Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu takım gürleyip geliyor he kaptanım

Kuzu canım daha menüler tamamlanmadı bile o yüzden bir önceki günü yapıyorum yarın nazar boncuğun cepte
Doğru tabii ki. Ben kendim yazınca sanıyorum herkes yazdı. Halbuki daha ortim bile ortalıkta yok... Şimdi uyuyacağım. Mecbur yarın bakıcam menüsüne. Kusura bakmayın kaptancım yine de. Sizi çok seviyorum

Daha nerene inceleceksin incelecegin kadar inceldin sen kilonuda koruyorsun gayet iyisin azmi inceldin sen

Menulerin gayet guzel ortim. Sporuda biraz daha artirarak gidersen cumaya guzel sonuclar goruruz. Dedigin gibi hafta iki gun kardio ekleyebilirsin alisik olmadigin için vucuda şok vermis olursun pazartesi ve carsamba yapmaya calis persembeyi sporsuz geciririz zaten bu hafta cok onemli sonraki hafta tarti oncesi bayram giriyor o haftaya hazirlik yapmamiz lazim simdiden ödüm kopuyor

Oh canım gitsin bol bol kilolar afiyet olsun kuzum yok acikmiyorumda adet donemimmi ne bı şişkinlik var üzerimde tatlıya gidiyo elim geri cekiyom valla sahuru yemiyorum sadece su içip uyuyorum ama senin menimde güzelmiş gelsin bol eksiler

Vay be, gözlerim doldu. Ne zaman değiştireceksin?
yarın cnm regl oldun ya eksi görürsün artık canım tavsiyen evde ders aralarında al telefonu eline 4-5 dk yerinde hafif koşu-yürüyüş yap

Hedef60kgolmak ama şimdik ben senin adını görünce gözlerimin önüne minik cuplar içinde cheesacakeler gelmicek mi
haha instagramdan bakarsın artık buraya uygun olmuyor canım artık kabullendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…