- 29 Nisan 2016
- 2.866
- 11.218
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.661
Şimdi menü sayfasına gidiyordum ortim
Bugun ekmegi cok yedim ya bende yemiyorum yemiyorum bide yiyince iki ogunde biden yiyorum yarini ekmeksiz telafi ederizMenüde sporda şahane canım
Afiyet olsun canım menü gayet iyi
3 saat spor mu yaptın ciddenara ara gün içinde mi yaptın neler yaptın canım tebrik ederiz
Harika canım
Mücver e yulaf da olurdu bence :) menü güzel canım
Harika canım
Hu huuuu özlediğimiz hareketler bunlar Edacım
Çok iyi canım
Canım büyük kas grupları olduğu için tartıya yansıyorDeniycem söylediğini canım ben spor yapmasam da bazı geceler kendimi kasıyorum sanırım sabah kalktığımda bacaklarım ağrıyor ben yine ona yormuştum bu ağrıları da ödem hiç aklıma gelmemişti
Canım menün ve Sporun harika ben senin cardio yu yaptıktan sonra ertesi gün kalkamadım ama sen ne güzel devam ediyorsunSahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Salatalik
Domates
Iftar
1 kase corba
75 gr pide
Tavuk sote 4 yk
2 yk yogurt
Salata
Su 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
30 dk pilates
Cherry Mom @Mehfam ummhnisa Hedef60kgolmak
Valla sen yazdkça okuyunca iyi hissediyorumO cay yani cok fena bi defa alisincada vazgecilmiyor ben korkumdan ara ogun falan yapmiyorum meyve falan canim isterse sahura ekliyorum gecenlerde canim cerez istedi sahuru cerezle yaptim mesela iftarla sahur arasi hic bisey yemiyorum cay kahve sadece sende tutamiykrsan kendini bi gun ye bir gun yeme. Zaten su an onceligin kilo vermek degil sabit kalmak o yuzden daha fazla kalori alma hakki doguyor dengeyi kurabilirsen sorun olmaz. Ben 67.5 la mezun olup memlekete gitmistim subatta 80 kusur oldum baktim olacak gibi degil yemektende kesemedim dedim belli bir saate kadar yiyip sonra yemeyeyim saat 3 den sonra bisey yemedim 1 ayda 4 kilo verdim salak kafam bastan yapsaymisim hic kilo almadan gelirmisim. Miden kuculdu su an rehavete kapilip mideni buyultme yeme duzenini koru mide genisleyince sen ne kadr dikkat etmem lazim korumam lazim almamam lazim derken bi bakmisin almissin ben 8 ay kaldim tabi senin suren daha kisa cok zorlanmazsin bi ye bi yeme dengele düzenli tartil tartı sonucuna göre kendini ayarla
Borekleri yemisiz ama bugun olabilir hic sikinti degil pazartesine kadar pazartesj sıkı kampa gireriz. Sporlarda sahane1mayıs
Öğle
1dlm ekmek
2çatal sucuk
1tane zeytinn
Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Akşam
2dlm kıymalı ve ıspanaklı börek
Domates salatalık
Su:2lt
Spor: 3mil leslie
17dk zumba
10bin adım
Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam Hedef60kgolmak
Valla leslie falan hafif spor diye aklıma böyle olacağı gelmemişti perşembe özellikle bişey yapmamak lazım o zamanCanım büyük kas grupları olduğu için tartıya yansıyor
yaa evde tartılır da yine herşeyi tartmak zor çiğ tavuk mesela kabından alıp direkt pişirmek varken bulaşık çıkacakdışarıda hele hiç olmaz bence
@pacman kuş kontrollü gitmek istediği için şu an böyle takılıyor sanırım
mücverimsi yaratık pişirme yarışması fit ve kabaklı yenebilirsi tarifleryenebilir herşey lezzetli değildir aramızda kalsın
