoruz zaten
Yani o 2 kişiyle de görüşme nereye kadar
İstediğini yazabilirsin canım benim göremediklerimi başka görüp yazıyorsa ne güzel sakın öyle düşünmeZaten senin de samimiyetine güvendiğim için biraz daha rahatım ortim.Eğer daha serbest takılmak istersen de söyle. Fazla mı üzerine geldim?
Zaten senin de samimiyetine güvendiğim için biraz daha rahatım ortim.Eğer daha serbest takılmak istersen de söyle. Fazla mı üzerine geldim?
Biliyorum canım daha önce bir arkadaşta içmiştim ama ışık suya soda katına içemedim zorlandım ama aklıma düşürdüğün iyi oldu yeşil çay bile içsem iyi olurOlsun ortim. Dukan birasını hiç denedin mi? Ödem için çok işe yarıyor. Baktın hiç eksiye geçmiyor, bi denersin.
Canım yeşil çay zencefil çubuk tarçın ve kakule ile su hazırlıyordum o da fena değildi deneyebilirsinBiliyorum canım daha önce bir arkadaşta içmiştim ama ışık suya soda katına içemedim zorlandım ama aklıma düşürdüğün iyi oldu yeşil çay bile içsem iyi olur
Kaptanım , ortim...haftasonu kızımın doğum günüydü...çok istedi arkadaşlarıyla yapmayı....cumadan beri aktif değildim...arkadaşım aktifti etiketliyordu. daha dikkatli olacağım.Kaptanım Sabahtan beri adliyedeyim yarın da olucam maalesefbu haftada vizeler var üstüne bi de regl oldum biraz mazur görsen olur mu? Elimden geleni yapmaya çalışırım gerçekten
Tebrikler ortim
Tebrik ederim canım senin cardio yu yaptım bugün oğlum anne sen yoruldun onlar yorulmadı diyor
Menulerin gayet dengeliydi sporda ekledin eksiyi gormemis olsan bile cumaya görürsün. Ben gecen pazartesine +500 ile girmistim dun yediklerin odem tutar uyku duzensizligi olur sen menulerinden eminsen sıkıntı yok cumaya kadar eksi gelir. Demir ilacini bilmiyorum propektusune bak bir şişlik odem falan gibi etkileri varmiTebrikler ortimBen veremedim ama şurup şeklinde Demir ilacı içiyorum acaba kilo yapar mı kilo verememe bahane arıyorum sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?