Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

26 nisan- 2 mayıs tablo spor listesi :)
UYE26 Nisan28 Nisan1 MayısSonuç
balpamuk -----------------
melita09 ------------------
yarimuhendis 2+5+754+5+6
Hedef60kgolmak 1+21+21+2
@olvidos-------1------
Deniz ve Kum 112+4+6
M monarosaa 6-------------
Mathildablue 1------1
ummhnisa 6+71+2+5+71+2+7
C Cagrihilal1 1+4+64+64+6
Cherry Mom 2----------
hzlsel 1+22+42+4
S seyrulsefer 11------
pacman -------------------
muhursuzpusula 61------
@Chernoglazyy1+4+714
Samara96 2-------------

3 gün de spor yapan yarimuhendis Hedef60kgolmak Deniz ve Kum ummhnisa
C Cagrihilal1 hzlsel @Chernoglazyy tebrik ediyoruz kızlaar

Ellerine sağlık canım

Ellerine sağlık

Eline sağlık canımcım

Ellerine sağlık ortim

Ay ben sıkıldım sıkıldım geçtim aynanın karşısına bir güzel makyaj yaptım foti çekildim şimdi tekrar ayna karşısına geçip makyaj çıkartıcam
Ben de dün akşam yazlıkları indirdim hepsini giydim çıkarttım sonra bir de hepsini topladım 44 bedene düşmüşüm şükür inşallah yaza hiçbiri olmayacak hepsi bol gelecek ve yeni alışverişe çıkacağım diyeti bırakmazsam tabi

Sen neler yapıyorsun daha çok hangi sporu seviyorsun senin spor listende güzel baktım da önereceğin varmı
Canım ben fitness partnerimin yağ yakma serisini sevdim yine aynı kişinin dans videoları da güzel.
Ben hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum o yüzden devamlı arayış içindeyim. Leslie bile yaparken bakıyorum hep aynı hareketler olmasın diye. Değişik bişeyler bulursam sana da yazarım yine

Ne güzel bi duygu kıyafetlerinin bollaşması dimiiiibenim de yeni aldığım 36 beden bi kot pantolon var giriyorum içine ama belden hafif bollaşmasını istiyorum o görüntüyü yakalayana kadar bir yere giderken giymicem onu

Kızlar buna da bakabilirsiniz yaptım ben bundan hiç leslie gibi değil yaparken sıkılmadım da öneririm☺☺

Ellerine sağlık
Eline sağlık canımcım
Rica ederim canlar

Kızlaaar şimdi spor yapıcam inşallah da etkili ama basit bişeyler arıyorum öneriniz var mı
canım bu hanımın kısa kısa ve değişik bölgesel videoları var

Ellerine sağlık ortim
sağol canım bu hafta hergün 1 saat spor artı 10 bin hedefi koydum kendime

maşallah canım

Kızlar buna da bakabilirsiniz yaptım ben bundan hiç leslie gibi değil yaparken sıkılmadım da öneririm☺☺
Bugün ya da yarın bunu yapıcam canım teşekkürler
Rica ederim canlar

canım bu hanımın kısa kısa ve değişik bölgesel videoları var

sağol canım bu hafta hergün 1 saat spor artı 10 bin hedefi koydum kendime

maşallah canım
Kaydettim canım çok teşekkürler
1saat spor programın nasıl canım var mı Bi planın. Bu arada karatay a devam edicek misin merak saldım bende ama baktığım listelerde akşam genelde balık yada kuzu vardı ikisini de hiç sevmem

canım 500 ml su şişeleriyle 2 mil leslie sonra da 30 dk bölgesel yapıcam bu hanımın videolarından
karatayı biraz değiştirdim kendimce aslında cnm 1-2 dilim ekmek ekledim kahvaltısında kuru kayısı vardı o 1 porsiyon meyveyi bazen sütlaçtaki şeker olarak kullanıyorum 1 dilim de ekmek yerine mesela
ya da züber bar yiyorum cnm
akşam sebze yemeği ve ayran da tüketebilirsin cnm bulgur pilavı yiyebilirsin ya da iftarda
hindi eti de hormonsuz mesela cnm yiyebilirsin ben bayılıyorum

Oo süper olacak sporun.
Ben Ekmek olmadan kahvaltı yapamıyorum malesef. Bende bu hafta bi plan yapmaya çalışıcam hem beslenme hemde spor olarak. Yarın bişey çıkmazsa oruca da dönücem. Bu hafta artık kilo almak istemiyorum hergün az ya da çok spor yapıcam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…