- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.901
Canım ben hiç pişirmedim eve gelmesini bile sevmiyorum yerken aşırı tiksinti geliyor hatta başkası yerken bile midem kalkıyoray inanmıyorumama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir
canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsindur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun bana da babam sevdirdi çocukken özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım
çok tebrik ederim kuzumneden ödem tutasın ki
Ayyy ortimin doğumgünü müymüüşnice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim
ayy resme çok güldümsen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum
ooo canım süper
Yaa lolcumm benim +100 de gitmiş bu wc işi hallediyor
Çok iyi
Nice güzel yaşlara canımAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Haydi bakalım canım bu cuma bizim olsun kıralım zincirleriBiraz önce tartıldım +100 galiba bu pazartesi tek artı gelen benim ama olsun yarın yollarım onu inşallah
Cherry Mom C Cagrihilal1
kızartma mı yapıyorlar :) yağlı olduğu için sevmiyosun belki de öyleCanım ben hiç pişirmedim eve gelmesini bile sevmiyorum yerken aşırı tiksinti geliyor hatta başkası yerken bile midem kalkıyor
Yaa lolcumm benim +100 de gitmiş bu wc işi hallediyor
Hic sıkıntı degil yollariz ortim.Biraz önce tartıldım +100 galiba bu pazartesi tek artı gelen benim ama olsun yarın yollarım onu inşallah
Cherry Mom C Cagrihilal1
İnşaAllah kaptanımÇok iyibayramda da dikkat ettik mi sıkıntı yok
Yeni yaşın mutluluk ve fitlik getirsin canımAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Teşekkürler canımDoğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu huzurlu yaşlara
Teşekkürler ortimay inanmıyorumama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir
canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsindur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun bana da babam sevdirdi çocukken özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım
çok tebrik ederim kuzumneden ödem tutasın ki
Ayyy ortimin doğumgünü müymüüşnice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim
ayy resme çok güldümsen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum
ooo canım süper
Teşekkürler kaptanımNice güzel yaşlara canım
Ayyy çok sağ ol canım amin inşallahYeni yaşın mutluluk ve fitlik getirsin canım
Cok iyi ya super
Ya süpersin süper süper
İnşallah kırılacak bu hafta kaptanımHaydi bakalım canım bu cuma bizim olsun kıralım zincirleri
Buğulama da yapılırdı canım ızgara kızartma hepsi vardı ama yok olmuyorkızartma mı yapıyorlar :) yağlı olduğu için sevmiyosun belki de öyle
Naaapppttıınnn bacımCok iyi ya superben mezuniyetin ilk haftasi+3 tum
Sağol bebişimYa süpersin süper süper
Burdayım ortim giremedim koştur mada... Dün geceye kadar ev temizliği. Sabah kalktım devam. Öğlen sonu işe gittim. Maaş ödemeleri vardı. Öyle bir zorladımki bitsin diye... Eğer çağırmazlarsa şimdilik evdeyim.. Yasaklarda dışarı çıkmak çok güzel.... Bir poliste durdursun görev belgemi sorsun... Biri sormadı...Sen wn neler yapıyorsun ortimYanlış yazmışımmelita09 nerelerdesin orticim
Geçen haftanın ödem olduğu kanıtlanmış oldu canım o gün sıkılıp gevşetseydin yada bıraksaydın şimdi bu eksiler yoktuTam iftar öncesi tartılayım dedim bi yarım kilo daha gitmişAllah bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?