Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım o zaman dayanabileceğin kadar ekmek dilim sayısı ve meyve porsiyonu belirle önce

Çok güzel gerçekten 42 beden kıyafetlerim var şimdi inşallah onlara girebilmek hedef zaten sonunda 40 olsam yeter bir aya en kötü bollaşır pantolonun rahat rahat giyersin
Kızlar buna da bakabilirsiniz yaptım ben bundan hiç leslie gibi değil yaparken sıkılmadım da öneririm☺☺
Bunu da ekliyim listeme farklı bir şey yapmış olurum

Güzelmiş canım bende kaydettim dönünce yaparım inşaAllah
Leslie sıkıyor bi yerden sonra hep aynı hareketler
Ay evet leslie yapatken ruhum çekiliyor kendimi koltuğua giderken buluyorumbunu yaptım ama arkadan başka türkçe hareketli müzikler dinleyerek yaptım tavsiyemdir moda giriyorsun çünkü
Sen de 1 aya kalmaz girersin bi küçük bedenlerine canım☺☺benim hedefim bayrama kadar bir miktar incelmek☺☺

Rica ederim canlar

canım bu hanımın kısa kısa ve değişik bölgesel videoları var

sağol canım bu hafta hergün 1 saat spor artı 10 bin hedefi koydum kendime

maşallah canım
Çok iyi canım sana elimden geldiğince eşlik etmeye çalışacağım ben de bu hafta inşallah her gün 3 mil Leslie yapıp bazı günler bölgesel ekleyeceğim bu hafta modum çok düşük ama elimden geleni yapacağım depresyon başlangıcındayım sanırım

canım o zaman dayanabileceğin kadar ekmek dilim sayısı ve meyve porsiyonu belirle önce
Şimdilik hedefim 2dlm ekmek bi de 1 2 dilim yeşil elma onun dışında bu hafta kaloride sayıcam yağ karbon protein falan inşallah güzel Bi hafta olur benim için

çok sevinirim tatlım hayırdır moralin neden bozuk kuzum?

Şimdilik hedefim 2dlm ekmek bi de 1 2 dilim yeşil elma onun dışında bu hafta kaloride sayıcam yağ karbon protein falan inşallah güzel Bi hafta olur benim için
tamam cnm oruç tutuyor muydun? 2 ana 2 ara öğün yapabilirsin örnekler verebilirim istersen

tamam cnm oruç tutuyor muydun? 2 ana 2 ara öğün yapabilirsin örnekler verebilirim istersen
Yarın a oruç olucam inşallah canım sevinirim valla ben pek beceremiyorum bu liste işlerini neyi neyle yiyeceğim falan

Genel bir sıkkınlık var üzerimde canım bir de tartıda artı görünce bugün iyice keyfim kaçtı o kadar dikkat ediyorum hareket ediyorum sebebini anlayamadım moralim bozuldu böyle olunca açlığım tavan yaptı sadece oturup deli gibi yemek istiyorum yiyemeyince iyice modum düştü

Yarın a oruç olucam inşallah canım sevinirim valla ben pek beceremiyorum bu liste işlerini neyi neyle yiyeceğim falan
canım 2 ana öğün sahur ve iftar, 2 ara öğün de örneğin saat 8den 4e yeniyor diyelim ara öğünler de 11de ve 1de olabilir

sahur kahvaltı dersek 1 dilim ekmek hakkın,1 dilim peynir,1 yumurta, söğüş,yeşillik ve zeytin ,şekersiz siyah çay olabilir
iftar akşam yemeğin, 1 gün sebze yemeği yoğurt,4 kaşık pilav, 1 gün beyaz et/kırmızı et,yeşilli salata ve 1 kase çorba olabilir cnm 1 dilim ekmek yerine
ara öğünler 1.si yeşil çay ve bir iki dilim yeşil elma(söylediğin gibi) ,3 ceviz olabilir
2. ara öğün de sütlü tarçınlı türk kahvesi olabilir canım

Aaaa geçen Mathildablue nun paylaştığı görseli hatırla inşallah hatırladın

canım kasları mı zorladın acaba? bacak popo ağrın var mıydı?

Evet 3 gündür bende bunu farkettim aynı hocanın sporunu değilde başka hocalara bakıyorum sen çekinmeden bu güzel diye bana yaz ben yaparım

Başım çatlıyor tüm günn gözüm açılmadı nasılsınız kızlar iftardan sonra ilaçlarımı alıp geleceğim inşallah
Geçmiş olsun canım migren açlığa da gelmiyor o da iyice kötü yapıyor
Çoook teşekkür ederim canıım hazır bulmuşken sorayım et yerine baklagil tüketsemde olur demi benim etle de pek aram yokta
Evet 3 gündür bende bunu farkettim aynı hocanın sporunu değilde başka hocalara bakıyorum sen çekinmeden bu güzel diye bana yaz ben yaparım
Tabi ki yazarım sana da ben değişikliği seviyorum bulduklarımı sana da atıcam sende bulursan beni unutma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…