Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok düzenli yerim o konuda hiç sıkıntı yok ama bilmiyorum hiç canım bir şey istemiyor hiç enerjik olmuyorum
canım günü ikiye bölebilirsin o zaman iftara kadar yapacakların ve sonra yapacakların mesela,sabah ev işleri,kitap okumak vs iftardan sonra da üşendiğin şeyleri yapabilirsin çay kahve de eşlik ederek
günlük ve haftalık yapılacaklar listesi hazırlıyor musun cnm? önemsiz sıradan işler bile olsa yanına tik attığında ve haftalık ödüller verdiğinde ayrı bir boyuta ulaşıyor zevk alıyorsun

Kız yok ne alaka
Yemek yiyorum zaten doyuyorm iftarda
Tamamen keyfiyetten yiyorum
yani sahurun etkisi yok diyorsan iftardan sonra kendine yeşil çay + sütlü çiya tohumlu bir içecek hazırlayabilirsin canım bi de su içersen hiçbişey yiyemezsin emin ol başka önerebileceğim birşey yok

Ortim menün çok iyi maaşalah 10.000 adım nasıl yaptın dışarda mı yürüdün?
Sagol ortim ben senin menunu göremedim paylaşmadın henüz sanırım. Canım şöyle yapıyorum 10bin adımı, adım sayar saatim takılı oluyor kolumda videolardan mile tarzı olanları yapıyorum kalanları da evde hareket ederek tamamlıyorum yani yerinde koşma tarzı aslında normalde dısarda yürüyüs yapıyordum simdi kapanma oldugu icin evde bi şekil halletmeye calısıyorum :) sen hangi sporları yapıyosun genelde canım

3 saat spor mu yaptın cidden ara ara gün içinde mi yaptın neler yaptın canım tebrik ederiz
Oncelikle bunu belirteyim instegramdam bir kac kisiyi takip ediyorum çok guzel videoları var isimlerini paylaşayım 1 Bethmayfitness 2sedaaliin_ (menü paylaşımı ve dehoxs paylasiyor) 3tuncokburcu belki bakmak istersiniz (yan karin egzersizi basen egzersizi üst gövde egzersizi plates dgzersizleri hoplamadan ziplamadan yağ yakma hareketleri her birini 15 dakika uyguladım yoruldukca mola verdim toplam 3 saat surdu +diyetisyengamzealtinay takip ediyorum faydalı bilgiler örnek olarak isim bıraktım reklam amaçlı değil belki bakmak istersiniz ben çok faydalı buldum zaten kollarim ve bacaklarım çok ağrıdı pazar günü dinlenicem kendime çok yükledim bir anda kendime
E emni Hedef60kgolmak

Canım ben Leslie yapıyorum genelde bazende cardio ama yarın başlıycam çünkü sınavlarım vardı. O yüzden bugünde spor yok

canım özellikle bacaklar kaldırıldığı için güzel çalıştırıyor aslında hatta yorulunca koşu yerine sadece yerinde yürüyebilirsin ya da daha yavaşlatarak yapabilirsin hareketleri canım
Haklısın canım ben yavaşlama yapmadan hatta üstüne hareket ekliyorum kaslarımı yoruyordum iyice

Canım ben Leslie yapıyorum genelde bazende cardio ama yarın başlıycam çünkü sınavlarım vardı. O yüzden bugünde spor yok
Canım spor haric hersey cok iyi spor için de mazeretin varmıs zaten

Yok ağır olduğu için demedim yahu Sadece karatayda ekmek hiç yok diye hatırladım o yüzden
yok yarına sakladım, boynuz kulağı geçti yaa ben seni fırçalayacaktım oklar bana döndü birden

Bence çoktaaaaannn mezun olur bileee
Hahahahahahaha senden fırça yememek için ekstra dikkat edicemm
Ay olsa bile buralarda takılır, hayali ortim yaparım onu.
hayır ini bugün yapıcam sporu. Kendimde o gücü bulabilirsem akskkssjıs Mutfak tartımı çok seviyorum ben. Garip bi şekilde benim için çok kullanışlı. Ama benden görüp alan, sonra da kilere koyan arkadaşlarım da var. Dikkatli düşün alcaksan.

Katılacaktım yarışmaya da... Birinci olacağım çok belliydi. Bu da rekabeti bitirirdi. Vazgeçtim o yüzden.

Hahahahahaha çiğ tavuk tartmak o kadar bulaşık çıkarmıyor cınım
pacman hahahaahhaha spor yapmazsan dillere düşersin böyle

Not : yarına rezervasyon yapıldı
Kaptanım benim tek sorunum spor işte ya... Sabahtan ders çalışıyorum. Azıcık dinlenince de buraya bakayım, biraz uzanayım derken bi bakıyorum akşam olmuş. Ama yapmam şart biliyorum.
valla yapsın bencede birinci olurmuş birde
Öyle iddialarım yok efenim.
Bebiş mükemmelsin. İşte benim ortim!!! Fighting!

Teşekkürler kuzum

Züber ney çok merak ettim ilk defa duydum

İnşallah canım yarar keşke 3 ayı tamam anlayabilsem 1 hafta sonra bırakıyorum yada 3 hafta yapıyo bırakıyorum daha 3 ayı görmedim

Günaydın canım ortak bu, hafta seninle olmuşuz, oruç tutuşsun Allah kabul etsin canım, menün güzel oruç tutan kişinin yiyebileceğ ölçülü şekilde olmuş, bu arada canım Emnis kaptanın paylaştığı ortakların kaybettiği ceza proğramına okumuşsundur,

Ben görmemişim bu mesajını kusura bakma. Memnun oldum Zeynep. Ben senden epey büyüğüm 33 yaşındayım, avukatım.

Ben moralim bozuk olduğu dönemlerde yemeden içmeden kesilirim seninki tam tersi olmuş. Depresyondan çıkmana sevindim, inşallah Allah bir daha yaşatmasın sana aynı dönemi. Kilo alınır verilir hiç önemli değil, önemli olan iç dünyandaki huzur.

Günaydın herkese bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…