Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler kaptanım bunalım, takılmaktan kurtuldum artık

Ayy inşaAllah ya
Aslında benim sıkıntım iftar sonrası
Yemekte sıkıntı yok zaten ekmek yemiyorum, ama çay yanı kaçıyor
Sahurda zaten yapmıyorum ama şuan poğaça çok güzel koktu
Eskiden poğaça yaptığımda diyeti hep bozarım poğaça bitsinde başlıyayım derdim, birde dolmaya dayanamam ondada bozardım

Eskiden poğaça yaptığımda diyeti hep bozarım poğaça bitsinde başlıyayım derdim, birde dolmaya dayanamam ondada bozardım
Günaydın karabibercim,
İşte bu duruma geldiğimizde başarılı oluyoruz. Sen de başarıya ulaşacaksın eminim. Daha önceleri ne kadar sıkı diyet yapmışsın, çok güzel kilolar vermişsin... O irade sende var.
Bende ne güzel kilolar vermiştim ama şu pandemi stresi psikolojimizi zorluyor. Ne güzel adapte olmuştum şu son 3 gündür kapanmayla birlikte yine cozuttum. Bugünden itibaren toparlanmaya karar verdim ama...Umarım güzel sonuçlar görürüz.

Cherry Mom Mehfam

Canlar... ben bu aralar inanılmaz yoğunlaştım ve farkındasınız ki forumu hiç takip edemiyorum. Bu duruma çok üzülüyorum ama eğitimlerim ve çalışmalarım çok üst üste geliyor. Arada oturabilirsem telefonu elime alınca da eşim bi bırak artık şu telefonu diyor. Böyle böyle koptum forumdan ama hiç kopmak istemiyorum burayı bırakmak istemiyorum Düzenli paylaşım yapmak istiyorum, kendimi ittirmem veya plan yapmam lazım şu saat aralığında şunları yapacağım gibi... Nasıl olacak bilmiyorum ama şu an resmen ya medet gibi yazıyorum size, iç dökme postu gibi. Birde çocuk var, geçen gün bana; sen ders çalışıyorsun ben burda çürüyorum dedi sinirimi de bozdu bu laf. Sanki hiçbir şeye yetişemiyorum artık. Resmen vicdan azabı. Ben de; her zaman ben çürüyorum, yıllardır çürüye çürüye kalmadım biraz da sen çürüsen ne olur dedim. Olmaz sen çürü ben çocuğum daha be diyor bana
işte böyle sevgili arkadaşlar...kendimi nasıl kuvvetlendirip yukarı doğru iteceğim, ne yapacağım, nasıl yapacağım bilmiyorum ama deneyeceğim. Bildirim yapmamışım, çarpılarım almış başını gitmiş ve bu beni çok üzüyor.

Son düzenleme:
Canım hep en azından 1er dilim ekmek ya da ona eşdeğer sütlaç pilav vs oluyor menülerimde kaçırdın demek ki ekmeksiz diyet tehlikeli çünkü o yüzden ekliyorum cnm

1 hafta özelden diyete motive edeyim dedim terkedildim o da ayrı konu ya

Nasıl bulaşık çıkartmıyor

Anladımmm, iyi yapmışsın bebiş. Ekmek yemek güzeldir.

Şimdi de ben peşinden koşuyorum...
https://giphy.com/cZieHkdw5GUR8b7Tdw
Göz kararı tavuk göğsünü kesiyorum önce. Çoğu zaman doğruya yakın çıkıyor zaten. Sonra tavuğun olduğu paketi tartıya koyup darasını alıyorum. Onun üzerine koyup tartıyorum. Sıfır bulaşıkla devam.

Güzel tabiii
Hahaha tamam tamam
Peki kaptan akan sular ve bakteriler

Aklıma şey geldi bende ince ayrıntılı temizlik yaptığımda yarına neler yapacağım diye not alırım sonra yaptıkça tik atarım ozaman kendimi zorlamış olur mutlaka bitiririm yoksa yarına kalsın derim

İnşallah canım yarar keşke 3 ayı tamam anlayabilsem 1 hafta sonra bırakıyorum yada 3 hafta yapıyo bırakıyorum daha 3 ayı görmedim
Görürsün canım benim bu sefer inşallah
Aynen öyle ben yiyengillerdenbu hafta senin ilk haftan olduğunu düşünerek iyi bir eksi göreceğini düşünüyorum☺☺e ben de elimden gelenin en iyisini yaparsam haftayı çok güzel bitirebiliriz☺☺

Balpamukçum daha çok gelmelisin buraya canım, oruca girdiğimiz günden beri bende düzene sokamıyordum kendimi 2 gündür daha iyiyim sporları ekledim, dediğin gibi poğaça yaptığımızda halbuki bir tane yesek bir şey olmaz ama ben daha fırından çıkar çıkmaz 4 tane yerdim sonra birdaha bir daha derken tepsi biterdi

Ben de burada kızlardan duymuştum canım doğal meyve tatlısı diye geçiyor fıstıklı fındıklı gibi çeşitleri var çok lezzetli tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor
Evet Deniz ve Kum cim biz yiyorduk Hedef60kgolmak imlen duyanlar deneyip çok sevdiler sen de deneyebilirsin☺☺

Burası bağımlılık yapmış gidemiyorum ben
Bende çok alıştım buraya

Olmayacağız ortim güzel bir hafta olacakk kolay gelsin
İnşallah canım benim ben bugünkü sporlarını yapmaya başladım şimdi mola verdim biraz oğlanla ders yaparız sonra yine yaparım
Valla yedikçe pişman oluyorum kaptanın çok fena geliyor depresyon
Yarına toparlarım canım
Aklım zaten hep burada
Arada gelin bekleriz yeşil çay ikram ederiz canım
Bi yere gidemiyoruz ki arada gelip gelip bakıyorum oruç beni çok zorluyor tüm gün uyuyorum
Oruçta herkezin düzeni şaştı canım
canım sahur yapmadığın için de acıkıyor olabilirsin 1 gün de böyle dene bak sahurda güzelce doy, iftarda çorba salata ayran tarzı bi de çayın yanında leblebi filan ye bir avuç
Ben aç oruç kesinlikle tutamam baş ağrısından ölürüm
Ahh o çayın yanındakiler yokmu

Ben de burada kızlardan duymuştum canım doğal meyve tatlısı diye geçiyor fıstıklı fındıklı gibi çeşitleri var çok lezzetli tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor
Araştırayım bende bir bakayım nasılmış tadı
Evet Deniz ve Kum cim biz yiyorduk Hedef60kgolmak imlen duyanlar deneyip çok sevdiler sen de deneyebilirsin☺☺
Bulursam alırım canım

aynen canım ya iftara kadar ve sahur bitene kadar diye ayır ya da 24 saatlik

Su akmıyor çünkü genelde buzluğa koyuyorum. Bir de her daim dezenfektan sıkıyorum Rossmanndakiler iyi oluyor.
başka sorum yok aşkom

canım çekti kahveyle yiyeyim bari

Ben aç oruç kesinlikle tutamam baş ağrısından ölürüm

Araştırayım bende bir bakayım nasılmış tadı
aynen cnm sahur gerekli

bak bak canım toplar var 96 gr pakette bi de barlar var, barlar daha tatlı toplarda fındık fıstık ezmesi de olduğu için daha dengeli tadı cnm baymıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…