- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.021
Hep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydımAnlamıyorum noluyor bana canım sıkıldı iyiceCherry Mom kaptanım ben izin alabiliyor muyum acaba ramazan da benim düzen allak bullak oldu
Biraz hastayım kaptancım bu hafta pek olamayacağım ama kaçamak falan yok oruç devam sdce spor yapamıyorumKendinin en iyi hali ol gamzecimmm ne oldu sana menüler yok
aman ne kadar geç o kadar iyi canım maşallahKuzumm, ben menopoza girdim göya tekrardan olmaya başladım değerlerim 60dı, 3 ayda bir okuyordum şimdi geri düzeldi
Gerçekten kaptanım ben geçen senelerde ki oruç ayında daha çok yiyordum bunda az yiyorum ama yinede kilo gitmiyorCuma günü ancak canım
Dünden bugüne fark olmasına neden şaşırdın ki dün menüde baklava var makarna var bulgurluda olsa sarma var bunlar kilo ve ödem yapacak şeyler çok çok normal bence
Makarnayı hemen hemen her gün tüketiyorsun zaten ramazanda ister istemez az su içiyoruz bence dengemizin şaşması bundan birde üstüne su tutacak şeyler yersek kilo katlanıyor yoksa yenilen şeyleirn kalori bakımından pek hükmü yok
Hayır hiç belli olmadı kaptanım kimse anlamadıÇok mu belli ettim yaa
Oldumu demek ne demek oldu tabiki sürekli giy çıkar giy çıkar yapardım evde herkez donar ben açın kapıları diye kızardım annemde erken girmiş, doktorum hiç ilaç önermedi kendiliğinden olsun dedi öylede olduaman ne kadar geç o kadar iyi canım maşallahateş basmaları oldu mu
Ekmek yemiyorum diye simit yiyorumCok iyi ortim şu cuma bir an once gelsinortim simit bitti mi ceyrek ceyrek 1 butun bitti
Menü de spor da çok iyi ortimSahur
1 yumurta yarim cay bardagi sut 3 yk karabugday unuyla krep gibi bisey yaptim
1 yk kayisi receli
Iftar
1 kase etli yesil fasulye
5 yk eriste
Salata
Su 2 lt olur
Spor
10 bin adim
30 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam hzlsel
Off bende bayılırımAy karpuz peynir en sevdiğim bi de pide ekleyelim tadından yenmez yenmezse yenmemesi işimize gelir
Aynen canım herşeye vardır bir hayırEvet o yönden biraz iyi oldu
AminnİnşaAllah
Nasıl güzel hitap şekliTamam aşkkuşum
Oda lol farkıSimdi sen yemeden icmeden de kesilirsin derece gelir cumaya
Derece falan önemli degil eksi gelelim yeterEkmek yemiyorum diye simit yiyorumbir çeyreğim daha kaldı perşembe biter ay gelsin cuma ya hedef kiloma -200 kaldı çok heyecanlıyım
Menü de spor da çok iyi ortimbu hafta yine derece gelir mi acaba
annem de 54 yaşında girdi 3 yıl sürdüOldumu demek ne demek oldu tabiki sürekli giy çıkar giy çıkar yapardım evde herkez donar ben açın kapıları diye kızardım annemde erken girmiş, doktorum hiç ilaç önermedi kendiliğinden olsun dedi öylede oldu
aşkkuşum diye ilkOff bende bayılırım
Aynen canım herşeye vardır bir hayır
Aminn
Nasıl güzel hitap şekli
Oda lol farkı
Bezelyeyi çok severim yarın bende cyapayım, buzlukta vardıKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kadar tb ekmek, 2.5 tane ceviz, 1 dilim ezine peyniri domates, salatalık, çay
Ara: Yarım kivi, 1 küçük muz, 2 ceviz
Akşam: 4 yk bezelye, 1 tavuk pirzola (mantarlı)
Su: 2 litre
Cherry Mom Deniz ve Kum @Mehfam
Bu menü ve sporlarla kesin gelirsin ortimDerece falan önemli degil eksi gelelim yeter
Insallah ortim ikimizde guzel eksiler gorelimBu menü ve sporlarla kesin gelirsin ortim
Çok geçmiş olsun canım neyin var vitaminli beslenBiraz hastayım kaptancım bu hafta pek olamayacağım ama kaçamak falan yok oruç devam sdce spor yapamıyorum
26 Nisan
Sabah 08:00 1 omlet 3 küp kaşar peyniri 4 zeytin 1 bardak ıhlamur çayı 1 dilim ekmek
Ara 3 kuru erik 3 hurma
18:00 6 yk nohut
21:00 2 kepçe çorba 1 karnıyarık 1 avuç içi pise
10:00 2 avuç tuzsuz çekirdek 2 avuç tuzsuz fıstık
00:00 2 günkurusu
2 lt su 11370 adım
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak melita09
Dolunayın böyle etkileri olduğunu bilmiyordum bir yaşıma daha girdim ortimÇok teşekkür ederim kaptanım.. Geçmiş olsun... Bu dolunay herşeyi yapıyo..
Kargoya verilmiş umarım cumaya yetişir. Sabırsızlanıyorum bende bakalım fark kilo olacak mıCanım hiç duymadum bende bir ara baskül arayışındaydım. Ama güzele benziyor. Hassas ölçüm yapıyordur
Orti sen bu menüyle Cuma çoşarsın
İnşallah evdeki fazla tartıyordur. OrtimDolunayın böyle etkileri olduğunu bilmiyordum bir yaşıma daha girdim ortimgeçmiş oldun bu arada. Dikkat et kendine.
Kargoya verilmiş umarım cumaya yetişir. Sabırsızlanıyorum bende bakalım fark kilo olacak mı
Ne okuyosun ortim.... Çerez iyidir ders çalışırken... Bende ders çalışırken atıştırmayı severdim.....Allah zihin açıklığı versin...Orti sen bu menüyle Cuma çoşarsınDarısı başıma. Ders çalışıyorum diye bende Çerez’e vurdum kendimi
Amin canım Allah razı olsun. Auzef Çocuk gelişimi 2 sınıfNe okuyosun ortim.... Çerez iyidir ders çalışırken... Bende ders çalışırken atıştırmayı severdim.....Allah zihin açıklığı versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?