Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok erken yazmışsın görmedim
Harika canım tebrikler

bende sabit kaldım kuzum yavaşladı sanirim kilo verimim en son 66 400 dum cumaya ne cikicak bakalım

Teşekkürlerr kaptiim belki derece benden gelir?

Canım ben bugün oruçlu değilim. Sabah suyumu kahvemi içtikten sonra hatırladım tartılmayı yarın tartılacağım inşallah

Kaptanım ben sabah sabittim etiketledim seni, saat 14.30da - 100 grdm iftara kadar bi - 300 olurm tahminimce
Görümcemdeyim şimdi kuzm, eve geçince de yarın için tatlı falan yapcm bu gün spor yapablrmiyim biliyorum
Bende korkuyorum kaptanım korkmazmıyım öyle bi illet ki herşeyi alt üst etti

Canim benim kolayliklar diliyorum sana dalaridasin tez zamanda donersin insallah
Canım neden öyle oldu sence?

Kilom 59.2 kg kaptimmm 5i gördümmm

Cherry Mom
Wuhuuu super sonuc Burcucum 5lere hizla giris yapmissin masallah

Canim iftara yakin tartildim 82.5 +0.8
Ramazanin bitmesini bekliyorum canim aklimda sadece yemek var iftarlarda

Canim benim kolayliklar diliyorum sana dalaridasin tez zamanda donersin insallah

Wuhuuu super sonuc Burcucum 5lere hizla giris yapmissin masallah
Çok sağol aşkom darısı sana inşallah yazın az kaldı hadi hadi
Cnm haftada 3 iftar bile sınırsız sebze haşlama yoğurt yesen tutar seni haftada 1 kilo gider bence

Harikasin ortim sporda menu de sahane tok karina eksiyide görmüşsün. Cumaya kadar boyle devam cok iyi gidiyoruz. Persembeye kadar menuleride sporuda sıkı tutalim

Canım neden öyle oldu sence?

Kilom 59.2 kg kaptimmm 5i gördümmm

Cherry Mom
Hiç su içmiyorum ramazan dolayısıyla birde kabızlık sorunu var dikkat ediyorum inan sporda yapmaya çalışıyorum neyapcam birde bugün sanki artı çıkmamışım gibi iftarda saldırdım resmen durduramadım 85 i görmek istiyorum artık ama böyle giderse zor motivasyona ihtiyacım var azcık gazz nolurrr.. Tebrikler canımm

Çok kaçamak olmadı kaptanım aksine dikkat ediyorum hiç su içmiyorum desem yeridir ödem atıcı çay yapsam maydonozlu olandan ramazanda bir sakıncası olur mu ki? inşallah gider cumaya kadar

Harikasin ortim sporda menu de sahane tok karina eksiyide görmüşsün. Cumaya kadar boyle devam cok iyi gidiyoruz. Persembeye kadar menuleride sporuda sıkı tutalim
İnşallah ortim daha da sıkı tutacağım benim canlı dersler salı perşembe akşam 7 de bitiyor o iki gün yürüyüş yapamıyorum onun yerine geçecek bir şey bulmam lazım
Sahur
1 yumurtadan omlet
2 yk yogurt

Iftar
1 kase corba
5 köfte
2 dilim ekmek
Salata

Su 2 yi gecer sahura kadar

Spor
10 bin adim
30 dk kardio
40 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam hzlsel Hedef60kgolmak
Senin de menün çok güzel canım spor bugün 10bin adım da eklemişsin çok iyi dört dörtlük

Ortim menün güzel ama hep karbonhidrar olmuş sanki keşke sahurda söğüş iftarda sebze veya protein ekleseydin. Ama sporlarım muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…