Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper canım çok sevindim sen karar verdiğinde sonuna kadar çok güzel gidiyorsun zaten ama bu defa koruma döneminede odaklanalım

canım bir bölge kas ağrıyıca 10 sn daha devam et sonra videoyu durdur yerinde hafif koşu yap
Kuzum diyetisyenimin menüleriyle gidiyorum haftada bir gün sütlü tatlı yiyebilirsin demişti o günün menüsünü uyguladım bugün☺☺
Olsun canım yine de iyi güzel bi menü telafi edilmiştir dün
tamam canım aynen telafi edildi bence de
Mezunlar gidiyor diye bi kural mı vardı
Bilmiyorum ki peki izin kullananlar gidiyor mu ?
Nereye gidiyorsunuz bakeeem

Menüde sporda şahane canım
Afiyet olsun canım menü gayet iyi
3 saat spor mu yaptın cidden ara ara gün içinde mi yaptın neler yaptın canım tebrik ederiz
Harika canım
Mücver e yulaf da olurdu bence :) menü güzel canım
Harika canım
Hu huuuu özlediğimiz hareketler bunlar Edacım
Çok iyi canım

kız izindesin zaten yiii yi gariii bayramdan sonra da gel yaza hazırlann
sahur ya da iftar birinde doya doya ye öbürünü hafif tut biraz yeşil çay biraz yürüyüş çok almazsın bence canım
Ayy inşaAllah ya
Aslında benim sıkıntım iftar sonrası
Yemekte sıkıntı yok zaten ekmek yemiyorum, ama çay yanı kaçıyor
Sahurda zaten yapmıyorum ama şuan poğaça çok güzel koktu

canım bir bölge kas ağrıyıca 10 sn daha devam et sonra videoyu durdur yerinde hafif koşu yap

tamam canım aynen telafi edildi bence de

Nereye gidiyorsunuz bakeeem
Bi yere gidemiyoruz ki arada gelip gelip bakıyorum oruç beni çok zorluyor tüm gün uyuyorum

Ayy inşaAllah ya
Aslında benim sıkıntım iftar sonrası
Yemekte sıkıntı yok zaten ekmek yemiyorum, ama çay yanı kaçıyor
Sahurda zaten yapmıyorum ama şuan poğaça çok güzel koktu
canım sahur yapmadığın için de acıkıyor olabilirsin 1 gün de böyle dene bak sahurda güzelce doy, iftarda çorba salata ayran tarzı bi de çayın yanında leblebi filan ye bir avuç

canım sahur yapmadığın için de acıkıyor olabilirsin 1 gün de böyle dene bak sahurda güzelce doy, iftarda çorba salata ayran tarzı bi de çayın yanında leblebi filan ye bir avuç
Canım acıkmıyorm aslında yemeğimi ölçülü yiyorum tabağımı bitiremiyorum bile, ama çayın yanı boş geçmiyor anladın mı leblebiyle geçirsem keşke

Aslında metabolizma için sahur yapmak önemliymiş yapmam lazm

Canım menüde sporda harika afiyet olsun

O cay yani cok fena bi defa alisincada vazgecilmiyor ben korkumdan ara ogun falan yapmiyorum meyve falan canim isterse sahura ekliyorum gecenlerde canim cerez istedi sahuru cerezle yaptim mesela iftarla sahur arasi hic bisey yemiyorum cay kahve sadece sende tutamiykrsan kendini bi gun ye bir gun yeme. Zaten su an onceligin kilo vermek degil sabit kalmak o yuzden daha fazla kalori alma hakki doguyor dengeyi kurabilirsen sorun olmaz. Ben 67.5 la mezun olup memlekete gitmistim subatta 80 kusur oldum baktim olacak gibi degil yemektende kesemedim dedim belli bir saate kadar yiyip sonra yemeyeyim saat 3 den sonra bisey yemedim 1 ayda 4 kilo verdim salak kafam bastan yapsaymisim hic kilo almadan gelirmisim. Miden kuculdu su an rehavete kapilip mideni buyultme yeme duzenini koru mide genisleyince sen ne kadr dikkat etmem lazim korumam lazim almamam lazim derken bi bakmisin almissin ben 8 ay kaldim tabi senin suren daha kisa cok zorlanmazsin bi ye bi yeme dengele düzenli tartil tartı sonucuna göre kendini ayarla

Deniycem söylediğini canım ben spor yapmasam da bazı geceler kendimi kasıyorum sanırım sabah kalktığımda bacaklarım ağrıyor ben yine ona yormuştum bu ağrıları da ödem hiç aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…