- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.861
Az yememe rağmen çok şiş hissediyorum canım regl olcam olamadım birtürlü.. Evdeyiz ya ondan çok şükür etkilemiyorOruç olmana göre çok az yemişsin canım dayanabilirmusun gün içinde seni etkiliyormu
Tamam canım ben yaptım bekliyorum seni deHemen bakıyorum canım şuan bşme kadar gidip geleceğim yapmaya başladığımda ben buraya yazarım
Tabi ki hatırlıyorum burası benim dönüm noktam oldu.Ayyy hatırlıyosun demeek
Canım vejetaryen miydin ?
Çok sağol canım
İnşallah kuzu
Daha ne olsun ortim harika sın bomba gibi geleceksin cumayaSabah 8.00
1 türk kahvesi
Ara 10.00
1 elma
Öğlen 13.00
1 kase tarhana çorbası
Ara 15.00
1 türk kahvesi ve elma
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 tavuk paget
5 yemek kaşığı roka salatası
2 litre su
20 Dakka bölgesel hareketler
15 Dakka zumba
30 dakka leslie
30 dakka P 90 xtr agility yani zumba hareketleri vardı onu yaptım
10.000 adım yürüyüş
Benden bu kadar canlar
@Mehfam
Hedef60kgolmak
Cherry Mom
M monarosaa
Bizimde ayni bayram havasi olmuyor zaten normalde bayramlar sessiz gecerdi simdi daha sessiz psikolojik olarak beni etkiliyor yemeye vuruyorum kendimiEvet canım ağır spor yapınca kaslarda şişiyor
Bu hafta ekliycem inşallah canım inşallah bu hafta eksiyi görmek istiyorum. Bayram gibi gelmiyor bize canım gurbette kimsemiz yok ki kapımızı çalacak çocuklar için ufak bişeyler hazırlar geçerim
Süpersin canım bende 1 saat sonra falan tartılıcam cuma günüyle aynı saat olsun diye bekliyorum
Haydi söyle söyle
Selam canım regli dönemlerinde gayet normal bende öyleyim maalesef dünkü migrende o yüzden geldi zatenKızlar hayırlı haftalar olsun bol eksili inşallah bende sabit geldim ççokk şiş hissediyorum kendimi
Çok güzel canım tebriklerr
Canım et yerine baklagil yesem diye sormuştun da o da karbonhidrat cnm tavuk hindi yeTamam canım ben yaptım bekliyorum seni de
Tabi ki hatırlıyorum burası benim dönüm noktam oldu.
Vejetaryen değilim ama pek aram yok tavuk ve eti yine yiyorum ama balık kesinlikle yiyemiyorum. O kadar vahim ki durum çocuklara da yediremiyorum
Tamam canım denemeye çalışıcam inşallahCanım et yerine baklagil yesem diye sormuştun da o da karbonhidrat cnm tavuk hindi ye
Etkilememesi çok iyi canım, regl oldumu rahatlarsın, bende geçen hafta çok şiş hissediyordum bu hafta daha iyiyim hatta birşeyler yeme isteğimde gittiAz yememe rağmen çok şiş hissediyorum canım regl olcam olamadım birtürlü.. Evdeyiz ya ondan çok şükür etkilemiyor
Balık bizim evde nerdeyse her hafta pişer benim eşim her hafta balığa gider çünkü nerdeyse adam balık tutma hastası nerdeyse tekne bile aldıTamam canım ben yaptım bekliyorum seni de
Tabi ki hatırlıyorum burası benim dönüm noktam oldu.
Vejetaryen değilim ama pek aram yok tavuk ve eti yine yiyorum ama balık kesinlikle yiyemiyorum. O kadar vahim ki durum çocuklara da yediremiyorum
İnşallah canım benim aslında yaptıkça zevk almaya başladım sporları şimdi yoga yaptım birazdan da ümmünisanın dediği hareketi yapacağım, yoga bir program var yoga günü olduğu için mecbur yaptım yoksa bana göre değilmişDaha ne olsun ortim harika sın bomba gibi geleceksin cumaya
Hic bir kusur bulamıyorum cok iyi sporu da arttirnissin2 Mayıs
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 5 zeytin 3 yk lor
Ara yarım muzlu yoğurt
Akşam 2 kepçe tarhana çorbası 2 kepçe ıspanak yemeği 3 yk et kavurma 1 kase salata 3 hurma
1 kase cacık
2,5 lt su 30dk Leslie 2 mile 40 dk cardio
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Mathildablue
Canim bende bitek ramazanda gecikme oldu ama uzunluk konusunda hic öyle bisey yasamadım. Max 7 günü buluyor benimCherry Mom Mathildablue 9 gündür regl olmak nedir ya bu işte ters giden bir şeyler var hayırolsun ve kendimi çok ağır hissediyorum. Bugün spor yaparken çok zorlandım. Demin belki sahur yaparım diye kalktım ama yine yok elimin ayağımın şişmeside artısı. Sizce neden böyle olmuş olabilir bir fikriniz var mı kızlar?
Tebrik ederim ortim -400 cok iyi bi rakam 2 günde bak ben bi kac hafta sabit kaldım ama bugün eksiyi gördümGünaydın herkesebende kalkar kalkmaz tartıldım 57,6 sadece 400 gr azalmış umarım cuma ya 57 olur ortim sende durumlar nasıl Mathildablue Cherry Mom
Şimdi başlıyorum attığın videoya canımSüpersin canım bende 1 saat sonra falan tartılıcam cuma günüyle aynı saat olsun diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?