- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.239
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.681
canım günü ikiye bölebilirsin o zamanCanım çok düzenli yerim o konuda hiç sıkıntı yok ama bilmiyorum hiç canım bir şey istemiyor hiç enerjik olmuyorum
yani sahurun etkisi yok diyorsan iftardan sonra kendine yeşil çay + sütlü çiya tohumlu bir içecek hazırlayabilirsin canım bi de su içersen hiçbişey yiyemezsin emin olKız yok ne alaka
Yemek yiyorum zaten doyuyorm iftarda
Tamamen keyfiyetten yiyorum
Sagol ortimOrtim menün çok iyi maaşalah10.000 adım nasıl yaptın dışarda mı yürüdün?
Oncelikle bunu belirteyim instegramdam bir kac kisiyi takip ediyorum çok guzel videoları var isimlerini paylaşayım 1 Bethmayfitness 2sedaaliin_ (menü paylaşımı ve dehoxs paylasiyor) 3tuncokburcu belki bakmak istersiniz (yan karin egzersizi basen egzersizi üst gövde egzersizi plates dgzersizleri hoplamadan ziplamadan yağ yakma hareketleri her birini 15 dakika uyguladım yoruldukca mola verdim toplam 3 saat surdu +diyetisyengamzealtinay takip ediyorum faydalı bilgiler örnek olarak isim bıraktım reklam amaçlı değil belki bakmak istersiniz ben çok faydalı buldum zaten kollarim ve bacaklarım çok ağrıdı pazar günü dinlenicem kendime çok yükledim bir anda kendime3 saat spor mu yaptın ciddenara ara gün içinde mi yaptın neler yaptın canım tebrik ederiz
Canım ben Leslie yapıyorum genelde bazende cardio ama yarın başlıycam çünkü sınavlarım vardı. O yüzden bugünde spor yokSagol ortimben senin menunu göremedim paylaşmadın henüz sanırım. Canım şöyle yapıyorum 10bin adımı, adım sayar saatim takılı oluyor kolumda videolardan mile tarzı olanları yapıyorum kalanları da evde hareket ederek tamamlıyorum yani yerinde koşma tarzı aslında normalde dısarda yürüyüs yapıyordum simdi kapanma oldugu icin evde bi şekil halletmeye calısıyorum :) sen hangi sporları yapıyosun genelde canım
Kaptanım magnumduMenüleri yazarken biraz daha detay verelim kızlar
1 Dondurma 2 kaşık sade dondurma ise sorun yok ama Magnum vs ise sorun çok o bakımdan
Birde makarna / pilav / vs ölçü kaşık belirtmeyi unutmayalım
Haklısın canım ben yavaşlama yapmadan hatta üstüne hareket ekliyorum kaslarımı yoruyordum iyicecanım özellikle bacaklar kaldırıldığı için güzel çalıştırıyor aslındahatta yorulunca koşu yerine sadece yerinde yürüyebilirsin ya da daha yavaşlatarak yapabilirsin hareketleri canım
1 Mayıs
Sabah
3 zeytin 1 dilim tereyağlı ekmek
Ara 3 hurma 3 kuru erik
Akşam
1 kepçe çorba 2 kepçe ıspanak yemeği 3 yk pilav üzeri 3 yk et
1 adet avokadolu yoğurt
2 lt su spor yok
Cherry Mom Mehfam Mathildablue
Canım spor haric hersey cok iyiCanım ben Leslie yapıyorum genelde bazende cardio ama yarın başlıycam çünkü sınavlarım vardı. O yüzden bugünde spor yok
İftar da sahur gibi olmuş ama on numara menü tebrikler01.05
Sahur
Peynir
Yarım salatalık
Nane
Zeytin
İftar
Peynir zeytin domates s. Yumurta zeytin biraz tahin helva. Yeşillik
3 litre su
60 mekik ve bölgesel hareketler
Cherry Mom Mehfam @olvidos
Yok ağır olduğu için demedim yahuhımm tamam canımöyle iyi geliyorsa
ye ye cnm onda da ayrı besinler var
menümde 1 porsiyon meyve 2 dilim ekmek var karbonhidrat canım ne ağır geldi?süt içseydim mesela 1 dilim ekmek azaltıyorum, karatayın öğünleri daha dolu aslında ben yiyemiyorum o kadar canım
teşekkürler canım
aynenn canım hele toplar daha da lezzetli
1 kg ile zor olabilir cnm ben hergün yapmaya çalışıyorum 500 gr iyi oluyor
alt karnı çalıştırmak bayağı zor cnm hissetmek ve bilinçli kasmak gerekiyor garip bir yer
Hahahahahahaha senden fırça yememek için ekstra dikkat edicemmyok yarına sakladım, boynuz kulağı geçti yaa ben seni fırçalayacaktım oklar bana döndü birden
Bence çoktaaaaannn mezun olur bileee
