- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.701
Teşekkürler kaptanım bunalım, takılmaktan kurtuldum artıkMenüde sporda şahane canım
Afiyet olsun canım menü gayet iyi
3 saat spor mu yaptın ciddenara ara gün içinde mi yaptın neler yaptın canım tebrik ederiz
Harika canım
Mücver e yulaf da olurdu bence :) menü güzel canım
Harika canım
Hu huuuu özlediğimiz hareketler bunlar Edacım
Çok iyi canım
Eskiden poğaça yaptığımda diyeti hep bozarım poğaça bitsinde başlıyayım derdim, birde dolmaya dayanamam ondada bozardımAyy inşaAllah ya
Aslında benim sıkıntım iftar sonrası
Yemekte sıkıntı yok zaten ekmek yemiyorum, ama çay yanı kaçıyor
Sahurda zaten yapmıyorum ama şuan poğaça çok güzel koktu
Teşekkür ederim canım 2 gündür sporuda düzene sokuyorum artık, eeee birde kaptanın cezası etkili oldu diyelim sende yürüyüş yapmayı unutma canım kazanalım inşallah bu haftaCanım menüde sporda harika afiyet olsun
Günaydın karabibercim,Eskiden poğaça yaptığımda diyeti hep bozarım poğaça bitsinde başlıyayım derdim, birde dolmaya dayanamam ondada bozardım
Canım hep en azından 1er dilim ekmek ya da ona eşdeğer sütlaç pilav vs oluyor menülerimde kaçırdın demek kiYok ağır olduğu için demedim yahuSadece karatayda ekmek hiç yok diye hatırladım o yüzden
Hahahahahahaha senden fırça yememek için ekstra dikkat edicemm
Ay olsa bile buralarda takılır, hayali ortim yaparım onu.
Hahahahahaha çiğ tavuk tartmak o kadar bulaşık çıkarmıyor cınım
Anladımmm, iyi yapmışsın bebiş. Ekmek yemek güzeldir.Canım hep en azından 1er dilim ekmek ya da ona eşdeğer sütlaç pilav vs oluyor menülerimde kaçırdın demek kiekmeksiz diyet tehlikeli çünkü o yüzden ekliyorum cnm
1 hafta özelden diyete motive edeyim dedim terkedildim o da ayrı konu ya
Nasıl bulaşık çıkartmıyor
Aha bi tane daha bendenBen moralim bozuk olduğu dönemlerde yemeden içmeden kesilirim
Güzel tabiiiAnladımmm, iyi yapmışsın bebiş. Ekmek yemek güzeldir.
Şimdi de ben peşinden koşuyorum...
https://giphy.com/cZieHkdw5GUR8b7Tdw
Göz kararı tavuk göğsünü kesiyorum önce. Çoğu zaman doğruya yakın çıkıyor zaten. Sonra tavuğun olduğu paketi tartıya koyup darasını alıyorum. Onun üzerine koyup tartıyorum. Sıfır bulaşıkla devam.
Aklıma şey geldi bende ince ayrıntılı temizlik yaptığımda yarına neler yapacağım diye not alırım sonra yaptıkça tik atarım ozaman kendimi zorlamış olur mutlaka bitiririm yoksa yarına kalsın derimcanım günü ikiye bölebilirsin o zamaniftara kadar yapacakların ve sonra yapacakların mesela,sabah ev işleri,kitap okumak vs iftardan sonra da üşendiğin şeyleri yapabilirsin çay kahve de eşlik ederek
günlük ve haftalık yapılacaklar listesi hazırlıyor musun cnm? önemsiz sıradan işler bile olsa yanına tik attığında ve haftalık ödüller verdiğinde ayrı bir boyuta ulaşıyor zevk alıyorsun
Görürsün canım benim bu sefer inşallahİnşallah canım yarar keşke 3 ayı tamam anlayabilsem 1 hafta sonra bırakıyorum yada 3 hafta yapıyo bırakıyorum daha 3 ayı görmedim
Aynen öyle ben yiyengillerdenBen görmemişim bu mesajını kusura bakma. Memnun oldum Zeynep. Ben senden epey büyüğüm 33 yaşındayım, avukatım.
Ben moralim bozuk olduğu dönemlerde yemeden içmeden kesilirim seninki tam tersi olmuş. Depresyondan çıkmana sevindim, inşallah Allah bir daha yaşatmasın sana aynı dönemi. Kilo alınır verilir hiç önemli değil, önemli olan iç dünyandaki huzur.
