Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İftarlardan umudum yok canim
Masallah ama super gitti senin son 3 haftada
Tamam canım karatay çok iyi geldi valla
Canını sıkan başka şeyler mi var canım? Odaklanamıyor musun

Ah bu ödemler
İstanbulun neminden 5 kilo ödem

Ortim menün güzel ama hep karbonhidrar olmuş sanki keşke sahurda söğüş iftarda sebze veya protein ekleseydin. Ama sporlarım muhteşem
Allah ne verdiyse artık oruc tutarken aseriyorum desem yeri var onu yiyim bunu yiyim hersey sofraya oturana kadar sonra fazla diyorum iste

Allah ne verdiyse artık oruc tutarken aseriyorum desem yeri var onu yiyim bunu yiyim hersey sofraya oturana kadar sonra fazla diyorum iste
Bende aksama kadar canim tatli istiyor aksama kadar tatlılara bakiyorum kalorilerin bakiyorum topluyorum boluyorum carpiyorum bosver deyip geciyorum sonra yemekten sonra kalmiyor Allahtan geciyor

Canım menün güzel yarından itibaren sporda eklersen süper olur

Bende aksama kadar canim tatli istiyor aksama kadar tatlılara bakiyorum kalorilerin bakiyorum topluyorum boluyorum carpiyorum bosver deyip geciyorum sonra yemekten sonra kalmiyor Allahtan geciyor
Ayy maalesef benim de oyle ya bimdeki tatlilarin hepsiyle konuştum bugün normalde aklima gelmez

İyi akşamlar merhabalar bu gün yorucu bı gündü bildiremedim benim tarti bu gün 76.950 gösterdi hicde kaçamak yapmamıştım oysa şimdi kendime ceza verdim tabikide daha sıkı yapicam diye

Aslında bu ara benimde canım aşırı tatlı istiyor tutuyorum kendimi önemli olan diyet

Yaklaşık 5 gündür eve tatlı giriyor koklayıp koklayıp geri dönüyorum ama çıldırmamak elde değil
Sabreden devrisler muradina erecekler o degilde kiloluyken rejim falan yapazken yediklerimi vicdan azabi cekmeden yesem iyiymis hem yemisim hem yediğimden bisey anlamamisim yok boyle pismanlik

Canim benim kolayliklar diliyorum sana dalaridasin tez zamanda donersin insallah

Wuhuuu super sonuc Burcucum 5lere hizla giris yapmissin masallah
Teşekkür ederim kuzucum. Döneceğim inşallah. Yine buralarda olurum. Çok uzaklaşmam ama böyle fasulyeden eleman gibi takılıp sadece bildirim yapmak içime sinmiyor. Mezuniyet için döniciiiğim. Bekleyin beni anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…