- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.741
Esmere de güzel olur aslında kumralGüle güle kullan canım güzel bir renkben de boyamak istiyorum ne zamandır ama bir türlü renge karar veremiyorum esmer olunca seçenekler kısıtlı
Ne guzel depresyonda degilsin demek kiGecenin bu saati saçımı boyadm
Yok yok değilm elhamdülillahNe guzel depresyonda degilsin demek ki
Canım aslında çok yememişsin ama pilav ve keşkek aynı gün aynı öğünde olması biraz bozmuş o tatlı da haftanın son kaçamağı olsunBu gün biraz karbon çok oldu
Sahur
3 Hurma
Yarım kase yoğurt
İftar
4 kaşık keşkek
2 kaşık pilav
1 kase Mercimek çorbası
Salata
Ara
1 dilim çakma trilece
Su az
Spor yok
Mehfam Cherry Mom ummhnisa
Kuzum bebeler uyumuşmuşken gidip yatsaydım yaa bak sabaha ödem olucak sonraGecenin bu saati saçımı boyadm
Tşkler canım bilmem ki aslında 1 köfte daha yiyecektim fazla olacak diye yemedim durdum.. salata çorba fazla kaçtı gibi gelmiştiafiyet olsun canım protein az mı olmuş?
spor süper
Kayınbabam Amasyalı keşkekle pilavı birlikte yerler bende öyle çok sevdimCanım aslında çok yememişsin ama pilav ve keşkek aynı gün aynı öğünde olması biraz bozmuş o tatlı da haftanın son kaçamağı olsun
Kuzum bebeler uyumuşmuşken gidip yatsaydım yaa bak sabaha ödem olucak sonra
Yok aslında çok esmer değilim buğday tenliyim ama hiç açık renk yapmadımEsmere de güzel olur aslında kumral
Çokmu esmersin
Ben görsem bile içmiyordum genelde.Nasıl güzel bir uygulamaymış öyle, bende bir bakayım uygulamaya, bende oruç olmadığında suyu 1 litrelik şişee dolduruyorum lavobanun üzerinde duruyor gördükçe içiyordum
Hahahahahahah eksik kalori için de aynı tepkiyi veririm.hamburgercide tarttığını ve bu 1000 kalori değil 1020 kalori fazlasını alın lütfen dediğini hayal ettim de
ricalar gittikçe sertleşiyor mu ne
İyi gidiyorsun canım yetmediği yerde ileride biraz arrttırırsın belki yazın daha güzel spor yapılırTeşekkürler kaptanımdiğer kızlar kadar yoğun olmasa da her gün bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Saçla oynamak en büyük depresyon belirtisi kızNe guzel depresyonda degilsin demek ki
Keşkek çok kalori Buğday diyip geçmeyin yemeyin yemeyinCanım aslında çok yememişsin ama pilav ve keşkek aynı gün aynı öğünde olması biraz bozmuş o tatlı da haftanın son kaçamağı olsun
Ay yok kaptanm ben depresyonda olursam hiçbişey yapasım gelmez
Tebrik ederim canımGünaydın herkeseBugün dışarıda olacağım. Çok giremeyebilirim. O yüzden şimdiden kilomu yazayım. Hem de günün ilk bildirimi yihhu!
Cuma: 68.2
Güncel: 67.8
Ben biraz kilo vermişim arkdşlr malsf...
Deniz ve Kum canımcım sen de beni etiketle. Gözümden kaçmasın.
Sabit gelmek bile büyük başarı canım ben pazartesinden cumaya 1.2 göndermiş insanım o işker hiç belli olmaz bakıverirsin hedefin altına düşmüşsünDaha fazla tartılmak için beklemem bir şey değiştirmeyeceksabitim buna da şükür hala 90.7 kilom bu hafta 8leri göremeyeceğim anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?