Günaydın herkese bu arada
Balpamukçum daha çok gelmelisin buraya canım, oruca girdiğimiz günden beri bende düzene sokamıyordum kendimi 2 gündür daha iyiyim sporları ekledim, dediğin gibi poğaça yaptığımızda halbuki bir tane yesek bir şey olmaz ama ben daha fırından çıkar çıkmaz 4 tane yerdim sonra birdaha bir daha derken tepsi biterdiGünaydın karabibercim,
İşte bu duruma geldiğimizde başarılı oluyoruz. Sen de başarıya ulaşacaksın eminim. Daha önceleri ne kadar sıkı diyet yapmışsın, çok güzel kilolar vermişsin... O irade sende var.
Bende ne güzel kilolar vermiştim ama şu pandemi stresi psikolojimizi zorluyor. Ne güzel adapte olmuştum şu son 3 gündür kapanmayla birlikte yine cozuttum. Bugünden itibaren toparlanmaya karar verdim ama...Umarım güzel sonuçlar görürüz.
Su akmıyor çünkü genelde buzluğa koyuyorum.Güzel tabiii
Hahahatamam tamam
Peki kaptan akan sular ve bakteriler
Ben de burada kızlardan duymuştum canım doğal meyve tatlısı diye geçiyor fıstıklı fındıklı gibi çeşitleri var çok lezzetli tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyorZüber ney çok merak ettim ilk defa duydum
EvetBen de burada kızlardan duymuştum canım doğal meyve tatlısı diye geçiyor fıstıklı fındıklı gibi çeşitleri var çok lezzetli tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor
Bende çok alıştım burayaBurası bağımlılık yapmış gidemiyorum ben
İnşallah canım benim ben bugünkü sporlarını yapmaya başladım şimdi mola verdim biraz oğlanla ders yaparız sonra yine yaparımOlmayacağız ortim güzel bir hafta olacakk kolay gelsin
Yarına toparlarım canımValla yedikçe pişman oluyorum kaptanın çok fena geliyor depresyon
Arada gelin bekleriz yeşil çay ikram ederiz canımAklım zaten hep burada
Oruçta herkezin düzeni şaştı canımBi yere gidemiyoruz ki arada gelip gelip bakıyorum oruç beni çok zorluyor tüm gün uyuyorum
Ben aç oruç kesinlikle tutamam baş ağrısından ölürümcanım sahur yapmadığın için de acıkıyor olabilirsin 1 gün de böyle dene baksahurda güzelce doy, iftarda çorba salata ayran tarzı bi de çayın yanında leblebi filan ye bir avuç
Ahh o çayın yanındakiler yokmuCanım acıkmıyorm aslında yemeğimi ölçülü yiyorum tabağımı bitiremiyorum bile, ama çayın yanı boş geçmiyor anladın mıleblebiyle geçirsem keşke
Aslında metabolizma için sahur yapmak önemliymiş yapmam lazm
Araştırayım bende bir bakayım nasılmış tadıBen de burada kızlardan duymuştum canım doğal meyve tatlısı diye geçiyor fıstıklı fındıklı gibi çeşitleri var çok lezzetli tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor
Bulursam alırım canımEvetDeniz ve Kum cim biz yiyorduk Hedef60kgolmak imlen duyanlar deneyip çok sevdiler sen de deneyebilirsin☺☺
aynen canım ya iftara kadar ve sahur bitene kadar diye ayır ya da 24 saatlikAklıma şey geldi bende ince ayrıntılı temizlik yaptığımda yarına neler yapacağım diye not alırım sonra yaptıkça tik atarım ozaman kendimi zorlamış olur mutlaka bitiririm yoksa yarına kalsın derim
başka sorum yok aşkomSu akmıyor çünkü genelde buzluğa koyuyorum.Bir de her daim dezenfektan sıkıyorum Rossmanndakiler iyi oluyor.
canım çekti kahveyle yiyeyim bariEvetDeniz ve Kum cim biz yiyorduk Hedef60kgolmak imlen duyanlar deneyip çok sevdiler sen de deneyebilirsin☺☺
aynen cnm sahur gerekliBen aç oruç kesinlikle tutamam baş ağrısından ölürüm
Araştırayım bende bir bakayım nasılmış tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?