Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım karatay çok iyi geldi valla

Canını sıkan başka şeyler mi var canım? Odaklanamıyor musun

İstanbulun neminden 5 kilo ödem
Evet odaklanamıyorum yada istikrar mı diyelim moralim bozuluyor hep aynı kiloda aynı yerdeymişim gibi tartıda sonuç görmek hızlı olsun istiyorum... ondan sanırım birde ödem sorunu su içemedim yine vakit yetmiyor.. İzmirden de okadar

Ay kuzum ya bu sorumluluk bilinciyle sen tezi de bitirirsin burdan da mezun olursun masallah ilk mesajimda yazamamisim dualarimdasin canim

tartıda sonuç görmek için beslenmeyi değiştirmeli ama yok mu hiç hoşuna giden ya da önceden sonuç aldığın diyet canım? :)
İzmirde misin çok güzel :))

tartıda sonuç görmek için beslenmeyi değiştirmeli ama yok mu hiç hoşuna giden ya da önceden sonuç aldığın diyet canım? :)
İzmirde misin çok güzel :))
Evet haklısın beslenme alışkanlıkları değiştirmek lazım ama yok ki öyle sonuç aldığım bir liste bişey.. tatlı beni yakan ona zaafım var birde hareketsiz bir yaşam sanırım eve kapanıyoruz virüs dolayısıyla.. İzmir Karşıyaka dan sen nerdensin canım

canım şöyle yapsan, canın çeken tatlıdan küçük porsiyon hazırlayıp iftarı onunla açsan? sonra diğer yemeklerden az az yiyip bitirirsen bir de yeşil çay içersen daha ne olsun ben bugünkü sporları evde yaptım 6 bin adımı iftara kadar 500 500 tamamlıyorum canım kalan soru da iftardan sonra yapıyorum .Ankara cnm iftar geç okunur ama sahur da geç biter
sporun çok güzel yine dengeli görünüyor cnm menün afiyet olsun

Allahtan eve girmiyor yoksa tutamazdım kendimi Allah yardımcın olsun canım ama ne güzel bak tutuyorsun kendini böyle böyle gidecek kilolar
Aynen öyle sonuçta tadını bilmediğim şeyler değil
Sabreden devrisler muradina erecekler o degilde kiloluyken rejim falan yapazken yediklerimi vicdan azabi cekmeden yesem iyiymis hem yemisim hem yediğimden bisey anlamamisim yok boyle pismanlik
Ya ben kilo verme serüvenime başlamadan önce yediklerim için pişman olmazdım yemek için de sorgulamazdım ve beynim çok daha rahatmış
Aman deyim güzelim bozma diyeti
Yok yok asayiş berkemal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…