- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.239
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.741
canım o zaman dayanabileceğin kadar ekmek dilim sayısı ve meyve porsiyonu belirle önceOo süper olacak sporun.
Ben Ekmek olmadan kahvaltı yapamıyorum malesef. Bende bu hafta bi plan yapmaya çalışıcam hem beslenme hemde spor olarak. Yarın bişey çıkmazsa oruca da dönücem. Bu hafta artık kilo almak istemiyorum hergün az ya da çok spor yapıcam mutlaka
Çok güzel gerçekten 42 beden kıyafetlerim var şimdi inşallah onlara girebilmek hedef zaten sonunda 40 olsam yeterNe güzel bi duygu kıyafetlerinin bollaşması dimiiiibenim de yeni aldığım 36 beden bi kot pantolon var giriyorum içine ama belden hafif bollaşmasını istiyorum o görüntüyü yakalayana kadar bir yere giderken giymicem onu
Bunu da ekliyim listeme farklı bir şey yapmış olurumKızlar buna da bakabilirsiniz yaptım ben bundan hiç leslie gibi değil yaparken sıkılmadım da öneririm☺☺
Ay evet leslie yapatken ruhum çekiliyor kendimi koltuğua giderken buluyorumGüzelmiş canım bende kaydettim dönünce yaparım inşaAllah
Leslie sıkıyor bi yerden sonra hep aynı hareketler
Sen de 1 aya kalmaz girersin bi küçük bedenlerine canım☺☺benim hedefim bayrama kadar bir miktar incelmek☺☺Çok güzel gerçekten 42 beden kıyafetlerim var şimdi inşallah onlara girebilmek hedef zaten sonunda 40 olsam yeterbir aya en kötü bollaşır pantolonun rahat rahat giyersin
Bunu da ekliyim listeme farklı bir şey yapmış olurum
Çok iyi canım sana elimden geldiğince eşlik etmeye çalışacağım ben de bu hafta inşallah her gün 3 mil Leslie yapıp bazı günler bölgesel ekleyeceğimRica ederim canlar
canım bu hanımın kısa kısa ve değişik bölgesel videoları var
sağol canımbu hafta hergün 1 saat spor artı 10 bin hedefi koydum kendime
maşallah canım
Şimdilik hedefim 2dlm ekmek bi de 1 2 dilim yeşil elma onun dışında bu hafta kaloride sayıcam yağ karbon protein falan inşallah güzel Bi hafta olur benim içincanım o zaman dayanabileceğin kadar ekmek dilim sayısı ve meyve porsiyonu belirle önce
çok sevinirim tatlımÇok iyi canım sana elimden geldiğince eşlik etmeye çalışacağım ben de bu hafta inşallah her gün 3 mil Leslie yapıp bazı günler bölgesel ekleyeceğimbu hafta modum çok düşük ama elimden geleni yapacağım depresyon başlangıcındayım sanırım
tamam cnm oruç tutuyor muydun? 2 ana 2 ara öğün yapabilirsinŞimdilik hedefim 2dlm ekmek bi de 1 2 dilim yeşil elma onun dışında bu hafta kaloride sayıcam yağ karbon protein falan inşallah güzel Bi hafta olur benim için
Yarın a oruç olucam inşallah canım sevinirim valla ben pek beceremiyorum bu liste işlerini neyi neyle yiyeceğim falançok sevinirim tatlımhayırdır moralin neden bozuk kuzum?
tamam cnm oruç tutuyor muydun? 2 ana 2 ara öğün yapabilirsinörnekler verebilirim istersen
Genel bir sıkkınlık var üzerimde canım bir de tartıda artı görünce bugün iyice keyfim kaçtı o kadar dikkat ediyorum hareket ediyorum sebebini anlayamadım moralim bozuldu böyle olunca açlığım tavan yaptı sadece oturup deli gibi yemek istiyorumçok sevinirim tatlımhayırdır moralin neden bozuk kuzum?
