Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım ben mazeretimi bildirmiştim vizelerim var ama 2 mayısta son sınavım var ondan sonra daha rahatım inşallah
Biliyorum canım sen menüleri aksatmıyorsun en azından tüm takımı ekledim seni çıkarmak olmazdı :)
Kaptanim cok ozur dilerim cok actim arayi. Ama cok az kaldi gelecegim. Gelince de elim gözüm takimda olacak söz
Kuzum sen gel illa diyete başlaman şart değil ki kafan en azından adapte olmuş olur biraz biraz görüyorum kk ya da giriyorsun hani gözümden kaçmıyor unutma bizi
Benden memnunmusn örtmenim
Senden stresinden aktifliğinden ortağına olan ilginden memnunum canım
Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan kahve yapıp temizliğe geçiyorum çocuklar uyuyor onlar uyanmadan mutfağı toplıyayım
Kolay gelsin canım
Ben gideyim istersen
Aşkolsun kuşummm sen dur ben gideyimmmmm

Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan kahve yapıp temizliğe geçiyorum çocuklar uyuyor onlar uyanmadan mutfağı toplıyayım
Günaydın canım kolay gelsin bende oruca ara verince cam kapı heryeri temizliycem inşallah gücüm yeterse

Günaydıınn kızlara kahvaltı hazırlayacğm uykum var
Çok şükür bu gün yemeğim var dünden rahatım yemek var rahatlığı hiçbiyerde yok ya
Günaydın ortim ohh bugün rahatsın spor günümüzü değerlendirelim olur mu?
Benimde dün artan yemeğim vardı onun yanına bişeyler ayarlamıştım bugün kara kara düşünüyorum ne yapsam acaba diye

Teşekkürler kaptanım

İnşaAllah ortim iftardan sonra spor yaparm anca, gün içinde küçük kızım zaten oturmuyo spor yaparsam pert olurum

Çok geriliyorum ne yapsam diye düşünürken, yemeğin ismi belli olunca iyi oluyo ama ne pişirsem düşüncesi yoruyo

Günaydın canım kolay gelsin bende oruca ara verince cam kapı heryeri temizliycem inşallah gücüm yeterse
Havalar mis gibi gidiyor tam temizlik yapmalık valla yağmur yaş yok bende camları sileceğim hatta bu bayram günü bile olabilir memurların iznide birleşmiş hazır eşim evde olacak bayram karantina zaten beni sanırım o gün temizlik paklar

Günaydıınn kızlara kahvaltı hazırlayacğm uykum var
Çok şükür bu gün yemeğim var dünden rahatım yemek var rahatlığı hiçbiyerde yok ya
Of aynen ben çok sıkıldım her gün yemek yapmaktan ve hergün et tavuk türevi yapmaktan eşim sebze yemiyor çocukta yemiyor kendime ayrı çocuğa ayrı eşime ayrı olamayacağı için ben onlara uyuyorum sabah beri aklımdaki soru ne yapsam ne yapsammm

Ayy öylede ayrı zor ya

Günaydınlar herkesebugğn spor gününün yanında temizlik günü de galiba annem kalkmış camları siliyor benim uyumama müsade etmiş sağ olsunben de kalkıp süpürüp silme işlerine koyulacağım ortalığı toparlayıptemizlik yapmayı seviyorum ama annemle yapınca sevemiyorum ortalığı birbirine katıyor temizlik olacağı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…