hayır ini bugün yapıcam sporu. Kendimde o gücü bulabilirsem akskkssjıs Mutfak tartımı çok seviyorum ben. Garip bi şekilde benim için çok kullanışlı. Ama benden görüp alan, sonra da kilere koyan arkadaşlarım da var.Gece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecekMenün tam Suda sana yaklaştım bak dur menümü yazayım unutmadan
Sırf sende gr gr gördüğüm için bi ara gaza gelip mutfak tartısı alıyodum valla beni masrafa sokacak şeyler yazma
"Mücverimsi şey" ile mutlaka kkdaki yemek yarışmalarına katıl
Hahahahahaha çiğ tavuk tartmak o kadar bulaşık çıkarmıyor cınımafiyet olsun canımooo p90x e tekrar başlamışsıınn
canın çok mu tatlı çekti bugün kuzumsahurda ya da iftarda et/hindi füme tarzı protein olsa nasıl olurdu
mütüşmel mi ay çok tatlısıındün biraz kaçırdım ama geçen hafta kadar sıkı yapamıcam sanırım cnm ama 4 gün böyle az yemeli olur
yaa evde tartılır da yine herşeyi tartmak zor çiğ tavuk mesela kabından alıp direkt pişirmek varken bulaşık çıkacakdışarıda hele hiç olmaz bence
pacman kuş kontrollü gitmek istediği için şu an böyle takılıyor sanırım
mücverimsi yaratık pişirme yarışması fit ve kabaklı yenebilirsi tarifleryenebilir herşey lezzetli değildir aramızda kalsın
Öyle iddialarım yok efenim.valla yapsın bencede birinci olurmuş birde
Bebiş mükemmelsin. İşte benim ortim!!! Fighting!01.05.2021
Sabah
4 kaşık menemen
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Yeşillik
1 dilim tb ekmeği
Ara
1 sade türk kahvesi
1 hurma 2 kuru kayısı
Akşam
1 tabak yoğurtlu fırında kabak
Salata
Su
2,25 lt
Spor
10 dk bölgesel egzersiz (25 puancık)
Cherry Mom Mehfam pacman
haftaya geliyor benceeee
oyy yaaa inanmıyorummmmezun olmuş gidiyor musun seen
oyy canım sıkma canını sabitsin zaten telefonsuz
canım fazla spor da ödem yapmış olabilir mi?
tebrikler canım 200 gr telefonu da çıkart 550 gr
diyebilirsin cnm
aynennn aşşırı güzel bi duygu yaasen de yaşa inşallah yaz gelmeden
tebrikler canım
kız gitmesen şikayet gitsen şikayet napıcaz seni
oyyy muhteşemsin bebeğim
Züber ney çok merak ettim ilk defa duydumÇok iyisin canım menü de spor da harikadukan birası da var ödem de olmayacak inşallah
Züber ne güzel bir şeymiş ortim Antep fıstıklısına bayıldım kendimi zor tuttum daha fazla yememek için bulabilirsem topları da deneyeceğim2 mil yaparken 1 kg dambıllar ile yapıyordum ama bugün zorlamadım biraz alışsın vücut farklı hareketler eklemeye çalışacağım ama bu göbek nasıl eriyecek sanki hiç gitmeyecek gibi
İnşallah canım yarar keşke 3 ayı tamam anlayabilsem 1 hafta sonra bırakıyorum yada 3 hafta yapıyo bırakıyorum daha 3 ayı görmedimÇok güzel bi menü her zamanki gibi sporların da çok iyi
Tb unu koysaydın canımben de çok yaparım mücver çok severim de. Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Yine geliyorsun bomba gibi yaaaamütüşmelsin canısııı
Çok güzel canım gayet güzel bi menü olmuş☺p90×3 ü çok gördüm baya işe de yarıyormuş herhalde sende de işe yarasın hadi inşallah
Günaydın canım ortak bu, hafta seninle olmuşuz, oruç tutuşsun Allah kabul etsin canım, menün güzel oruç tutan kişinin yiyebileceğ ölçülü şekilde olmuş, bu arada canım Emnis kaptanın paylaştığı ortakların kaybettiği ceza proğramına okumuşsundur,Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 kk ezine, yarım domates, avuç içi kadar haşhaşlı ekşi maya ekmek
İftar
1 hurma, 1.5 kepçe tarhana çorbası, 2 servis kaşığı ıspanak, 1 küçük kase cacık, 1 sade türk kahvesi, şekersiz çay, 1 küçük yerli muz, yarım dilim ananas
1 litre su
Malesef spor yapamadım
Cherry Mom , Mehfam , Deniz ve Kum
Ben görmemişim bu mesajını kusura bakma. Memnun oldum Zeynep. Ben senden epey büyüğüm 33 yaşındayım, avukatım.redsonja87 merhaba canım günaydın bu hafta ortakmışız☺☺hoş geldin bu arada tekrardan ben Zeynep 22 yaşındayım. 2 ay önce mezuniyete koşup ağır depresyon atlatıp kilo alıp döndüm kilolarımız hemen hemen aynı hedeflerimiz de benziyor bu hafta bizim olsun o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?