- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #409.821
Kesinlikle olur tek bolgede calismiyor butun vucudu calistiriyorsun haftada 3 de olsa iyi sonuc alirsinTebrik ederim canım senin cardio yu yaptım bugün oğlum anne sen yoruldun onlar yorulmadı diyorfena terledim hergün olmasa da bu hafta en az 3 gün yapmayı istiyorum bunu inşallah bende de gözle görülür Bi fark olur
aa böyle mutfak masasında falan da çok hoş durur ama çok almak lazım
İşte bu :)) a101 bim vs gibi marketlere ama bunların daha kısası geliyo cam vazoya su koyup içine koyuyosun canlı bitki çok güzel duruyo
Evde kaldık kimse çıkmadı görüşmedi süreç yavaşladı diyelim sonra geri çıkıldığnda yine artmıcak mı? Kısır bi döngü buBizde görüşüyoruz tabi ki ama evlere girmiyoruz genelde ben çocuklarımdan çok korkuyorum açıkcası o yüzden söyledim canım tabi bu senin fikrin ama tek bildiğim nereye kadar evde kalıcaz diyerek süreci uzatıyormuşuz gibi geliyor bana hakkımızda hayırlısı olsun
Haklısın ortim zor bir süreç bu inşallah sağsalim çıkalım sağlıcaklaEvde kaldık kimse çıkmadı görüşmedi süreç yavaşladı diyelim sonra geri çıkıldığnda yine artmıcak mı? Kısır bi döngü bu
1 kişiden dünyaya yayılan hastalık bitmeyecek bununla yaşamayı öğrenicez sadece,
Arkdş kitlesiyle yüzyüze görüşmeyeli aylar aylar oldu, uzun zamandan sonra görüşmek istedim çünkü bunaldım artık psikolojm bozuldu gerçekten
Canım neden öyle oldu sence?Selam kızlar hayırlı haftalar dilerim
Cuma 86.7 geldim
Bugün 87.3
Fark 0.6
Beni geçeceksin allahım hemen senden uzaklaşmam lazım hemen hemen
Valla geliyorum doludizginBeni geçeceksin allahım hemen senden uzaklaşmam lazım hemen hemen
57.6yım cumayla aynıValla geliyorum doludizgin
Sen kaçsın bugün
Hisler yanıltabilir ama tartı asla yalan söylemez57.6yım cumayla aynıama sadece 2 saatlik uykuyla duruyorum yani vücudum şiş düne göre baya şişmiş dün daha hafif hissediyordum
İştah açıyormuş sadece ama bende fark etmedi aynı oranda yiyorum yediklerimden ziyade herhalde beş saat filan uyudum ödem yapmış olabilir çünkü kahvaltı edip 1 LT su filan içip 2 saat uyudum uyandığımda -300 dümMenulerin gayet dengeliydi sporda ekledin eksiyi gormemis olsan bile cumaya görürsün. Ben gecen pazartesine +500 ile girmistim dun yediklerin odem tutar uyku duzensizligi olur sen menulerinden eminsen sıkıntı yok cumaya kadar eksi gelir. Demir ilacini bilmiyorum propektusune bak bir şişlik odem falan gibi etkileri
Ya biz köydeydik benim bu sabah sınavım vardı 9da ona yetişmek için sahuru yaptık saat 5te yola çıktık geldik eve sahura kadar uyumamıştım sahurdan sonra da uyumadım evde 2 saat uyuyup son kez notlarımı okudum geri de uyuyamadımHisler yanıltabilir ama tartı asla yalan söylemez
Neden uyuyamadın kuzum?
