Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bebiş benim bazı zamanlar kabızlık sorunum oluyor. Çok şiştiğim için bilerek kivi süt yaptım. Ya da bazen kayısı çayı içiyorım. İyi geliyor. Kuruyemiş de akşam yemeğinden sonraki ara öğünde vardı aslında ama o kadar tokum ki yiyemedim. Yarın yerim sen yeter ki üzülme.

Karatay’ı bitirdin mi? Sen ne yesen o kadar güzel ayarlıyorsun ki bi şey diyemiyorum hiçbir menüne.

Yarında senin yaptığını yaparım canım hergün değiştirerek

Çok iyisin canım menü de spor da harika dukan birası da var ödem de olmayacak inşallah
Züber ne güzel bir şeymiş ortim Antep fıstıklısına bayıldım kendimi zor tuttum daha fazla yememek için bulabilirsem topları da deneyeceğim 2 mil yaparken 1 kg dambıllar ile yapıyordum ama bugün zorlamadım biraz alışsın vücut farklı hareketler eklemeye çalışacağım ama bu göbek nasıl eriyecek sanki hiç gitmeyecek gibi

hımm tamam canım öyle iyi geliyorsa
ye ye cnm onda da ayrı besinler var

Karatay’ı bitirdin mi? Sen ne yesen o kadar güzel ayarlıyorsun ki bi şey diyemiyorum hiçbir menüne.
menümde 1 porsiyon meyve 2 dilim ekmek var karbonhidrat canım ne ağır geldi? süt içseydim mesela 1 dilim ekmek azaltıyorum, karatayın öğünleri daha dolu aslında ben yiyemiyorum o kadar canım

Yarında senin yaptığını yaparım canım hergün değiştirerek

teşekkürler canım
aynenn canım hele toplar daha da lezzetli
1 kg ile zor olabilir cnm ben hergün yapmaya çalışıyorum 500 gr iyi oluyor
alt karnı çalıştırmak bayağı zor cnm hissetmek ve bilinçli kasmak gerekiyor garip bir yer

Çok güzel bi menü her zamanki gibi sporların da çok iyi
Tb unu koysaydın canımben de çok yaparım mücver çok severim de. Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Yine geliyorsun bomba gibi yaaaamütüşmelsin canısııı
Çok güzel canım gayet güzel bi menü olmuş☺p90×3 ü çok gördüm baya işe de yarıyormuş herhalde sende de işe yarasın hadi inşallah

Gece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecek Menün tam Suda sana yaklaştım bak dur menümü yazayım unutmadan

Sırf sende gr gr gördüğüm için bi ara gaza gelip mutfak tartısı alıyodum valla beni masrafa sokacak şeyler yazma

"Mücverimsi şey" ile mutlaka kkdaki yemek yarışmalarına katıl

1 kg zorluyor biraz yarın su şişeleriyle deneyeceğim benim 5 aylık bir hamilelik sürecim oldu ve ne yazıktır 1 ay oldu ama gitmiyor normalde bu kadar göbeğim yoktu

afiyet olsun canım ooo p90x e tekrar başlamışsıınn

canın çok mu tatlı çekti bugün kuzum sahurda ya da iftarda et/hindi füme tarzı protein olsa nasıl olurdu

mütüşmel mi ay çok tatlısıın dün biraz kaçırdım ama geçen hafta kadar sıkı yapamıcam sanırım cnm ama 4 gün böyle az yemeli olur

yaa evde tartılır da yine herşeyi tartmak zor çiğ tavuk mesela kabından alıp direkt pişirmek varken bulaşık çıkacak dışarıda hele hiç olmaz bence
pacman kuş kontrollü gitmek istediği için şu an böyle takılıyor sanırım

mücverimsi yaratık pişirme yarışması fit ve kabaklı yenebilirsi tarifler yenebilir herşey lezzetli değildir aramızda kalsın

1 kg zorluyor biraz yarın su şişeleriyle deneyeceğim benim 5 aylık bir hamilelik sürecim oldu ve ne yazıktır 1 ay oldu ama gitmiyor normalde bu kadar göbeğim yoktu
doğrudur canım normalde de çalıştırmak için sürekli dik oturmak bilinçli kasmak filan gerekiyor alt karın hareketlerinde de yükü genelde bacağa ya da üst karna veriyoruz :)
hele hamilelik sürecinde bele daha çok yük bindiği için oraya yükleniliyor
streç film sarabilirsin ama canım alt termal eşofman ya da tayt alabilirsin çok terletiyor dolaşımı hızlandırıyor orda
ben altlı üstlü almıştım kiloma etkisi olmadı çünkü terle gideni su içince geri aldım ama cilde çok iyi geliyor nemlendiriyor inceltiyor canım ödemi attığın için

Kuzum diyetisyenimin menüleriyle gidiyorum haftada bir gün sütlü tatlı yiyebilirsin demişti o günün menüsünü uyguladım bugün☺☺
Olsun canım yine de iyi güzel bi menü telafi edilmiştir dün

Hemen termal tayt bakıyorum canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…