- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.521
Hoşgeldin tekrardan, çok çok geçmiş olsunSlmmm herkese iyi gecelerrrr
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim
KaptanimCherry Mom
Sevindim, canımYerimmmm seni yeriimmben burdayım gitmiyorum biyere sadece kilo bildirmicem menü yazmıcam
Annenler başka şehirde değilmi, inşallah bundan sonraki bayramlarda birarada oluruzUzun süreli gitmiyorum ki aslında sadece şu sıralarhiç bir şeye adapte olamıyorum annemlere de gidemedik aşırı mutsuzum onlarsız bir bayram dahamahvettin korona bizi
İnşallah canım şimdi anne yemeklerini de özlemişsindir, annen neler neler yapar sanaİnşaAllah canım benim teşekkür ederim
Korkuyorum inşaAllah 2 Kilodan fazla almam
Harikasınız canım
Sonunda bende dün yeniden herşeye başladım kendimi çok iyi hissediyorum bu otivasyonu yakalamışken bozmam inşallah geriİş güç her zaman var ama şu ara düzenimi kurdum diyet spor anlamında motiveyim de ortaklık yapabilirim
Ne kadar güzel anlatmışsın bende bazen tam pes ediyorum ama başa tekrar dönmekten korkuyorumMenu yazmayacagin icin aman bos vee diyecegin bir doneme giriyorsun bende yasadim ayni durumu ben koruyamadim sahsen ama nerde hata yaptigimi biliyorum evet ister istemez bi rahatlik cokuyor insanin uzerine ama sen bizim dustugumuz hataya dusme birgun kacirirsan ertesi gun tut kendini yurudugun yollari tekrar yurumek cok koyuyor insana aldiklarimi vermeye cabaladigim şu sureci bu kadar emegi kilo almadan harcasaydim simdi 65 lerin altinda olurdum. Emeklerini unutma basa sarmaktansa kaldigin yerden devam edecek sekilde yonet kendini biz yandik sen yanma
Harikasın doktor hanımHedefim 57.5 kg canım
Olması çok kolay vermesi işkence geçen yazın yaylaya annemin, yanına gittim 15günde 4 kilo almışım, ozaman kafam dank dedi ne yapıyorsun Eda diye, sen ye anne yemeklerini diğer gün dikkat et canım benimEvet haklısın edicem inşaAllah canımm gerekirse menü yazıcam
2 gündür çok yedim, yemekte sıkıntı yok ama sonrası kötü oldu 2 gündür
Tam kırılma noktamda mezun oldum
O hataya düşmek istemiyorum dikkat etmek zorundayım
Çok sağol bu arada yazın içinara ara dürtün beni olur mu Cherry Mom
Günaydın canım30 Nisan-07 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
balpamuk
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
pacman
Samara96
@Chernoglazyy
redsonja87
Eline sağlıkMehfam kuzum günaydın
kızlar neden menü yazılmadı dün sayfada da aktiftiniz halbuki
lütfen kaçamak yaptığınız günlerde de menü yazmayı ihmal etmeyin sizi gören diğer arkadaşlarınız da yazmamaya başlıyor herkesin eksiksiz menü yazdığı bir sayfada kimse göze batıp x alayım istemez ,gayret eder ama şimdi herkes xxx lerle dolu olunca herkeste var nasılsa oluyor durum..
kaçamaktan dolayı yazmakta imtina ediyorsanız o kısmı cıslı bir yemek yedim gibi geliştirebilirsiniz ama lütfen yazın.
Ah kuşum kıyamam sanaGünaydın canım
Tek gözüm açık paylaşıp çıktım listeyi . Sonra uyumuşum
| C Cagrihilal1 |
|
|
| M monarosaa |
|
|
| @olvidos |
| S seyrulsefer |
| @Chernoglazyy |
|
|
Menün güzel canım afiyet olsun☺☺spor yapamıyorum dediğini okudum sanki sayfada ama sporsuz beslenme de bir yere kadar gidiyor30 nisan menü
Sahur
6-7 tane fındık
2 bardak su
İftar
3 tane kuru kayısı, 2 tane hurma
1 tabak nohut yemeği
4 tane sarma
6-7 kemek kaşığı yoğurt
3 bardak su ( su içmeye devam edeceğim)
Cherry Mom Mehfam
Yok kaptanım - 2 değil - 1 tartıyorBegonya2 sende suskun gibi her cuma bildrim yap canım orası -2 mi tartıyordu ona göre düşünüp haftaya bildirim yap devam edelim
Yaw şimdi yan çizmeYok kaptanım - 2 değil - 1 tartıyor
Yürüme mesafesinde dayımlar oturuyor eğer oraya gidersem ordada tartılcm bakalım belkide doğrudur
Çünkü geçen görümceme gittiğimde oda eksik tartıyordu
Belkide benimdeki fazla tartıyor
Yada Gerçekten yolda gelirken ödemler gitti dicem ne bilim
Sabah evden çıkarken 74.0dı tam burada akşam 7de tartıldım 72.9dum yani yol süresince 1.1 kg inmiş aslında çokta absürt bi rakam değil benim böyle indiği zamanlar oluyor biliyorsunz belkide doğrudur
Evet oruçtum midem kazındı resmen yağların gittiğini hissettimYaw şimdi yan çizmeeni sonu doğduğun ev kaderindir döncen evindeki tartıya
Hadi birde dayınlarda tartıl bakalım sen yolculuk günü oruçlu muydun olabilir düşmüşte olabilirsin tabi saat farkı var arada :))
Görmeyi reddetsek olmuyor muortak sonunculuğu cezasını gördünüz değil mi
Hiç dikkat etmemiştim kaptanım geri yukarı çıkıp baktım düne göre - 100düm bugün inşallah cumaya katlanarak giderortak sonunculuğu cezasını gördünüz değil mi
Diyetisyen tartıları hep eksik tartar zatenŞimdi kafa karıştıracak birşey daha yazimannemin üst komşusu diyetisyene gidiyor, giderken annemde tartılmş 76 çıkmış, diyetisyen de 74 çıkmış oda diyor 2 kilo fazla tartıyo
Kıyafetlerin aynımıyfı tartılırken dedim aynıydı diyo
Kafamda deli sorularCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?