Kaptanım aşk olsun ilk ben paylaştım.Ekipte 5 eksimiz mi var
Hedef60kgolmak
C Cagrihilal1
Begonya2
ummhnisa
balpamuk
Başka eksi var mıydı
Sabitler
yarimuhendis
ohbb
Artılar
M monarosaa
Kendinin en iyi hali ol
Mathildablue
Başka bildirim göremedim kaçırdım mı kızlar
muhursuzpusula
S Suskunhanim
belmayne
Deniz ve Kum
blonde ambition
@olvidos
melita09
pacman
hzlsel
S seyrulsefer
Namaria
Samara96
@Chernoglazyy pazartesi kiloları nasıl kızlar
Kaptanım dün - 400 dü bugün - 300Ekipte 5 eksimiz mi var
Hedef60kgolmak
C Cagrihilal1
Begonya2
ummhnisa
balpamuk
Başka eksi var mıydı
Sabitler
yarimuhendis
ohbb
Artılar
M monarosaa
Kendinin en iyi hali ol
Mathildablue
Başka bildirim göremedim kaçırdım mı kızlar
muhursuzpusula
S Suskunhanim
belmayne
Deniz ve Kum
blonde ambition
@olvidos
melita09
pacman
hzlsel
S seyrulsefer
Namaria
Samara96
@Chernoglazyy pazartesi kiloları nasıl kızlar
Dikkat edin canım dediklerine katılmakla birlikte ben kendi durumumu düşünüyorum böyle durumlarda ben hastalansam çocuğum bana muhtaç rezil oluruz diyorum yoksa virüsü bitiremeyeceğimizi bende biliyorum tek endişem şu cocuğa bakamayacak hâle gelmek birde şimdi cocuklarıda yoğun bakımlık ediyor ya şu illet o yüzden birde ekstra korkar oldumYarın iftara arkdşm gelecek ev dandini uykum var hiç halim yok zırlaya zırlaya ağlayasım var
Annemi istiyorum beeen
Canım estağfurullah aklınızda bulunsun gerçi sen yazmıştın ama tabi ben ne derece yoğun olacağını bilemedim ..Kaptanım Sabahtan beri adliyedeyim yarın da olucam maalesefbu haftada vizeler var üstüne bi de regl oldum biraz mazur görsen olur mu? Elimden geleni yapmaya çalışırım gerçekten
Sende artık alıştın derecelere kim tutar seni
Olsun yinede sabit olmak gayet iyi canım tebriklerHerkese merhaba iyi bir hafta olur inşallah.
Bugün yine aynıyım 65.
Ama ellerim falan çok şiş neden bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense
Nice güzel yılları olsun canımKaptanım , ortim...haftasonu kızımın doğum günüydü...çok istedi arkadaşlarıyla yapmayı....cumadan beri aktif değildim...arkadaşım aktifti etiketliyordu. daha dikkatli olacağım.
Demir iştah yapar derler ama iştahı baskılamak sana kalmış birşeyTebrikler ortimBen veremedim ama şurup şeklinde Demir ilacı içiyorum acaba kilo yapar mı kilo verememe bahane arıyorum sanıyorum
Canım iftarı az geçiriip 22/23 gibi spor yapabilirsin aslında haftada 3 gün yapsan yeterben artıyım ama hiç şaşırmadım çünkü her sabah akşam aynı kilodayım sebebini çözemedim. dün gece iftarda yarım tabak kıymalı menemen yedim ayran ve 1 dilim ekmekle. çok uykum vardı sahur falan da yapmamışımsporsuz olmuyor ama oruçta sporda yapamıyorum ne olucak hiç bilmiyorum
Menülerinde aşırı birşey görmedim ama cuma cumartesi yi hatırlamıyorum oralarda çok mu kaçamak vardı canımSelam kızlar hayırlı haftalar dilerim
Cuma 86.7 geldim
Bugün 87.3
Fark 0.6
Halledilemeyecek bir artı değil kuzumCuma: 57.3
Bugün:57.6
+300 cıktım
Geçen hafta cuma kilomuza dönmüşüzMehfam Cherry Mom
Bugün öyle bir yoğunlukla güne başladım ki hala kendime gelemedim.Şu an aklıma geldi sabah çektiğimi paylaşmadığım!
Bu sabah ki kilom: 67.4
Hedef: 67.00
muhursuzpusula
Sabiit olmak bile iyi canım tebriklerCuma 57.6
Bugün 57.6 sabit çıktım ama biliyordum çünkü uykusuzluk baya şişirmiş beni hissediyorum vücudumda iftardan sonra bol limonlu bi yeşil çay içerim inşallah yarına eksiye dönerim
Cherry Mom @Chernoglazyy sen ne alemdesin ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?