Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlamıyorum noluyor bana canım sıkıldı iyice Cherry Mom kaptanım ben izin alabiliyor muyum acaba ramazan da benim düzen allak bullak oldu
Hep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydım

Gerçekten kaptanım ben geçen senelerde ki oruç ayında daha çok yiyordum bunda az yiyorum ama yinede kilo gitmiyor

aman ne kadar geç o kadar iyi canım maşallah ateş basmaları oldu mu
Oldumu demek ne demek oldu tabiki sürekli giy çıkar giy çıkar yapardım evde herkez donar ben açın kapıları diye kızardım annemde erken girmiş, doktorum hiç ilaç önermedi kendiliğinden olsun dedi öylede oldu

Cok iyi ortim şu cuma bir an once gelsin ortim simit bitti mi ceyrek ceyrek 1 butun bitti
Ekmek yemiyorum diye simit yiyorum bir çeyreğim daha kaldı perşembe biter ay gelsin cuma ya hedef kiloma -200 kaldı çok heyecanlıyım
Menü de spor da çok iyi ortim bu hafta yine derece gelir mi acaba

Ay karpuz peynir en sevdiğim bi de pide ekleyelim tadından yenmez yenmezse yenmemesi işimize gelir
Off bende bayılırım

Evet o yönden biraz iyi oldu
Aynen canım herşeye vardır bir hayır

Aminn
Tamam aşkkuşum
Nasıl güzel hitap şekli
Simdi sen yemeden icmeden de kesilirsin derece gelir cumaya
Oda lol farkı

Bezelyeyi çok severim yarın bende cyapayım, buzlukta vardı

Çok teşekkür ederim kaptanım.. Geçmiş olsun... Bu dolunay herşeyi yapıyo..
Dolunayın böyle etkileri olduğunu bilmiyordum bir yaşıma daha girdim ortim geçmiş oldun bu arada. Dikkat et kendine.
Canım hiç duymadum bende bir ara baskül arayışındaydım. Ama güzele benziyor. Hassas ölçüm yapıyordur
Kargoya verilmiş umarım cumaya yetişir. Sabırsızlanıyorum bende bakalım fark kilo olacak mı

Orti sen bu menüyle Cuma çoşarsın Darısı başıma. Ders çalışıyorum diye bende Çerez’e vurdum kendimi
Ne okuyosun ortim.... Çerez iyidir ders çalışırken... Bende ders çalışırken atıştırmayı severdim.....Allah zihin açıklığı versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…