- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.561
Hahahahahahahaha kaptancım kurtarın beniii.
Hahahahahahahahah maşallah ben de pilates mi yapsam bugün....Okumamıştım sonuncu olanı kaptan yazınca bir okuyun diye hemen gaza geldim spor konusunda 25 dakikalık leslie bitti bile
Aha ben de yaptım sporumu sonuncu olmamak için çabalıyoruz resmen kendimiz için kilo vermeyi unuttuk
Ben 45 dk cardio yaptım. İftara 1 saat kala da 35 dklık günlük egzersizimi yapıp günğ bitircemHiç sorma korku sen nelere kadirsin telefoncelimde şimdi ne yapsam diye bakınıyorum ama cardio yapacağım birazdan
Valla öyle yoksa ben bu oruçta çoktan hepsini geri alırdımHahahahahahahaha kaptancım kurtarın beniii.Bu hafta korkundan spor yapıcam....
Hahahahahahahahah maşallah ben de pilates mi yapsam bugün....
Ben burası olmasa şimdiye ohooooo..... Takım için kilo vermek diye bi şey varmış. Anlayamazlar...
Ben de bir gün nazar boncuğu alacağım... Göreceksiniz!!!Ortaklardan sonuncu olacak arkidişler tüm hafta şunu yapacaksınız30 NiSAN MENÜ KONTROLÜ
2 ortak
Listeyi paylaşırsınız
melita09 kaçamaklı + sporlu
@olvidos kaçamaksız + sporlu
S seyrulsefer kaçamaksız + sporsuz
C Cagrihilal1 kaçamaksız + sporlu
hzlsel kaçamaksız + sporsuz
pacman kaçamaklı + sporsuz
ummhnisa kaçamaksız + sporlu
yarimuhendis kaçamaksız + sporlu
Deniz ve Kum kaçamaksız + sporlu
Samara96 kaçamaklı + sporsuz
M monarosaa kaçamaksız + sporlu
redsonja87 kaçamaksız +sporsuz
Cardio dün baktım 15 Dakka yaptım ama o videoyu beğenmedim bugün başka buldum onu, deneyeceğim sen hangisini yapıyorsun bir arkadaş leslie videosunda atmıştı onuda beğendim 2 gündür onuda yapıyorum çok eğleniyorum o videodaBen 45 dk cardio yaptım. İftara 1 saat kala da 35 dklık günlük egzersizimi yapıp günğ bitircem
Body project diye bi kanal var onunkiler güzel oluyor canım sen de deneyebilirsin☺☺Cardio dün baktım 15 Dakka yaptım ama o videoyu beğenmedim bugün başka buldum onu, deneyeceğim sen hangisini yapıyorsun bir arkadaş leslie videosunda atmıştı onuda beğendim 2 gündür onuda yapıyorum çok eğleniyorum o videoda
Bende 33 dk leslie yaptım 2 farklı videoyu birleştirdimOkumamıştım sonuncu olanı kaptan yazınca bir okuyun diye hemen gaza geldim spor konusunda 25 dakikalık leslie bitti bile
Oooo süpersin canım bende leslimi yaptım bide fitness partnerimin son eklediği zumbalardan 5 6 tanesini yapıcam onlarda zevkli geldi banaBen 45 dk cardio yaptım. İftara 1 saat kala da 35 dklık günlük egzersizimi yapıp günğ bitircem
Ay evet ben de bayılıyorum onlaraOooo süpersin canım bende leslimi yaptım bide fitness partnerimin son eklediği zumbalardan 5 6 tanesini yapıcam onlarda zevkli geldi bana
Evet ortim yeni haftaya merhaba cumaya guzel eksiler gorelim insallah birlikteC Cagrihilal1 canım orti olmuşuz bu hafta
Şimdi 35 dakikalık cardio yaptım bitti yorumunu okurken bakayım dedim hangi kanal, beğenip yaptığım video onlara ait çıktı canımBody project diye bi kanal var onunkiler güzel oluyor canım sen de deneyebilirsin☺☺
Onlar iyi oluyor ya seviyorum ben de ilk zayıflamaya başladığım zamanlarda da onları yapıyordumŞimdi 35 dakikalık cardio yaptım bitti yorumunu okurken bakayım dedim hangi kanal, beğenip yaptığım video onlara ait çıktı canım
Bir sayfalarını inceliyeyimOnlar iyi oluyor ya seviyorum ben de ilk zayıflamaya başladığım zamanlarda da onları yapıyordum
Yani tam olarak ne anlattı açken yapınmıı yoksa yapmayınmı, çok birşey anlamadımDoğru bildiğimiz yanlışlar
Yapın diyor canım onun bilimsel kanıtını anlatmşYani tam olarak ne anlattı açken yapınmıı yoksa yapmayınmı, çok birşey anlamadım
Leslie videosunun linkini ben de rica edebilir miyim acaba?Cardio dün baktım 15 Dakka yaptım ama o videoyu beğenmedim bugün başka buldum onu, deneyeceğim sen hangisini yapıyorsun bir arkadaş leslie videosunda atmıştı onuda beğendim 2 gündür onuda yapıyorum çok eğleniyorum o videoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?