Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun ekmegi cok yedim ya bende yemiyorum yemiyorum bide yiyince iki ogunde biden yiyorum yarini ekmeksiz telafi ederiz

Valla sen yazdkça okuyunca iyi hissediyorum yarın itibarıyla yemekten sonra yediklerimi kesicem inşaAllah, yoksa dediğin gibi sonu yok bunun kestim kestim kesmedim ayvayı yerim

valla yapsın bencede birinci olurmuş birde

Canım menün ve Sporun harika ben senin cardio yu yaptıktan sonra ertesi gün kalkamadım ama sen ne güzel devam ediyorsun
Cok yoruluyorum ama sonuc almak icin devam etmem lazim yarin ölçü gunum bakalim bu hafta kac cm inceldim. Ben surekli yaptigim halde zor geliyor ama baslayinca bitiyor. Sporsuz olmuyor ben veremiyorum ama bacaklarim hala kalin

Borekleri yemisiz ama bugun olabilir hic sikinti degil pazartesine kadar pazartesj sıkı kampa gireriz. Sporlarda sahane gelsin eksiler bu hafta
Böreklerin 1 tanesi 2kibrit kutusu kadardı
Dedim evde yapınca yiyeceğim mutlaka o zaman pazartesiden önce olsun dedim bende sporla dengelemeye çalıştım inşallah dengelenmiştir

Cok yoruluyorum ama sonuc almak icin devam etmem lazim yarin ölçü gunum bakalim bu hafta kac cm inceldim. Ben surekli yaptigim halde zor geliyor ama baslayinca bitiyor. Sporsuz olmuyor ben veremiyorum ama bacaklarim hala kalin
Evet yaa vücut Bi zamandan sonra duruyor ekşın istiyor demi
Bende farklı şeyler deniyorum bakalım vücut alışmasın diye
Ayy çok merak ediyorum ölçülerini geçen hafta çok fark vardı

Böreklerin 1 tanesi 2kibrit kutusu kadardı
Dedim evde yapınca yiyeceğim mutlaka o zaman pazartesiden önce olsun dedim bende sporla dengelemeye çalıştım inşallah dengelenmiştir
Bende hic biseyi yasaklamiyorum kendime ne piserse onu yiyorum sadece pisireceklerimin gunlerini ayarliyorum agir seyleri cuma cumartesi pazar yapiyorum hafta ici daha hafif seyler yapiyorum. Sende iyi yapmissin zaten gunu de hafif gecirmissin sporlada son vuruşu yapmissin

Bende yasaklamayı düşünmüyorum hiç arada beyaz ekmek yiyorum mesela çünkü korumaya geçtiğimde de böyle olacak ömür boyu çikolata yemeden duramam mesela o yüzden böylesi daha iyi gibi geliyor

işte sahurda tam doymadığın için olabilir bisküvi çikolata isteği

Valla leslie falan hafif spor diye aklıma böyle olacağı gelmemişti perşembe özellikle bişey yapmamak lazım o zaman
canım özellikle bacaklar kaldırıldığı için güzel çalıştırıyor aslında hatta yorulunca koşu yerine sadece yerinde yürüyebilirsin ya da daha yavaşlatarak yapabilirsin hareketleri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…