- 29 Nisan 2016
- 2.866
- 11.218
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.601
Olabilir mi acaba bilmiyorum kii cardio tarzı da değildi sporlarım amahaftaya geliyor benceeee
oyy yaaa inanmıyorummmmezun olmuş gidiyor musun seen
oyy canım sıkma canını sabitsin zaten telefonsuz
canım fazla spor da ödem yapmış olabilir mi?
tebrikler canım 200 gr telefonu da çıkart 550 gr
diyebilirsin cnm
aynennn aşşırı güzel bi duygu yaasen de yaşa inşallah yaz gelmeden
tebrikler canım
kız gitmesen şikayet gitsen şikayet napıcaz seni
oyyy muhteşemsin bebeğim
yarım kilo filan versek süper olur canımCok iyi vermişsin ya helal olsun bu hafta benide cok yipratti istahim daha acikti zor tuttum kendimi bu hafta bakalim ne yapacagiz
Bir süre gelmeyebilir canım ramazanda sosyal medya detoksu yapıyormuş
aynen yaaYuzdeler cok yuksekti diger takimlarin
tamamdırBallarım listelerinizden ay ballarım diyip etiket yapmamakartık ballarım kendini biliyor
@MehfamHedef60kgolmak muhursuzpusula
@fitblonde
Begonya2
S Suskunhanim
@belmayne
@Kendinin en iyi hali ol
@beratbedirhan ı çıkarabilirsiniz
Kkızlar sizlerde daha sonra takip edilmek isterseniz biliyorsunuz kapımız açık
oooo bak eksinin kaynağı belli olduuSporsuz olmuyor zaten olur tabi de bi yere kadar. Bugün ben de baya iyi spor yaptım yani terlerim aktı spor yaptığımı hissettimo terlerin akışını hissetmek bile bana çok iyi geldi
Oyyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda zararsız atlatın inşallahSlmmm herkese iyi gecelerrrr
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim
KaptanimCherry Mom
sağol kuzuum iyi ki başlamışız karataya değil miİyi geceleeerrr :)
Cherry Mom kaptanım pazartesi itibariyle daha aktif olacağım, son sınavım pazar günü :) sonrasında 2 ödevim var ama zamanları var engelleyecek bir durum değil. Güzelinden bir orti istiyorum :)) en az girebildiğim zaman bile ortimle menülerimizi yorumsuz hiç bırakmamıştık S Suskunhanim
Begonya2 ve S Suskunhanim mezuniyetlerinizi tebrik ederim canlarım
Hedef60kgolmak kuzuuu harikassıın tebrik ederim
Ah oHedef60kgolmak yok mu aldılar birinciligimizi
Canımız sağ olsun, çok da güzel vermişler maşallah
oyyy tatlım beniim faydam olduysa ne mutluuBen varım kaptanım sansebastian sayesinde oldu bu haftaki başarı tşkler ortim desteklerinden
sağol canım senin deTşkler kaptanım tşkler ortim emeğinize sağlık
pekmezliyi en çok seviyorumBen şu aralar hiçbir şey bulamasam kesme şeker yiyecek haldeyim.Ama cevizli sucuk ben de çok çok severim
teşekkürler canımHarikasın doktor hanım
ayy şimdi gördüüümortak sonunculuğu cezasını gördünüz değil mi
Çok geç... Sofradan kalkalı çok oldu hahahahhah Sende bi tanecik bile kaçamak görürsem çekeceğin var kelebeğimHadi bugün yiyebilirsin azıcık
Öyleyse çok iyi, dinledim aslında ama kafam karıştı sonra yararlımı zararlısı diyeYapın diyor canım onun bilimsel kanıtını anlatmş
Antrenmandan önce ye enerjin fazla olur yanlış bilgiymiş yiyen ve yemeyen 2 grup arasında enerji seviyeleri aynı çıkmış
Ve aç kalma süremiz arttıkça kas yapılanma oranınımız arttıyormuş burda da yine aralıklı orucun ne kadar faydalı bir diyet yöntemi olduğunu kanıtlıyor
Aç karnına spor yaptığımız zaman kaslarımızın içinde ki yağ depoları kullanıldığı için bölgesel olarak bizim neremiz fazla ise vücut oradan yakıyormuş yani bizim illa o bölge için ekstra bir hareket yapmamıza Gerek kalmıyormuş .
Bu değil benim yaptığım canım başka var onu yaptım eskiden bunu yapardımcanım bu benim yaptığım
Leslie videosunun linkini ben de rica edebilir miyim acaba?
