Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli aksamlar kızlar bisey sormak istiyorum titreşimli zayıflama kemeri almayı düşünüyorum aranızda alıp memnun kalan var mı?

yarın ismimi değiştirebiliyorum
Eyvahhh yine ne gelecek bakalım
Geçmiş olsun canım migren açlığa da gelmiyor o da iyice kötü yapıyor

Çok geçmiş olsun kaptanım
Sağolun kızlar teşekkür ederim şimdi daha iyiyim yorgunluk kaldı
ummhnisa ortim bu hafta 3.5 cm incelmisim
Ayyy çok özendimmm hilalll çokkkk ben artık incelmiyorum aksine kalınlaşıyorum ya uyyy başıımmm uyyy maşallah sanaa

Menün güzel canım. Doyuyorum diyorsun ama bir yerden sonra vücudun kıtlığa girmesin dikkat et

Harika gidiyorsun harikaaaaa. Sporun da bir level yükseldi muhteşemsin aşkımsu
Çok sağol kuzum ya teşviğe ihtiyacım vardı zateninşallah tartıya da yansır sen de çok iyi gidiyorsun canım bu hafta artık hak ettiğin sonucu tartıda da görürsün

balpamuk canım tüm gün migrenden giremedim ama sabah okumuştum yazdıklarını diyetisyene devam ediyor musun ?
Lütfen menülerini yazmayı ihmal etme hatta sana özel şöyle bir kural getirelim ki korkudan yazmayı ihmal etme hafta içinde 3 xxx olur ise menü listesinden çıkartıyoruz seni ona göre anlaştık mı ? Cuma günleride kilo bildirmeyi unutmayalım tabii

Ne yorum yapılır böyle menü ve spora harikasın yeni ismini hakkıyla taşıyacaksın canım mezun olunca gitme ama senin tavsiyelerine ve enerjine ihtiyacımız var

Çok sağol kuzum ya teşviğe ihtiyacım vardı zateninşallah tartıya da yansır sen de çok iyi gidiyorsun canım bu hafta artık hak ettiğin sonucu tartıda da görürsün
Hepimiz burda teşvik için varız canım
Ben de inşallah geliyorum cumaya güzel bi sonuçla

1 MAYIS MENÜ KONTROLÜ

Menülerin neredeyse hepsi kaçamaksız harikasınız bu hafta sağlam gidelim kızlar Pazartesiye artı ile başlamazsak ne güzel

@olvidos kaçamaksız / spor yok
melita09 kaçamaksız / spor var
S seyrulsefer kaçamaksız / spor yok
muhursuzpusula kaçamaksız / spor var
Mathildablue kaçamaksız / spor var
ummhnisa kaçamaklı / spor var
M monarosaa kaçamaksız / spor yok
yarimuhendis kaçamaksız / spor var
Deniz ve Kum kaçamaksız / spor var
Hedef60kgolmak kaçamaksız / spor var
pacman kaçamaksız / spor yok
C Cagrihilal1 kaçamaksız / spor var
@Chernoglazyy kaçamaksız / spor var
redsonja87 kaçamaksız / spor yok
hzlsel kaçamaksız / spor var

Kaptanım benim adım mı çıkmış acaba?? Pilates yaptım o kadar görmediniz mi? Oy ben nerelere gidem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…