- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.081
Günaydın canım kolay gelsin bende oruca ara verince cam kapı heryeri temizliycem inşallah gücüm yeterse
Dün miss gibi yaptm evi bu gün yine aynıBen temizledim ama yine battı her yer
Ayyy bekarken bende öyle derdimGünaydınlar herkesebugğn spor gününün yanında temizlik günü de galiba annem kalkmış camları siliyor benim uyumama müsade etmiş sağ olsun ben de kalkıp süpürüp silme işlerine koyulacağım ortalığı toparlayıp temizlik yapmayı seviyorum ama annemle yapınca sevemiyorum ortalığı birbirine katıyor temizlik olacağı günler
Küçük çocuk olunca ev işi daha bir nankörDün miss gibi yaptm evi bu gün yine aynı
Annem sabah kalktığı gibi hemen yapar yemeğini çünkü gezmeyi de sever sabahtan halleder işlerini sonra tüm gün ona kalırRahatlık
Anacım hep öğlenden yapar yemeğini, bende hep son saatlere bırakırım, aslında öğlen yapsam bnde rahat ederm
Ay evet kaptanım diyorum anne bak cam siliyoruz bu odanın camını silelim tozunu alalım silip süpürüp diğer odaya geçelim ama yok temizlik öyle mi olurmuşAyyy bekarken bende öyle derdimanne sen git ben temizlik yapayım o da derdi sen yalap şalap yaparsın şimdi olmaz yani temizlik diye evi öyle bir ayaklandırırdı ki tüm odalar dağılırdı sonra toplayana aşkolsun o günden kalma alışkanlık ben oda oda temizlik yapıyorum bir oda tamamen bitince öbür odaya geçiyorum
Kanayan yaramKüçük çocuk olunca ev işi daha bir nankör
O miss valla ne güzelAnnem sabah kalktığı gibi hemen yapar yemeğini çünkü gezmeyi de sever sabahtan halleder işlerini sonra tüm gün ona kalır
Akşam zor olmuyorsa öyle yap canım iftar sonrası bana hep zor geliyor kalıyorum öyleİnşaAllah ortim iftardan sonra spor yaparm anca, gün içinde küçük kızım zaten oturmuyo spor yaparsam pert olurum
Çok geriliyorum ne yapsam diye düşünürken, yemeğin ismi belli olunca iyi oluyo ama ne pişirsem düşüncesi yoruyo
Burda hava Bi açık Bi kapalı güzel olsa hemen başlıycam ama hava dengesiz olunca bende dengesiz oluyorumHavalar mis gibi gidiyor tam temizlik yapmalık valla yağmur yaş yok bende camları sileceğim hatta bu bayram günü bile olabilirmemurların iznide birleşmiş hazır eşim evde olacak bayram karantina zaten beni sanırım o gün temizlik paklar
Yaa bizde de öyle kaptanım çocuklar hiç bişey beğenmiyor eşimde oruç olunca hergün Bi dünya şey istiyor ama et tarzı yemekten sıkıldık bugün kendime sadece çorba yapıcam ama ev ahalisine ne yapıcam bilemiyorumOf aynen ben çok sıkıldım her gün yemek yapmaktan ve hergün et tavuk türevi yapmaktan eşim sebze yemiyor çocukta yemiyor kendime ayrı çocuğa ayrı eşime ayrı olamayacağı için ben onlara uyuyorumsabah beri aklımdaki soru ne yapsam ne yapsammm
Ben temizledim ama yine battı her yer
Nankör zaten bu temizlik ben büyük temizlik yaparken oda oda yapıyorum tüm odaları bitirdiğimde ilk yaptığım o da eski haline dönüyorDün miss gibi yaptm evi bu gün yine aynı
Ya ben aslında artıyla ilgili mesajının altına yazacaktım ama onu bulamadım.konu nası beni artıma geldi onu anlamadım tatlılardan
yok canım ben ramazandan sonra toparlarım sistem kilo vermeye elverişli değil ramazanda
Valla 2 türlüde zor geliyorAkşam zor olmuyorsa öyle yap canım iftar sonrası bana hep zor geliyor kalıyorum öyle
Tarti ve menuden muafsin diyorsan yardimci kaptanlik icin geleyim kaptanimBiliyorum canım sen menüleri aksatmıyorsun en azından tüm takımı ekledim seni çıkarmak olmazdı :)
Kuzum sen gel illa diyete başlaman şart değil ki kafan en azından adapte olmuş olur biraz biraz görüyorum kk ya da giriyorsun hani gözümden kaçmıyor unutma bizi
Senden stresindenaktifliğinden ortağına olan ilginden memnunum canım
Kolay gelsin canım
Aşkolsun kuşummm sen dur ben gideyimmmmm
Günaydın kaptancıım. Erkenden kalktım ama ders çalışıyorum yoğun bu aralar. Yine de yazınızı gördüm çok üzüldüm. Ben ne kadar yoğun olsam da elimden geldiğince uğrayıp gerektiğinde cevap da vermeye çalışıyorum. Umarı kendi adıma seni üzmemişimdir. Güzel yanaklarından öptümGünaydın kızlar nasılsınız
Canım canım gel tabiki hazır olduğunda başlarsın onlaradaTarti ve menuden muafsin diyorsan yardimci kaptanlik icin geleyim kaptanim. Kafam dagilir belki benim de
Hayır kuzum aklıma sende geldin zatenGünaydın kaptancıım. Erkenden kalktım ama ders çalışıyorum yoğun bu aralar. Yine de yazınızı gördüm çok üzüldüm. Ben ne kadar yoğun olsam da elimden geldiğince uğrayıp gerektiğinde cevap da vermeye çalışıyorum. Umarı kendi adıma seni üzmemişimdir. Güzel yanaklarından öptüm
Hayııır pes etmiyoruz canım bak arada o bana da geliyor ama bide şöyle düşünd0m şimdi ara versem sonra yaz geliyor falan ben diyete başlayamam yine o yüzden yaza kadar hedefime ulaşıp öyle gidicem tatile şurda en fazla 2 ay var yaza o yüzden bırakmıyoruz tamam mıııı ben şimdi leslie yapıcam 2 mil istersen birlikte yapalımYorulduğumu hissediyorm ama diyeti boşlamakta istemiyorum
En az 70 görmem lazm koruma için
Ama yol çok uzun geliyor
Motivem düştü
Ben yoruldum hayat...
Tamamdir kaptanim o zman buradayim benCanım canım gel tabiki hazır olduğunda başlarsın onlaradaekip içinde olman bile yeter
Sagol canim buralardayim aslinda. Esim ise basladi. Ben diyete adepte olamadim henuz kafamda surekli mulakat sonucunda. Buralarda takilirsam diyete de donus kolay olur sanirim. Ben de ozledim arada girip bakiyordum sizlere artik aranizdayim insallahNikinik canım hoşgeldin özlettin baya ya nerelerdesinn :)
seni görmek güzel canım inşallah mülakat da güzel sonuçlanır
Nereye sensiz olmaz minik kaptanBen gideyim istersen
Tekrar hoşgeldin canım daha 2 gün önce aklımdaydın mülakat sonuçlandı mı diye düşünmüştüm.Tamamdir kaptanim o zman buradayim benbaya gelen giden olmus yavas yavas alisirim sanirjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?