Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ramazan elbet normal zamanlarımıza göre zor geçiyor canım ama kaldı şurada bildirm yapacağımız 2 cuma bunuda azda olsa bir eksiyle kapatmamız bence imkansız değil ..
Bu yüzden kafanda ramazandan çok şeyler bekleyip büyük motivasonlara erişmeye odaklanma, madem bünyen ramazanda zorlandı sende Ramazan boyunca kilo almayacağım takım içinde cuma günleri 200 300 gram eksi gelmeye çalışacağım de oldu bitti. Ben halledeceğine inanıyorum sadece menülerinde 1 2 lokma dahi olsa artık karbonhidrat sıfırlanmalı
İftarda gördüm eksiyi şükür
Aaaaa Yo yooo depresyon mod devamm
Teşekkür ederiz burcum

blonde ambition yine kayıplardasın
Begonya2 @olvidos sporlarını bekliyoruz kızlar
Hep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydım
Evet diyetisyeni bırakmak kötü olmuş edacım
Biraz hastayım kaptancım bu hafta pek olamayacağım ama kaçamak falan yok oruç devam sdce spor yapamıyorum
Çok geçmiş olsun canım neyin var
Kargoya verilmiş umarım cumaya yetişir. Sabırsızlanıyorum bende bakalım fark kilo olacak mı
Yetişir yetişir
Canım geldiğinde ikisiylede aynı anda tartılıp foto paylaşmayı unutma yine üstünde tarih not olsun
Arada fark olsada bu şekilde aradaki farkı bulup ekleyip çıkartacağız yine aynı olmuş olacaksın yani bir kayıp yada kazanç olmayacak tartı değişikliği
Orti sen bu menüyle Cuma çoşarsın Darısı başıma. Ders çalışıyorum diye bende Çerez’e vurdum kendimi
Aman aman ders yaparken insan ölçüyüde bilemez hele birde geç saatlerde yiyorsan canım dikkat edelim olur mu

Kızlar silkelenmek lazım
toparlanmak lazım
ekibin yarısı üst liste dahil firarda
Ekibe gelinip yazılmadığı gibi menülerde yazılmıyor.

Ramazan sebebiyle sporların hafiflemesine / azalmasını zaten normal karşılıyor ve farkındaysanız bu konuda baskı yapmıyorum spor günlerini dahi bu sebeple hatırlatmıyorum. Gücü olan yapar diyorum..

Ama 2 3 gün takıma uğramamak üstüne menü yazmamayı kabul etmiyorum bence bunun ramazan ile bir ilgisi olamaz. Takım kurallarına uymayacak olanların cuma günü varsa izinn taleplerini alabilirim.
deneme süresinde olup aktif olmayan kızlar ise deneme sürelerinin uzadığını hatırlatırım.

Ramazan'ın içinde kaldı bildirim yapacağımız 2 cuma sıkalım dişimizi takımımıza sahip çıkalım. Güya en kalabalık listeli takım biziz ama içi boş mu olduk yani. Valla hiç sevmediğim / kabul etmediğim şeyler hafta içi yazma yazma cuma günü gel kilo bildir

Buranın başarısı istikrar - düzenli katılım- düzenli menü bildirimi - takım arkadaşlarıyla her anlamda iyi anlaşmadan geçiyor bunları lütfen unutmayalım

Mehfam
Namaria
Nikinik ahh 3.kaptan yardımcım ahh sen bile yoksun takımda olmz tabi

belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96

redsonja87
@Chernoglazyy
ohbb

Kaptanım ben mazeretimi bildirmiştim vizelerim var ama 2 mayısta son sınavım var ondan sonra daha rahatım inşallah

Kaptanim cok ozur dilerim cok actim arayi. Ama cok az kaldi gelecegim. Gelince de elim gözüm takimda olacak söz

Ayy kahve kırmızı çizgim valla öyle çoook severim

Ortim bu menüyle mezun olamazsan hiç olamazsın valla tabii su da artarsa

Afiyet olsun ortim nasıl gidiyor ders çalışma

Tempo yoğun olunca bı umitlendim bakalım

Ben ümitliyim senden, jübile yapıyosun benimle

Benden memnunmusn örtmenim

Son düzenleme:
Hadi yaaa baya oldu birde bu pandemi vs sebebiyle belki de böyle uzamıştır. İnşallah en güzel şekilde sonuçlanır valla bende bekliyorum güzel haberlerini
Ay insallah nasip olur guzel haberi vermek
Yok canim normalde 4 ayi buluyor mulakat sonuçları ama bakanin dediğine gore bizimkinin aciklanmasi eli kulaginda bugun yarin bekliyorum bakalim diken ustunde

Hep aynıyız canım yoksa benim diyet çok güzel gidiyordu 15 günde bir diyetisyene gidiyordum yürüyüşlere hatta evde spor yapıyordum, ramazanda diyetisyende bıraktım birde keşke bırakmasaydım
Evet ramazanın gelmesiyle saldık kendimizi bende sanki sahurda az yersem sabah zorlanocam diye düşünürüm akşamda aynı şekilde
Sahur yok

İftar
5 6 yk kuzu tava
2 3 yk pilav
Salata
Ayran

Tatlımdan yedm azck magnolia
2 avuç patlamış mısır

Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Sahursuz iyi dayanmışsın canım birde misafir hazırlığı yaptın. Ben sahur yapmasam psikolojik olarak acıkırım düşüncesi geliyor. Su az mı içtin bugün yazmamışsın da onun dışında abartı bişey yok canım menünde
Şu 3 gün dikkat edicem canım inşallah dediğin gibi olur. Bu ayı kilo almadan kapatmalıyım. Ben çoook uzun yıllar 68le 70 arasındaydım o yüzden bu aralıktan hemen kurtulmak istiyordum ama zamanı var demek ki yavaş gidecek bu kilolar.

Akşam yemeği iyi yemişsem sahura ihtiyaç duymuyorm ortim
Suda sahurla 2 ye yaklaşmltır anca ama 2 olmamıştır

Çok güzel menü ortim,
Ama sende bende çarşamba perşembe karbonu keselim bence, her gün yedik

Akşam yemeği iyi yemişsem sahura ihtiyaç duymuyorm ortim
Suda sahurla 2 ye yaklaşmltır anca ama 2 olmamıştır
Aklımda planlar var ama uygulayabilir miyim bilmiyorum ama iftarı biraz daha azaltabilirim biraz da sahurda yediklerime dikkat etsem iyi olacak normalde cuma günü regli olmam lazım ama geçen ay baya gecikti bu ay nasıl olur bilmiyorum biraz ağrılarım da başladı yaa cuma ya kalmadan olursam şişim de iner diye düşünüyorum

Ben gideyim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…