Evet canımm iyiki başlamışıızzyarım kilo filan versek süper olur canım
Namaria cımm özletme kendinii
aynen yaaben de yazmak istiyorum 1.lik "sırlarımı" ama 3.olup yazsam banlanır mıyım
tamamdır
oooo bak eksinin kaynağı belli olduu
Oyyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda zararsız atlatın inşallah
sağol kuzuum iyi ki başlamışız karataya değil mi
oyyy tatlım beniim faydam olduysa ne mutluu
sağol canım senin de
pekmezliyi en çok seviyorum
teşekkürler canım
ayy şimdi gördüüüm
Ablalara böyle denmezÇok geç... Sofradan kalkalı çok oldu hahahahhah Sende bi tanecik bile kaçamak görürsem çekeceğin var kelebeğim
Güzel ama sanki az olmuş gibi ☺☺1 Mayıs Menü
Sahur
3-4 çatal omlet
2 büyük bardak su
İftar
Güveçte kırmızı et (8-9 çatal)
Haşlanmış brokoli ve karnabahar
3 tane kuru kayısı
2 bardak su (su içmeye devam edeceğim)
Slim plus ödem atıcı çay
Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
Çok güzel menün canım benim sporun da çok iyi☺☺ama artık ortin ben değilim çok güzel bi hafta geçirdik teşekkür ederim her şey için1 mayis
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 sosis
1 dilim peynir
5 bardak su
Iftar
yarkm kase mercimek çorbası
yarim kase Rus salatasi
2 adet et kofte
1 kase yoğurt
1.5 litre su
Bugun 3 saatimi spora ayırdım plates ve kas egzersizleri vucudu sikilastirmak için
Yoksa çoktan yaptın mı o kaçamağı??Evet canımm iyiki başlamışıızz
Ablalara böyle denmez
Aslında tam istediğim ve aradığım tokluktayım şu anda. Çok yiyince daha çok mutlu oluyorum evet ancak bu sefer de aç karnına bir anda yiyince şişiyorum ve iftar sonrası uyku çöküyor.Güzel ama sanki az olmuş gibi ☺☺
Çok güzel menün canım benim sporun da çok iyi☺☺ama artık ortin ben değilim çok güzel bi hafta geçirdik teşekkür ederim her şey için
Sağ olasın canımS Suskunhanim hayırlı olsun canım mezuniyetin
Yasak sonrası duamdır buluşmak için.
O zaman kaçamaklar yapalım
Mezun oldum da gidemiyorumhaftaya geliyor benceeee
oyy yaaa inanmıyorummmmezun olmuş gidiyor musun seen
oyy canım sıkma canını sabitsin zaten telefonsuz
canım fazla spor da ödem yapmış olabilir mi?
tebrikler canım 200 gr telefonu da çıkart 550 gr
diyebilirsin cnm
aynennn aşşırı güzel bi duygu yaasen de yaşa inşallah yaz gelmeden
tebrikler canım
kız gitmesen şikayet gitsen şikayet napıcaz seni
oyyy muhteşemsin bebeğim
He tabi sen kendini daha iyi bilirsinAslında tam istediğim ve aradığım tokluktayım şu anda. Çok yiyince daha çok mutlu oluyorum evet ancak bu sefer de aç karnına bir anda yiyince şişiyorum ve iftar sonrası uyku çöküyor.
merhaba canımGünaydın herkeseuykucu olunca bu saatte kalkıyorum anca merhaba Hedef60kgolmak orti olmuşuz inşallah bu hafta da güzel güzel kilolar veririz
Ben de bir gün nazar boncuğu alacağım... Göreceksiniz!!!
