Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle olur tek bolgede calismiyor butun vucudu calistiriyorsun haftada 3 de olsa iyi sonuc alirsin

ben artıyım ama hiç şaşırmadım çünkü her sabah akşam aynı kilodayım sebebini çözemedim. dün gece iftarda yarım tabak kıymalı menemen yedim ayran ve 1 dilim ekmekle. çok uykum vardı sahur falan da yapmamışım sporsuz olmuyor ama oruçta sporda yapamıyorum ne olucak hiç bilmiyorum

Evde kaldık kimse çıkmadı görüşmedi süreç yavaşladı diyelim sonra geri çıkıldığnda yine artmıcak mı? Kısır bi döngü bu
1 kişiden dünyaya yayılan hastalık bitmeyecek bununla yaşamayı öğrenicez sadece,
Arkdş kitlesiyle yüzyüze görüşmeyeli aylar aylar oldu, uzun zamandan sonra görüşmek istedim çünkü bunaldım artık psikolojm bozuldu gerçekten

Haklısın ortim zor bir süreç bu inşallah sağsalim çıkalım sağlıcakla
Sevdiklerimizle doya doya geçireceğimiz bayramlarımız olsun. Ben de en çok bayram için üzülüyorum geçen kurban da kimseye gitmedim ama memlekette olmak bile iyi gelmişti bu bayram zor görünüyor o da

Mehfam Cherry Mom
Bugün öyle bir yoğunlukla güne başladım ki hala kendime gelemedim. Şu an aklıma geldi sabah çektiğimi paylaşmadığım!

Bu sabah ki kilom: 67.4
Hedef: 67.00

muhursuzpusula

Eklentiler

• 1F6A066C-5AF1-428B-BE29-97F46C3DE9D1.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 22
İştah açıyormuş sadece ama bende fark etmedi aynı oranda yiyorum yediklerimden ziyade herhalde beş saat filan uyudum ödem yapmış olabilir çünkü kahvaltı edip 1 LT su filan içip 2 saat uyudum uyandığımda -300 düm

Hisler yanıltabilir ama tartı asla yalan söylemez
Neden uyuyamadın kuzum?
Ya biz köydeydik benim bu sabah sınavım vardı 9da ona yetişmek için sahuru yaptık saat 5te yola çıktık geldik eve sahura kadar uyumamıştım sahurdan sonra da uyumadım evde 2 saat uyuyup son kez notlarımı okudum geri de uyuyamadım

Kaptanım dün - 400 dü bugün - 300
Ben biraz daha fazla bekliyordum ama buna da şükür an itibariyle 30dk cardio
17 dk zumba yapmış bulunuyorum
Begonya2 canım sen naptın spor günümüz bugün varmı Bi planın

Yarın iftara arkdşm gelecek ev dandini uykum var hiç halim yok zırlaya zırlaya ağlayasım var

Annemi istiyorum beeen
Dikkat edin canım dediklerine katılmakla birlikte ben kendi durumumu düşünüyorum böyle durumlarda ben hastalansam çocuğum bana muhtaç rezil oluruz diyorum yoksa virüsü bitiremeyeceğimizi bende biliyorum tek endişem şu cocuğa bakamayacak hâle gelmek birde şimdi cocuklarıda yoğun bakımlık ediyor ya şu illet o yüzden birde ekstra korkar oldum
Kaptanım Sabahtan beri adliyedeyim yarın da olucam maalesef bu haftada vizeler var üstüne bi de regl oldum biraz mazur görsen olur mu? Elimden geleni yapmaya çalışırım gerçekten
Canım estağfurullah aklınızda bulunsun gerçi sen yazmıştın ama tabi ben ne derece yoğun olacağını bilemedim ..
Namaria ve ben üst listenin mazeretsiz ortaklığa katılmasını istiyoruz ama Yoğun olacağınız haftalar cumadan namariaya etiket yaparsanız sizi o hafta için başkası ile eşleştirmez ki ortağınız da demotive olmasın yani bunu sadece sınav hastalık özel durumlar için kullanabiliriz sen elinden geldiğince menü yaz ve bildirimlerini yap canım bu hafta böyle olsun melitayı ayrıca bizde takip ederiz
Sende artık alıştın derecelere kim tutar seni

Herkese merhaba iyi bir hafta olur inşallah.
Bugün yine aynıyım 65.
Ama ellerim falan çok şiş neden bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense
Olsun yinede sabit olmak gayet iyi canım tebrikler
Kaptanım , ortim...haftasonu kızımın doğum günüydü...çok istedi arkadaşlarıyla yapmayı....cumadan beri aktif değildim...arkadaşım aktifti etiketliyordu. daha dikkatli olacağım.
Nice güzel yılları olsun canım
Bekliyoruz canım bundan sonrasını aksatmayalım..
Tebrikler ortim Ben veremedim ama şurup şeklinde Demir ilacı içiyorum acaba kilo yapar mı kilo verememe bahane arıyorum sanıyorum
Demir iştah yapar derler ama iştahı baskılamak sana kalmış birşey
Canım iftarı az geçiriip 22/23 gibi spor yapabilirsin aslında haftada 3 gün yapsan yeter
Selam kızlar hayırlı haftalar dilerim
Cuma 86.7 geldim
Bugün 87.3
Fark 0.6
Menülerinde aşırı birşey görmedim ama cuma cumartesi yi hatırlamıyorum oralarda çok mu kaçamak vardı canım dikkat edelim gider
Cuma: 57.3
Bugün:57.6
+300 cıktım
Halledilemeyecek bir artı değil kuzum
Canım neden öyle oldu sence?

Kilom 59.2 kg kaptimmm 5i gördümmm

Cherry Mom
burcummm harikaasınnnn
Geçen hafta cuma kilomuza dönmüşüz
Sabiit olmak bile iyi canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…