Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olabilir mi acaba bilmiyorum kii cardio tarzı da değildi sporlarım ama

Cok iyi vermişsin ya helal olsun bu hafta benide cok yipratti istahim daha acikti zor tuttum kendimi bu hafta bakalim ne yapacagiz

yarım kilo filan versek süper olur canım
Bir süre gelmeyebilir canım ramazanda sosyal medya detoksu yapıyormuş
Namaria cımm özletme kendinii
Yuzdeler cok yuksekti diger takimlarin
aynen yaa ben de yazmak istiyorum 1.lik "sırlarımı" ama 3.olup yazsam banlanır mıyım
tamamdır

Sporsuz olmuyor zaten olur tabi de bi yere kadar. Bugün ben de baya iyi spor yaptım yani terlerim aktı spor yaptığımı hissettimo terlerin akışını hissetmek bile bana çok iyi geldi
oooo bak eksinin kaynağı belli olduu

Oyyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda zararsız atlatın inşallah

sağol kuzuum iyi ki başlamışız karataya değil mi

Ah o Hedef60kgolmak yok mu aldılar birinciligimizi
Canımız sağ olsun, çok da güzel vermişler maşallah

Ben varım kaptanım sansebastian sayesinde oldu bu haftaki başarı tşkler ortim desteklerinden
oyyy tatlım beniim faydam olduysa ne mutluu

Tşkler kaptanım tşkler ortim emeğinize sağlık
sağol canım senin de

Ben şu aralar hiçbir şey bulamasam kesme şeker yiyecek haldeyim. Ama cevizli sucuk ben de çok çok severim
pekmezliyi en çok seviyorum

Harikasın doktor hanım
teşekkürler canım

ortak sonunculuğu cezasını gördünüz değil mi
ayy şimdi gördüüüm

Öyleyse çok iyi, dinledim aslında ama kafam karıştı sonra yararlımı zararlısı diye

Neyse ki bugün iftarda tuttum kendimi. Ekipte olmak insanın üzerinde psikolojik baskı yaratıyor gerçekten :) iyi ki katıldım yine buraya. yemeyeyim bunu da menüye yazmaya utanırım şimdi diye diye geçen sene 2 kez şampiyon olmuştum, gerçekten insan inanılmaz motive oluyor burada. bu sene şampiyonluk zor ancak en azından Ramazan’ı + kilosuz geçirmeyi umuyorum bakalım Cherry Mom

Bu arada herkese hayırlı iftarlar hanımlar

Evet canımm iyiki başlamışıızz
Çok geç... Sofradan kalkalı çok oldu hahahahhah Sende bi tanecik bile kaçamak görürsem çekeceğin var kelebeğim
Ablalara böyle denmez

Güzel ama sanki az olmuş gibi ☺☺
Çok güzel menün canım benim sporun da çok iyi☺☺ama artık ortin ben değilim çok güzel bi hafta geçirdik teşekkür ederim her şey için

Güzel ama sanki az olmuş gibi ☺☺

Çok güzel menün canım benim sporun da çok iyi☺☺ama artık ortin ben değilim çok güzel bi hafta geçirdik teşekkür ederim her şey için
Aslında tam istediğim ve aradığım tokluktayım şu anda. Çok yiyince daha çok mutlu oluyorum evet ancak bu sefer de aç karnına bir anda yiyince şişiyorum ve iftar sonrası uyku çöküyor.

S Suskunhanim hayırlı olsun canım mezuniyetin
Yasak sonrası duamdır buluşmak için.
O zaman kaçamaklar yapalım
Sağ olasın canım inşallah buluşalım gayri değil mi patates üstüne mum yakalım
Mezun oldum da gidemiyorum ben de bu iştah varken

muhursuzpusula işte o büyük gün...... Bak bakalım ortim kimmiş?
yaa ne çabuk geldi o günnn
hanselle gretel mi desem

Günaydın herkese uykucu olunca bu saatte kalkıyorum anca merhaba Hedef60kgolmak orti olmuşuz inşallah bu hafta da güzel güzel kilolar veririz
merhaba canım inşallah
M monarosaa cımm ortiliğin için teşekkürler başarılar dilerim canım

Ben de bir gün nazar boncuğu alacağım... Göreceksiniz!!!

leslie candır yaa

Kendimi kötü hissettim herkes spor yapmış ben de markete yürüyerek gittim geldim 4bin adım atmışım hemen gidip 3 mil Leslie yapıyorum
ben de 2 mil leslie yapmıştım 2 daha yapıcam cnm 6000 adım oldu yerimde koşucam 10 bin için
İnşallah canım güzel Bi hafta geçirelim

Olsun canım sen gönlümüzün 1.sisin
Sen kilonda harika Bi yüzdeydi
ayyy canımsın

Ayy yok burda hiç şikayet edermiym
ellerinden öğüyorum annenin selamlar cnm

Olabilir mi acaba bilmiyorum kii cardio tarzı da değildi sporlarım ama
canım bacak popo karın ağrın var mıydı
ağrıyınca ödem oluyor genelde
Bu değil benim yaptığım canım başka var onu yaptım eskiden bunu yapardım
ben diğerlerine de baktım da bu hoşuma gitti cnm su şişeleriyle yapıyorum tekme atarken ben jumping jack yapıyorum filan biraz hareket ekliyorum

süpersin canım

Seninle orti olacağım günü de iple çekiyorum. O zamana kadar mezun olmazsan tabi skdkskdksıs

züberrr aşkıım ortimin midesine mi gittin senn şifa olsuun
gayet dengeli olmuş cnm sebze de var spor da midişşşş
afiyet olsun canım
sahura sebze ekleyebilirsin onu eklemek istedim 1 dilim de ekmek ekleyebilirsin kuzum

canım sporun çeşitlerini yazmazsan puan hesaplayamıyoruz adım kaç bin, bölgesel kaç dk vs sadece onları yazar mısın menü spor sayfasına kuzum müsait olunca

çok güzel canım her çeşit yiyecek vitamin var spor da harika

aynen alışıyor cnm o yüzden 500 ml su şişeleri alıyorum elime bazen de jumping jack, ayakta yan mekik filan ekliyorum cnm
terine sağlık

spor neden yarın gelecek geleceği beli mi yer ayırrtı mı yoksa 6 saatkala iptal ediliyor mu
kiviyle süt ishal yapmaz mı kuzum aralıklı mı yedin
canım un yerine ne koyabilirdiin bademi un gibi çekebilirdin mesela,menünde kuruyemiş yok

Allaaahh rica ederiz o zaman kaptiden canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…