Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy bekarken bende öyle derdim anne sen git ben temizlik yapayım o da derdi sen yalap şalap yaparsın şimdi olmaz yani temizlik diye evi öyle bir ayaklandırırdı ki tüm odalar dağılırdı sonra toplayana aşkolsun o günden kalma alışkanlık ben oda oda temizlik yapıyorum bir oda tamamen bitince öbür odaya geçiyorum

Rahatlık
Anacım hep öğlenden yapar yemeğini, bende hep son saatlere bırakırım, aslında öğlen yapsam bnde rahat ederm
Annem sabah kalktığı gibi hemen yapar yemeğini çünkü gezmeyi de sever sabahtan halleder işlerini sonra tüm gün ona kalır
Ay evet kaptanım diyorum anne bak cam siliyoruz bu odanın camını silelim tozunu alalım silip süpürüp diğer odaya geçelim ama yok temizlik öyle mi olurmuşhele ki büyük temizliklerde evde durmaktan içim darlanıyor afakanlar geliyor bana

Akşam zor olmuyorsa öyle yap canım iftar sonrası bana hep zor geliyor kalıyorum öyle
Burda hava Bi açık Bi kapalı güzel olsa hemen başlıycam ama hava dengesiz olunca bende dengesiz oluyorum
Yaa bizde de öyle kaptanım çocuklar hiç bişey beğenmiyor eşimde oruç olunca hergün Bi dünya şey istiyor ama et tarzı yemekten sıkıldık bugün kendime sadece çorba yapıcam ama ev ahalisine ne yapıcam bilemiyorum
Ben temizledim ama yine battı her yer
Dün miss gibi yaptm evi bu gün yine aynı
Nankör zaten bu temizlik ben büyük temizlik yaparken oda oda yapıyorum tüm odaları bitirdiğimde ilk yaptığım o da eski haline dönüyor

Tarti ve menuden muafsin diyorsan yardimci kaptanlik icin geleyim kaptanim. Kafam dagilir belki benim de

Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kaptancıım. Erkenden kalktım ama ders çalışıyorum yoğun bu aralar. Yine de yazınızı gördüm çok üzüldüm. Ben ne kadar yoğun olsam da elimden geldiğince uğrayıp gerektiğinde cevap da vermeye çalışıyorum. Umarı kendi adıma seni üzmemişimdir. Güzel yanaklarından öptüm

Hayır kuzum aklıma sende geldin zaten
Tıp çok zor bir bölüm ve bu kız bile aktifliğini bozmuyor dedim yani sınav döneminde olabiliriz ama 7 24 de ders çalışmıyoruz ki değil herkesin az uz vakti olmalı şuraya ayırabilecek bence şu araalr çoğu kişi boşladı tek tek işaret etmek istemedim tüm takımı etiket yaptım zan altında hissetmeyin menülerinde 2 denn fazla çarpı ve sıfır 0 ortağına selam yazmayanlar bahsettiğim arkadaşlar maalesef

Yorulduğumu hissediyorm ama diyeti boşlamakta istemiyorum
En az 70 görmem lazm koruma için
Ama yol çok uzun geliyor
Motivem düştü

Ben yoruldum hayat...
Hayııır pes etmiyoruz canım bak arada o bana da geliyor ama bide şöyle düşünd0m şimdi ara versem sonra yaz geliyor falan ben diyete başlayamam yine o yüzden yaza kadar hedefime ulaşıp öyle gidicem tatile şurda en fazla 2 ay var yaza o yüzden bırakmıyoruz tamam mıııı ben şimdi leslie yapıcam 2 mil istersen birlikte yapalım bunu 2 kez yapıcam gel bana eşlik et

Nikinik canım hoşgeldin özlettin baya ya nerelerdesinn :)
seni görmek güzel canım inşallah mülakat da güzel sonuçlanır
Sagol canim buralardayim aslinda. Esim ise basladi. Ben diyete adepte olamadim henuz kafamda surekli mulakat sonucunda. Buralarda takilirsam diyete de donus kolay olur sanirim. Ben de ozledim arada girip bakiyordum sizlere artik aranizdayim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…