- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.121
YaaniAşkolsun kuşummm sen dur ben gideyimmmmm
Nereye sensiz olmaz minik kaptan
Geldin mi sahiden
Ayneen gitmek yokTabii canım 7/24 çalışmak imkansız zaten. Beyin mi kalır hahahahah Ben burayı boşlarsam biliyorum ki kendim de diyeti aksatacağım. Herkes ben gibi olsa da takım kalmaz, haklısın kaptancım. Ramazan rehavetine veriyorum. İnşallah toparlanırız.
Kız listeden çıkart dedin coştun mu sonra karar verYürüyüş yaptım kızlar yoğun ve mutluyum8.500 adım oldu. 10.000 e tamamlarım inş. Hedef60kgolmak doktorcuğum pazartesi de 10.000 adım atmıştım. Liste dışı spor
Unutur muyum kuzuPissttt naberyoksa unuttun mu beni ex askim
Liste dışı takılıyorum bebişKız listeden çıkart dedin coştun mu sonra karar ver
Hee tamamListe dışı takılıyorum bebiş
Ama bırakmıyorum sporu. Yürümeye verdim kendimi
Afiyet olsun canım bizde iftarı bekliyoruzNapıyorsunuz bakalım ben kahvemi içiyorum
Allah kabul etsin herkesin orucunuuAfiyet olsun canım bizde iftarı bekliyoruz
Ay çok sevindim gözün aydınKızlar yarın memlekete gidebilirimeşim sizi bırakıp dönim dedi bakalım
Anneme süpriz yapcm
Yavrum ben o anlamda demedim ki ne ilgisi var kaptan yardımcısı ve piyasada yok ondan bahsettim senle ilgili bir mevzu değil aşkolsun
Amin canım Allah razı olsunAllah kabul etsin herkesin orucunuu
Sağol canımAy çok sevindim gözün aydın
Oy oyKızlar yarın memlekete gidebilirimeşim sizi bırakıp dönim dedi bakalım
Anneme süpriz yapcm
Afiyet olsun kuzu bende masayı kurdum hazır ola bekliyorumNapıyorsunuz bakalım ben kahvemi içiyorum
İnşallah canımcım ya toparlanacağız yada top gibi yuvarlanacağızTabii canım 7/24 çalışmak imkansız zaten. Beyin mi kalır hahahahah Ben burayı boşlarsam biliyorum ki kendim de diyeti aksatacağım. Herkes ben gibi olsa da takım kalmaz, haklısın kaptancım. Ramazan rehavetine veriyorum. İnşallah toparlanırız.
Vallahi belim ağrıyor günün ilk koltuğa yatışını yaptım şuanTemizlik cok nankör gercekten ya
Annemlerde baskul var ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum kaptanımOy oytrafiğe hazır ol
Baskül ne olacak baskülperşembe günü bildirimide kabul yarın tartıl foto çek her ihtimale karşı
Zorşünüyorum mu dedinİnşaAllah ortim ya bende istemiyorm bırakmak,
Uykudan yeni uyandım kalkıp çişimi yapmayı zorsunuyorum sen leslie diyorsun
Perşembe sadece canım ya yarın artık olduğu gibi atarsınAnnemlerde baskul var ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum kaptanım
Yarın erken çıkarız büyük ihtimalle ödemli olablr im yinede tartılıp ataym mı?
Bugün den kabul olmaz mışuan - 900üm
Zorşünüyorum mu dedinzorlanıyorum la üşeniyorum mix olmuş böyle bir kelime mi çıkmış
Perşembe sadece canım ya yarın artık olduğu gibi atarsıninşallah ödem olmaz -900 şahaneymiş kaybetme onu mezun olmuyormuydun sen -900 de ??
Ben yarın yine çekerim tartının fotosunu kaptanım, annemler de de bakarım eğer yanlış değilse cumayı beklerim inşaAllahBegonya2 memlekete gideceksen cuma seni mezun edelim canım oralarda zor olur kilo bildirmen senin
HazıroldaAfiyet olsun kuzu bende masayı kurdum hazır ola bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?