Cok yoruluyorum ama sonuc almak icin devam etmem lazim yarin ölçü gunum bakalim bu hafta kac cm inceldim. Ben surekli yaptigim halde zor geliyor ama baslayinca bitiyor. Sporsuz olmuyor ben veremiyorum ama bacaklarim hala kalinCanım menün ve Sporun harika ben senin cardio yu yaptıktan sonra ertesi gün kalkamadım ama sen ne güzel devam ediyorsun
Böreklerin 1 tanesi 2kibrit kutusu kadardıBorekleri yemisiz ama bugun olabilir hic sikinti degil pazartesine kadar pazartesj sıkı kampa gireriz. Sporlarda sahanegelsin eksiler bu hafta
Tecrube konusuyor burdaValla sen yazdkça okuyunca iyi hissediyorumyarın itibarıyla yemekten sonra yediklerimi kesicem inşaAllah, yoksa dediğin gibi sonu yok bunun kestim kestim kesmedim ayvayı yerim
Evet yaa vücut Bi zamandan sonra duruyor ekşın istiyor demiCok yoruluyorum ama sonuc almak icin devam etmem lazim yarin ölçü gunum bakalim bu hafta kac cm inceldim. Ben surekli yaptigim halde zor geliyor ama baslayinca bitiyor. Sporsuz olmuyor ben veremiyorum ama bacaklarim hala kalin
Bende hic biseyi yasaklamiyorum kendime ne piserse onu yiyorum sadece pisireceklerimin gunlerini ayarliyorum agir seyleri cuma cumartesi pazar yapiyorum hafta ici daha hafif seyler yapiyorum. Sende iyi yapmissin zaten gunu de hafif gecirmissin sporlada son vuruşu yapmissinBöreklerin 1 tanesi 2kibrit kutusu kadardı
Dedim evde yapınca yiyeceğim mutlaka o zaman pazartesiden önce olsun dedim bende sporla dengelemeye çalıştım inşallah dengelenmiştir
Bende merak ediyorumEvet yaa vücut Bi zamandan sonra duruyor ekşın istiyor demi
Bende farklı şeyler deniyorum bakalım vücut alışmasın diye
Ayy çok merak ediyorum ölçülerini geçen hafta çok fark vardı
Bende yasaklamayı düşünmüyorum hiç arada beyaz ekmek yiyorum mesela çünkü korumaya geçtiğimde de böyle olacak ömür boyu çikolata yemeden duramam mesela o yüzden böylesi daha iyi gibi geliyorBende hic biseyi yasaklamiyorum kendime ne piserse onu yiyorum sadece pisireceklerimin gunlerini ayarliyorum agir seyleri cuma cumartesi pazar yapiyorum hafta ici daha hafif seyler yapiyorum. Sende iyi yapmissin zaten gunu de hafif gecirmissin sporlada son vuruşu yapmissin
Canım çok düzenli yerim o konuda hiç sıkıntı yok ama bilmiyorum hiç canım bir şey istemiyor hiç enerjik olmuyorumcanım protein ve vitamin az alıyor olabilir misin
işte sahurda tam doymadığın için olabilir bisküvi çikolata isteğiCanım acıkmıyorm aslında yemeğimi ölçülü yiyorum tabağımı bitiremiyorum bile, ama çayın yanı boş geçmiyor anladın mıleblebiyle geçirsem keşke
Aslında metabolizma için sahur yapmak önemliymiş yapmam lazm
canım özellikle bacaklar kaldırıldığı için güzel çalıştırıyor aslındaValla leslie falan hafif spor diye aklıma böyle olacağı gelmemişti perşembe özellikle bişey yapmamak lazım o zaman
Ortim menün çok iyi maaşalah1 Mayıs
Kahvaltı:
lorlu omlet, 1 közlenmis biber, filtre kahve
Ögle:
2 çilek, 1 hurma, 1 ceviz
Akşam:
1 kepçe mercimek corbası, 6 kaşık nohutlu pırasa yemeği, 1 bardak ayran
Ara:
1 keçiboynuzu, sütlü tarçınlı türk kahvesi
Su: 1.7 lt
Spor : 10.000 adım
Cherry Mom S seyrulsefer @Mehfam Hedef60kgolmak
Kız yok ne alakaişte sahurda tam doymadığın için olabilir bisküvi çikolata isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?