Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

30 Nisan-07 Mayıs Menü Paylaşım Listesi

balpamuk
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
@Chernoglazyy
redsonja87

Eline sağlık Mehfam kuzum günaydın

kızlar neden menü yazılmadı dün sayfada da aktiftiniz halbuki
lütfen kaçamak yaptığınız günlerde de menü yazmayı ihmal etmeyin sizi gören diğer arkadaşlarınız da yazmamaya başlıyor herkesin eksiksiz menü yazdığı bir sayfada kimse göze batıp x alayım istemez ,gayret eder ama şimdi herkes xxx lerle dolu olunca herkeste var nasılsa oluyor durum..
kaçamaktan dolayı yazmakta imtina ediyorsanız o kısmı cıslı bir yemek yedim gibi geliştirebilirsiniz ama lütfen yazın.

Hoşgeldin tekrardan, çok çok geçmiş olsun

Yerimmmm seni yeriimm ben burdayım gitmiyorum biyere sadece kilo bildirmicem menü yazmıcam
Sevindim, canım

Uzun süreli gitmiyorum ki aslında sadece şu sıralarhiç bir şeye adapte olamıyorum annemlere de gidemedik aşırı mutsuzum onlarsız bir bayram daha mahvettin korona bizi
Annenler başka şehirde değilmi, inşallah bundan sonraki bayramlarda birarada oluruz

İnşaAllah canım benim teşekkür ederim
Korkuyorum inşaAllah 2 Kilodan fazla almam
İnşallah canım şimdi anne yemeklerini de özlemişsindir, annen neler neler yapar sana

Ay dönmez miyiz kaptancığım aile gibi oldu burası Deniz ve Kum canım hemencecik geliriz biz
Harikasınız canım

İş güç her zaman var ama şu ara düzenimi kurdum diyet spor anlamında motiveyim de ortaklık yapabilirim
Sonunda bende dün yeniden herşeye başladım kendimi çok iyi hissediyorum bu otivasyonu yakalamışken bozmam inşallah geri
Ne kadar güzel anlatmışsın bende bazen tam pes ediyorum ama başa tekrar dönmekten korkuyorum

Hedefim 57.5 kg canım
Harikasın doktor hanım
Olması çok kolay vermesi işkence geçen yazın yaylaya annemin, yanına gittim 15günde 4 kilo almışım, ozaman kafam dank dedi ne yapıyorsun Eda diye, sen ye anne yemeklerini diğer gün dikkat et canım benim

Günaydın canım
Tek gözüm açık paylaşıp çıktım listeyi . Sonra uyumuşum

ORTAKLAR
(30 Nisan-7 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Gelelim cezamıza Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır ör: emnis 1mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

redsonja87 merhaba canım günaydın bu hafta ortakmışız☺☺hoş geldin bu arada tekrardan ben Zeynep 22 yaşındayım. 2 ay önce mezuniyete koşup ağır depresyon atlatıp kilo alıp döndümkilolarımız hemen hemen aynı hedeflerimiz de benziyor bu hafta bizim olsun o zaman

Menün güzel canım afiyet olsun☺☺spor yapamıyorum dediğini okudum sanki sayfada ama sporsuz beslenme de bir yere kadar gidiyoryani çok çok ağır şeyler yapma en azından leslie 1 mile yap günde 2 kez farklı zaman aralıklarında olur istersen peşpeşe böyle mat pilates hareketleri de ekleyebilirsin☺☺şahsen en sevdiğim spor mat pilatestir yattığın yerden yapıldığı içinzaten daha önceden vermişsin kilo ne yapmamız gerektiğini biliyoruz iş gaza gelip onu uygulamada

Begonya2 sende suskun gibi her cuma bildrim yap canım orası -2 mi tartıyordu ona göre düşünüp haftaya bildirim yap devam edelim
Yok kaptanım - 2 değil - 1 tartıyor
Yürüme mesafesinde dayımlar oturuyor eğer oraya gidersem ordada tartılcm bakalım belkide doğrudur
Çünkü geçen görümceme gittiğimde oda eksik tartıyordu
Belkide benimdeki fazla tartıyor
Yada Gerçekten yolda gelirken ödemler gitti dicem ne bilim

Sabah evden çıkarken 74.0dı tam burada akşam 7de tartıldım 72.9dum yani yol süresince 1.1 kg inmiş aslında çokta absürt bi rakam değil benim böyle indiği zamanlar oluyor biliyorsunz belkide doğrudur

Yaw şimdi yan çizme eni sonu doğduğun ev kaderindir döncen evindeki tartıya
Hadi birde dayınlarda tartıl bakalım sen yolculuk günü oruçlu muydun olabilir düşmüşte olabilirsin tabi saat farkı var arada :))

Evet oruçtum midem kazındı resmen yağların gittiğini hissettim bence indim

Diyetisyen tartıları hep eksik tartar zaten ama annendeki doğru tartıyor olabilir bu hesaba göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…