leslie candır yaaCardio dün baktım 15 Dakka yaptım ama o videoyu beğenmedim bugün başka buldum onu, deneyeceğim sen hangisini yapıyorsun bir arkadaş leslie videosunda atmıştı onuda beğendim 2 gündür onuda yapıyorum çok eğleniyorum o videoda
ben de 2 mil leslie yapmıştım 2 daha yapıcam cnmKendimi kötü hissettim herkes spor yapmışben de markete yürüyerek gittim geldim 4bin adım atmışım hemen gidip 3 mil Leslie yapıyorum
ayyy canımsınİnşallah canım güzel Bi hafta geçirelim
Olsun canım sen gönlümüzün 1.sisin
Sen kilonda harika Bi yüzdeydi
ellerinden öğüyorum anneninAyy yok burda hiç şikayet edermiym
canım bacak popo karın ağrın var mıydıOlabilir mi acaba bilmiyorum kii cardio tarzı da değildi sporlarım ama
ben diğerlerine de baktım da bu hoşuma gitti cnm su şişeleriyle yapıyorum tekme atarken ben jumping jack yapıyorum filan biraz hareket ekliyorumBu değil benim yaptığım canım başka var onu yaptım eskiden bunu yapardım
süpersin canımNeyse ki bugün iftarda tuttum kendimi. Ekipte olmak insanın üzerinde psikolojik baskı yaratıyor gerçekten :) iyi ki katıldım yine buraya. yemeyeyim bunu da menüye yazmaya utanırım şimdi diye diye geçen sene 2 kez şampiyon olmuştum, gerçekten insan inanılmaz motive oluyor burada. bu sene şampiyonluk zor ancak en azından Ramazan’ı + kilosuz geçirmeyi umuyorum bakalımCherry Mom
Bu arada herkese hayırlı iftarlar hanımlar
Sağol canm benmellerinden öğüyorum anneninselamlar cnm
Seninle orti olacağım günü de iple çekiyorum. O zamana kadar mezun olmazsan tabi skdkskdksısyaa ne çabuk geldi o günnn
hanselle gretel mi desem
merhaba canıminşallah
M monarosaa cımm ortiliğin için teşekkürlerbaşarılar dilerim canım
leslie candır yaa
ben de 2 mil leslie yapmıştım 2 daha yapıcam cnm6000 adım oldu yerimde koşucam 10 bin için
ayyy canımsın
ellerinden öğüyorum anneninselamlar cnm
canım bacak popo karın ağrın var mıydı
ağrıyınca ödem oluyor genelde
ben diğerlerine de baktım da bu hoşuma gitti cnm su şişeleriyle yapıyorum tekme atarken ben jumping jack yapıyorum filan biraz hareket ekliyorum
süpersin canım
gitme gitmeeSağ olasın canıminşallah buluşalım gayri değil mi patates üstüne mum yakalım
Mezun oldum da gidemiyorumben de bu iştah varken
he vallaha mıSeninle orti olacağım günü de iple çekiyorum. O zamana kadar mezun olmazsan tabi skdkskdksıs
züberrr aşkıım ortimin midesine mi gittin sennKahvaltı
2 yumurtadan omlet, peynir, domates-salatalık, çeyrek tb lavaş
Ara
Züber, yeşil çay
Akşam
Izgara et(200 gr), salata
2.5 LT su
3 mil Leslie/ 30 dk bölgesel / 4bin adım
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
afiyet olsun canım1 Mayıs Menü
Sahur
3-4 çatal omlet
2 büyük bardak su
İftar
Güveçte kırmızı et (8-9 çatal)
Haşlanmış brokoli ve karnabahar
3 tane kuru kayısı
2 bardak su (su içmeye devam edeceğim)
Slim plus ödem atıcı çay
canım sporun çeşitlerini yazmazsan puan hesaplayamıyoruz1 mayis
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 sosis
1 dilim peynir
5 bardak su
Iftar
yarkm kase mercimek çorbası
yarim kase Rus salatasi
2 adet et kofte
1 kase yoğurt
1.5 litre su
Bugun 3 saatimi spora ayırdım plates ve kas egzersizleri vucudu sikilastirmak için
çok güzel canım her çeşit yiyecek vitamin varSahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Salatalik
Domates
Iftar
1 kase corba
75 gr pide
Tavuk sote 4 yk
2 yk yogurt
Salata
Su 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
30 dk pilates
Cherry Mom @Mehfam ummhnisa Hedef60kgolmak
aynen alışıyor cnm o yüzden 500 ml su şişeleri alıyorum elime bazen de jumping jack, ayakta yan mekik filan ekliyorum cnmHedef60kgolmak Leslie iki haftadır 2 mil yapıyordum ama bu hafta artık arttırmam gerektiğini hissettim vücut alıştı bugün 3 milde baya ter attım üstüne bir de bölgesel vicdanım rahat inşallah tartıya da yansır Sana da kolay gelsin canım
spor neden yarın gelecekSabah (8.30): 40 gr lor, 3 yeşilzeytin, 2 form etimek, 100 gr yenidünya, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: 80 gr kivi, 1 bardak süt
Öğle: 100 gr fırında köfte, 1 kepçe yeşil mercimek çorbası (içinde biraz erişte vardı)
Ara: 100 gr çağla
Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 4 yk mücverimsi bi şey( diyet mücver yapıcaktım. Diyet olsun diye un koymadım, lor peyniri koydum. Tutmadı birbirini. Yemek gibi yedim 4 yk o yüzden), 2-3 çatal zahtet salatası, 2-3 çatal yoğurtlu patlıcan salatası
Su: 2400 ml
Spor: yarın gelicek.
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula
AllaaahhEvveeett!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?