Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah ama sporu gec yaptigim icin sabaha odemim cok oluyor bakalim yarin göreceğiz. Bugun tatli yiyecektim vazgectim yarin ki tarti durumuna gore yarin yiyecegim
Evet canım ağır spor yapınca kaslarda şişiyor
Bu hafta ekliycem inşallah canım inşallah bu hafta eksiyi görmek istiyorum. Bayram gibi gelmiyor bize canım gurbette kimsemiz yok ki kapımızı çalacak çocuklar için ufak bişeyler hazırlar geçerim

Biz de öyleyiz canım yasak var diye bir yere gidemeyeceğiz evde eşimle ikimiz bayram gibi gelmeyecek

Umarım kendimi planlayıp düzene sokabilirim Cherry Mom cim. Diyetisyeni kapanmayla birlikte bıraktım, gidip yerinde tartılıyordum online değildi. Bırakır bırakmaz da cozuttum zaten. Toparlanıyorum ama... Tamam kendimi planlamaya ve daha çok katılım sağlamaya, en azından aksatmadan menü paylaşmaya çalışacağım.

Cherry Mom Mathildablue 9 gündür regl olmak nedir ya bu işte ters giden bir şeyler var hayırolsun ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bugün spor yaparken çok zorlandım. Demin belki sahur yaparım diye kalktım ama yine yokelimin ayağımın şişmeside artısı. Sizce neden böyle olmuş olabilir bir fikriniz var mı kızlar?

İşte benim ortim yaaaa, regl konusunda darısı başıma diyorum bende hala olamadım 1 hafta önce olmam gerekiyodu hala olamadım

Doğru tabii ki. Ben kendim yazınca sanıyorum herkes yazdı. Halbuki daha ortim bile ortalıkta yok... Şimdi uyuyacağım. Mecbur yarın bakıcam menüsüne. Kusura bakmayın kaptancım yine de. Sizi çok seviyorum
Amaa amaa ortine öyle demeee :) Bugün (resmi olarak dün) son sınavımı verip kendimi dinlenmeye ayırdım artık bomba gibi geliceeem

Benimde regl donemim yaklasti 1 haftaya olmam lazım

Hayırlı olsun yeni nickin şimdiden. Evet bebek aralarda evde tur falan atıyorum bazen. Ama yatağa uzanıp müzik dinlemek de çok zevkli napayım...
Ay regl olmak bi dert olmamak bi dert gerçekten. Benimki de çok düzensiz normalde. Bu aralar birkaç gün gecikmeyle oluyor, inş bozulmaz. O da tartıda iok gösteriyor, sinir oluyorum.

Ay hadi hayırlı olsun ortiim. Ne güzel rahatlamışsındır şimdi. Hadi bombe gibi gel de ceza falan almayalım cumaya.

Ufacıktan kıymalı börek derken ne kadar ufacık!? Onun dışında bebek gibi menü olmuş ortimm.

Benimde 8nci gün oldu bitti diye banyo yaptım oruç tutum birgün ama akşam yine gelmemeye başladı bende şimdi tutmuyorum

Oruç olmana göre çok az yemişsin canım dayanabilirmusun gün içinde seni etkiliyormu

Günaydın herkeseeee

Ohh pazartesiyi sabit karşılamakta süper ben sahurda çok su içmiştim bekliyeyim de o suyu Bi atayım tartılıcam bende
Sağol canım iki gündür artıydım sonunda gitmiş o artılar inşallah eksiye geçip hedefi tutturabilirim cuma gününe kadar Sen daha tartılma zaten 3-4 gibi tartıl şimdi doğru sonuç göstermez

Sağol canım iki gündür artıydım sonunda gitmiş o artılar inşallah eksiye geçip hedefi tutturabilirim cuma gününe kadar Sen daha tartılma zaten 3-4 gibi tartıl şimdi doğru sonuç göstermez
Evet bekliycem o yüzden hatta o saate kadar Bi spor da yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…