Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İştee beklenen ggün geldiiii pacman gel bakiim yamacıma
Hahahahahahahaha kaptancım kurtarın beniii. Bu hafta korkundan spor yapıcam....
Okumamıştım sonuncu olanı kaptan yazınca bir okuyun diye hemen gaza geldim spor konusunda 25 dakikalık leslie bitti bile
Hahahahahahahahah maşallah ben de pilates mi yapsam bugün....
Aha ben de yaptım sporumu sonuncu olmamak için çabalıyoruz resmen kendimiz için kilo vermeyi unuttuk
Ben burası olmasa şimdiye ohooooo..... Takım için kilo vermek diye bi şey varmış. Anlayamazlar...

30 NiSAN MENÜ KONTROLÜ
Ortaklardan sonuncu olacak arkidişler tüm hafta şunu yapacaksınız 2 ortak
Listeyi paylaşırsınız

melita09 kaçamaklı + sporlu
@olvidos kaçamaksız + sporlu
S seyrulsefer kaçamaksız + sporsuz
C Cagrihilal1 kaçamaksız + sporlu
hzlsel kaçamaksız + sporsuz
pacman kaçamaklı + sporsuz
ummhnisa kaçamaksız + sporlu
yarimuhendis kaçamaksız + sporlu
Deniz ve Kum kaçamaksız + sporlu
Samara96 kaçamaklı + sporsuz
M monarosaa kaçamaksız + sporlu
redsonja87 kaçamaksız +sporsuz

Valla öyle yoksa ben bu oruçta çoktan hepsini geri alırdım

Ben de bir gün nazar boncuğu alacağım... Göreceksiniz!!!

Ben 45 dk cardio yaptım. İftara 1 saat kala da 35 dklık günlük egzersizimi yapıp günğ bitircem
Cardio dün baktım 15 Dakka yaptım ama o videoyu beğenmedim bugün başka buldum onu, deneyeceğim sen hangisini yapıyorsun bir arkadaş leslie videosunda atmıştı onuda beğendim 2 gündür onuda yapıyorum çok eğleniyorum o videoda

Body project diye bi kanal var onunkiler güzel oluyor canım sen de deneyebilirsin☺☺

Okumamıştım sonuncu olanı kaptan yazınca bir okuyun diye hemen gaza geldim spor konusunda 25 dakikalık leslie bitti bile
Bende 33 dk leslie yaptım 2 farklı videoyu birleştirdim
Ben 45 dk cardio yaptım. İftara 1 saat kala da 35 dklık günlük egzersizimi yapıp günğ bitircem
Oooo süpersin canım bende leslimi yaptım bide fitness partnerimin son eklediği zumbalardan 5 6 tanesini yapıcam onlarda zevkli geldi bana

Yani tam olarak ne anlattı açken yapınmıı yoksa yapmayınmı, çok birşey anlamadım
Yapın diyor canım onun bilimsel kanıtını anlatmş
Antrenmandan önce ye enerjin fazla olur yanlış bilgiymiş yiyen ve yemeyen 2 grup arasında enerji seviyeleri aynı çıkmış
Ve aç kalma süremiz arttıkça kas yapılanma oranınımız arttıyormuş burda da yine aralıklı orucun ne kadar faydalı bir diyet yöntemi olduğunu kanıtlıyor
Aç karnına spor yaptığımız zaman kaslarımızın içinde ki yağ depoları kullanıldığı için bölgesel olarak bizim neremiz fazla ise vücut oradan yakıyormuş yani bizim illa o bölge için ekstra bir hareket yapmamıza Gerek kalmıyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…