- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.621
Bebiş benim bazı zamanlar kabızlık sorunum oluyor. Çok şiştiğim için bilerek kivi süt yaptım. Ya da bazen kayısı çayı içiyorım. İyi geliyor.züberrr aşkıım ortimin midesine mi gittin sennşifa olsuun
gayet dengeli olmuş cnm sebze de varspor da midişşşş
afiyet olsun canım
sahura sebze ekleyebilirsin onu eklemek istedim1 dilim de ekmek ekleyebilirsin kuzum
canım sporun çeşitlerini yazmazsan puan hesaplayamıyoruzadım kaç bin, bölgesel kaç dk vs sadece onları yazar mısın menü spor sayfasına kuzum müsait olunca
çok güzel canım her çeşit yiyecek vitamin varspor da harika
aynen alışıyor cnm o yüzden 500 ml su şişeleri alıyorum elime bazen de jumping jack, ayakta yan mekik filan ekliyorum cnm
terine sağlık
spor neden yarın gelecekgeleceği beli mi yer ayırrtı mı yoksa 6 saatkala iptal ediliyor mu
kiviyle süt ishal yapmaz mı kuzum aralıklı mı yedin
canım un yerine ne koyabilirdiin bademi un gibi çekebilirdin mesela,menünde kuruyemiş yok
Allaaahhrica ederiz o zaman kaptiden canımcımm
Karatay’ı bitirdin mi?Bugün menüm
Kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği üzerine 1er tatlı kaşığı tahin ,fıstık ezmesi, toplam 1 yeşil elme, aromalı filtre kahve
ara limon suyunda havuç
akşam hindi külbast ızgara ve salata
dukan birası
3 lt su
10.000 adım,4 mil leslie
Cherry Mom @Mehfam hzlsel
Yarında senin yaptığını yaparım canım hergün değiştirerekyaa ne çabuk geldi o günnn
hanselle gretel mi desem
merhaba canıminşallah
@monarosaa cımm ortiliğin için teşekkürlerbaşarılar dilerim canım
leslie candır yaa
ben de 2 mil leslie yapmıştım 2 daha yapıcam cnm6000 adım oldu yerimde koşucam 10 bin için
ayyy canımsın
ellerinden öğüyorum anneninselamlar cnm
canım bacak popo karın ağrın var mıydı
ağrıyınca ödem oluyor genelde
ben diğerlerine de baktım da bu hoşuma gitti cnm su şişeleriyle yapıyorum tekme atarken ben jumping jack yapıyorum filan biraz hareket ekliyorum
süpersin canım
Çok iyisin canım menü de spor da harikaBugün menüm
Kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği üzerine 1er tatlı kaşığı tahin ,fıstık ezmesi, toplam 1 yeşil elme, aromalı filtre kahve
ara limon suyunda havuç
dukan birası
3 lt su
10.000 adım,4 mil leslie
Züber ne güzel bir şeymiş ortim Antep fıstıklısına bayıldım kendimi zor tuttum daha fazla yememek için bulabilirsem topları da deneyeceğimzüberrr aşkıım ortimin midesine mi gittin sennşifa olsuun
gayet dengeli olmuş cnm sebze de varspor da midişşşş
afiyet olsun canım
sahura sebze ekleyebilirsin onu eklemek istedim1 dilim de ekmek ekleyebilirsin kuzum
canım sporun çeşitlerini yazmazsan puan hesaplayamıyoruzadım kaç bin, bölgesel kaç dk vs sadece onları yazar mısın menü spor sayfasına kuzum müsait olunca
çok güzel canım her çeşit yiyecek vitamin varspor da harika
aynen alışıyor cnm o yüzden 500 ml su şişeleri alıyorum elime bazen de jumping jack, ayakta yan mekik filan ekliyorum cnm
terine sağlık
spor neden yarın gelecekgeleceği beli mi yer ayırrtı mı yoksa 6 saatkala iptal ediliyor mu
kiviyle süt ishal yapmaz mı kuzum aralıklı mı yedin
canım un yerine ne koyabilirdiin bademi un gibi çekebilirdin mesela,menünde kuruyemiş yok
Allaaahhrica ederiz o zaman kaptiden canımcımm
hımm tamam canımBebiş benim bazı zamanlar kabızlık sorunum oluyor. Çok şiştiğim için bilerek kivi süt yaptım. Ya da bazen kayısı çayı içiyorım. İyi geliyor.Kuruyemiş de akşam yemeğinden sonraki ara öğünde vardı aslında ama o kadar tokum ki yiyemedim. Yarın yerim sen yeter ki üzülme.
menümde 1 porsiyon meyve 2 dilim ekmek var karbonhidrat canım ne ağır geldi?Karatay’ı bitirdin mi?Sen ne yesen o kadar güzel ayarlıyorsun ki bi şey diyemiyorum hiçbir menüne.