tamam cnm oruç tutuyor muydun? 2 ana 2 ara öğün yapabilirsinörnekler verebilirim istersen
Ay üzerine ketçap mı dökülmüş diyorumKızlar buna da bakabilirsiniz yaptım ben bundan hiç leslie gibi değil yaparken sıkılmadım da öneririm☺☺
canım 2 ana öğün sahur ve iftar, 2 ara öğün de örneğin saat 8den 4e yeniyor diyelim ara öğünler de 11de ve 1de olabilirYarın a oruç olucam inşallah canım sevinirim valla ben pek beceremiyorum bu liste işlerini neyi neyle yiyeceğim falan
iyiyiz kaptim kop da gelBaşım çatlıyor tüm günn gözüm açılmadı nasılsınız kızlar iftardan sonra ilaçlarımı alıp geleceğim inşallah
Aaaa geçenGenel bir sıkkınlık var üzerimde canım bir de tartıda artı görünce bugün iyice keyfim kaçtı o kadar dikkat ediyorum hareket ediyorum sebebini anlayamadım moralim bozuldu böyle olunca açlığım tavan yaptı sadece oturup deli gibi yemek istiyorumyiyemeyince iyice modum düştü
İnşallah kuzumiyiyiz kaptim kop da gel
canım kasları mı zorladın acaba? bacak popo ağrın var mıydı?Genel bir sıkkınlık var üzerimde canım bir de tartıda artı görünce bugün iyice keyfim kaçtı o kadar dikkat ediyorum hareket ediyorum sebebini anlayamadım moralim bozuldu böyle olunca açlığım tavan yaptı sadece oturup deli gibi yemek istiyorumyiyemeyince iyice modum düştü
Evet 3 gündür bende bunu farkettim aynı hocanın sporunu değilde başka hocalara bakıyorum sen çekinmeden bu güzel diye bana yaz ben yaparımCanım ben fitness partnerimin yağ yakma serisini sevdim yine aynı kişinin dans videoları da güzel.
Ben hergün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum o yüzden devamlı arayış içindeyim. Leslie bile yaparken bakıyorum hep aynı hareketler olmasın diye. Değişik bişeyler bulursam sana da yazarım yine
Hatırladım kaptanım ama hatırlamak yetmiyor
yarın ismimi değiştirebiliyorumİnşallah kuzum
Geçmiş olsun canım migren açlığa da gelmiyor o da iyice kötü yapıyorBaşım çatlıyor tüm günn gözüm açılmadı nasılsınız kızlar iftardan sonra ilaçlarımı alıp geleceğim inşallah
Çoook teşekkür ederim canıım hazır bulmuşken sorayım et yerine baklagil tüketsemde olur demi benim etle de pek aram yoktacanım 2 ana öğün sahur ve iftar, 2 ara öğün de örneğin saat 8den 4e yeniyor diyelim ara öğünler de 11de ve 1de olabilir
sahur kahvaltı dersek 1 dilim ekmek hakkın,1 dilim peynir,1 yumurta, söğüş,yeşillik ve zeytin ,şekersiz siyah çay olabilir
iftar akşam yemeğin, 1 gün sebze yemeği yoğurt,4 kaşık pilav, 1 gün beyaz et/kırmızı et,yeşilli salata ve 1 kase çorba olabilir cnm 1 dilim ekmek yerine
ara öğünler 1.si yeşil çay ve bir iki dilim yeşil elma(söylediğin gibi) ,3 ceviz olabilir
2. ara öğün de sütlü tarçınlı türk kahvesi olabilir canım
Tabi ki yazarım sana da ben değişikliği seviyorum bulduklarımı sana da atıcam sende bulursan beni unutma olur muEvet 3 gündür bende bunu farkettim aynı hocanın sporunu değilde başka hocalara bakıyorum sen çekinmeden bu güzel diye bana yaz ben yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?