Yarında senin yaptığını yaparım canım hergün değiştirerek
teşekkürler canımÇok iyisin canım menü de spor da harikadukan birası da var ödem de olmayacak inşallah
Züber ne güzel bir şeymiş ortim Antep fıstıklısına bayıldım kendimi zor tuttum daha fazla yememek için bulabilirsem topları da deneyeceğim2 mil yaparken 1 kg dambıllar ile yapıyordum ama bugün zorlamadım biraz alışsın vücut farklı hareketler eklemeye çalışacağım ama bu göbek nasıl eriyecek sanki hiç gitmeyecek gibi
Yoksa çoktan yaptın mı o kaçamağı??
Bence çoktaaaaannn mezun olur bileeeSeninle orti olacağım günü de iple çekiyorum. O zamana kadar mezun olmazsan tabi skdkskdksıs
Çok güzel bi menü her zamanki gibi sporların da çok iyiSahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Salatalik
Domates
Iftar
1 kase corba
75 gr pide
Tavuk sote 4 yk
2 yk yogurt
Salata
Su 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
30 dk pilates
Cherry Mom @Mehfam ummhnisa Hedef60kgolmak
Tb unu koysaydın canımSabah (8.30): 40 gr lor, 3 yeşilzeytin, 2 form etimek, 100 gr yenidünya, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: 80 gr kivi, 1 bardak süt
Öğle: 100 gr fırında köfte, 1 kepçe yeşil mercimek çorbası (içinde biraz erişte vardı)
Ara: 100 gr çağla
Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 4 yk mücverimsi bi şey( diyet mücver yapıcaktım. Diyet olsun diye un koymadım, lor peyniri koydum. Tutmadı birbirini. Yemek gibi yedim 4 yk o yüzden), 2-3 çatal zahtet salatası, 2-3 çatal yoğurtlu patlıcan salatası
Su: 2400 ml
Spor: yarın gelicek.
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula
Yine geliyorsun bomba gibi yaaaaBugün menüm
ara limon suyunda havuç
dukan birası
3 lt su
10.000 adım,4 mil leslie
Çok güzel canım gayet güzel bi menü olmuş☺p90×3 ü çok gördüm baya işe de yarıyormuş herhalde sende de işe yarasın hadi inşallahSabah 9.00
1 tane kepekli ekmekle tost
1 tane domates
3 zeytin
1 tane süs biberi
Ara 10.00
1 türk kahvesi
Ara 13.00
1 kase yoğurt
Akşam 19.30
1 kepçe kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı kırmızı lahana salatası sirkeli
2 buçuk litre su
Cardio 30 dakka
Leslie 25 dakka
P90x3 dynamix bölgesel hareketler 30 dakka
5000 adım yürüyüş
Hedef60kgolmak
@monarosaa
@Mehfam
Cherry Mom
Gece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecekSabah (8.30): 40 gr lor, 3 yeşilzeytin, 2 form etimek, 100 gr yenidünya, domates, salatalık, kırmızı biber
Ara: 80 gr kivi, 1 bardak süt
Öğle: 100 gr fırında köfte, 1 kepçe yeşil mercimek çorbası (içinde biraz erişte vardı)
Ara: 100 gr çağla
Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 4 yk mücverimsi bi şey( diyet mücver yapıcaktım. Diyet olsun diye un koymadım, lor peyniri koydum. Tutmadı birbirini. Yemek gibi yedim 4 yk o yüzden), 2-3 çatal zahtet salatası, 2-3 çatal yoğurtlu patlıcan salatası
Su: 2400 ml
Spor: yarın gelicek.
Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula
1 kg zorluyor biraz yarın su şişeleriyle deneyeceğimhımm tamam canımöyle iyi geliyorsa
ye ye cnm onda da ayrı besinler var
menümde 1 porsiyon meyve 2 dilim ekmek var karbonhidrat canım ne ağır geldi?süt içseydim mesela 1 dilim ekmek azaltıyorum, karatayın öğünleri daha dolu aslında ben yiyemiyorum o kadar canım
teşekkürler canım
aynenn canım hele toplar daha da lezzetli
1 kg ile zor olabilir cnm ben hergün yapmaya çalışıyorum 500 gr iyi oluyor
alt karnı çalıştırmak bayağı zor cnm hissetmek ve bilinçli kasmak gerekiyor garip bir yer
afiyet olsun canımSabah 9.00
1 tane kepekli ekmekle tost
1 tane domates
3 zeytin
1 tane süs biberi
Ara 10.00
1 türk kahvesi
Ara 13.00
1 kase yoğurt
Akşam 19.30
1 kepçe kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı kırmızı lahana salatası sirkeli
2 buçuk litre su
Cardio 30 dakka
Leslie 25 dakka
P90x3 dynamix bölgesel hareketler 30 dakka
5000 adım yürüyüş
Hedef60kgolmak
@monarosaa
@Mehfam
Cherry Mom
canın çok mu tatlı çekti bugün kuzum1 mayıs
Sahur : 1 haşlanmış yumurta,soğuk sütle yulaf küçük muz, 6 fındık
İftar : çeyrek kepçe çorba, 4yk k.fasülye, 5yk karnabahar, salata, 1dilim tb ekmek
Ara : 1 dilim fit güllaç
Su : 2.5lt
Spor : 45dk cardio,1000 zıp, 40dk bölgesel
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak @redsonja87
mütüşmel mi ay çok tatlısıınÇok güzel bi menü her zamanki gibi sporların da çok iyi
Tb unu koysaydın canımben de çok yaparım mücver çok severim de. Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Yine geliyorsun bomba gibi yaaaamütüşmelsin canısııı
Çok güzel canım gayet güzel bi menü olmuş☺p90×3 ü çok gördüm baya işe de yarıyormuş herhalde sende de işe yarasın hadi inşallah
yaa evde tartılır da yine herşeyi tartmak zor çiğ tavuk mesela kabından alıp direkt pişirmek varken bulaşık çıkacakGece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecekMenün tam Suda sana yaklaştım bak dur menümü yazayım unutmadan
Sırf sende gr gr gördüğüm için bi ara gaza gelip mutfak tartısı alıyodum valla beni masrafa sokacak şeyler yazma
"Mücverimsi şey" ile mutlaka kkdaki yemek yarışmalarına katıl
doğrudur canım normalde de çalıştırmak için sürekli dik oturmak bilinçli kasmak filan gerekiyor alt karın hareketlerinde de yükü genelde bacağa ya da üst karna veriyoruz :)1 kg zorluyor biraz yarın su şişeleriyle deneyeceğimbenim 5 aylık bir hamilelik sürecim oldu ve ne yazıktır 1 ay oldu ama gitmiyor normalde bu kadar göbeğim yoktu
Canım bende çok sevdim bunu ama 2gündür de başka bişey deniyorum arka arkaya 2 kez yapıyorum 2mil olmuş oluyor
Hemde nasıl ağrı vardı canım. Ağrı olunca ödeme işaret olduğunu bilmiyordum dikkat edeyim bundan sonracanım bacak popo karın ağrın var mıydı
ağrıyınca ödem oluyor genelde
Kuzum diyetisyenimin menüleriyle gidiyorum haftada bir gün sütlü tatlı yiyebilirsin demişti o günün menüsünü uyguladım bugün☺☺canın çok mu tatlı çekti bugün kuzumsahurda ya da iftarda et/hindi füme tarzı protein olsa nasıl olurdu
mütüşmel mi ay çok tatlısıındün biraz kaçırdım ama geçen hafta kadar sıkı yapamıcam sanırım cnm ama 4 gün böyle az yemeli olur
Mezunlar gidiyor diye bi kural mı vardıHani sen mezundun cicim
Bilmiyorum ki peki izin kullananlar gidiyor muMezunlar gidiyor diye bi kural mı vardı
Hemen termal tayt bakıyorum canım teşekkür ederimdoğrudur canım normalde de çalıştırmak için sürekli dik oturmak bilinçli kasmak filan gerekiyor alt karın hareketlerinde de yükü genelde bacağa ya da üst karna veriyoruz :)
hele hamilelik sürecinde bele daha çok yük bindiği için oraya yükleniliyor
streç film sarabilirsin ama canım alt termal eşofman ya da tayt alabilirsin çok terletiyor dolaşımı hızlandırıyor orda
ben altlı üstlü almıştım kiloma etkisi olmadı çünkü terle gideni su içince geri aldım ama cilde çok iyi geliyor nemlendiriyor inceltiyor canım ödemi attığın için
Valla ben bilmem,Bilmiyorum ki peki izin kullananlar gidiyor mu?
Gece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?