- 23 Mart 2016
- 30.771
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.881
Yok artıkkkkk
Oooo süpersiniz kızlar
Balık bizim evde nerdeyse her hafta pişer benim eşim her hafta balığa gider çünkü nerdeyse adam balık tutma hastası nerdeyse tekne bile aldı
Ben hiiç sevmiyorum tahammül bile edemiyorum çocuklar ve eşimde aksine çok seviyorlarİnşallah canım benim aslında yaptıkça zevk almaya başladım sporları şimdi yoga yaptım birazdan da ümmünisanın dediği hareketi yapacağım, yoga bir program var yoga günü olduğu için mecbur yaptım yoksa bana göre değilmiş
Kızlar harikasınız
Teşekkür ederim kaptanımYok artıkkkkktebriklerrr canım harikasın
Aman amanTeşekkür ederim kaptanıminsallah cumaya kadar ödem tutmam
Canım süpersin
Olsun canım artı 100 ile sabit olmak arasında bir fark yok cuma gününe kadar yollarsın merak etmeBiraz önce tartıldım +100 galiba bu pazartesi tek artı gelen benim ama olsun yarın yollarım onu inşallah
Cherry Mom C Cagrihilal1
Şimdi başlıyorum attığın videoya canım
Canım yaptım bitti bile şimdi dinlenme zamanı, bende balık temizlemeyi sevmezdimBen hiiç sevmiyorum tahammül bile edemiyorum çocuklar ve eşimde aksine çok seviyorlar
Kızlar harikasınız
Tşkler kaptanım geçmiş olsunHaydi söyle söyle
Selam canım regli dönemlerinde gayet normal bende öyleyim maalesef dünkü migrende o yüzden geldi zatentebrik ederim sabit olman güzel
Çok güzel canım tebriklerr
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşaAllahAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Doğum günün kutlu olsun canımAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Spor iyi geliyor insana deşarj oluyorsun rahatlıyorsun mis gibi uyuyorsunn yoga yapmadım hiç kuzum bir fikrim yokİnşallah canım benim aslında yaptıkça zevk almaya başladım sporları şimdi yoga yaptım birazdan da ümmünisanın dediği hareketi yapacağım, yoga bir program var yoga günü olduğu için mecbur yaptım yoksa bana göre değilmiş
Nasıl canım beğendin mi benim bacaklarımı ağrıttıCanım yaptım bitti bile şimdi dinlenme zamanı, bende balık temizlemeyi sevmezdim
Musmutlu daha nice güzel yaşların olsun canımAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
İnşallah canım bendede yeme isteği var çok fena özellikle şekerli tatlı bişeyler istiyorum ama yemiyorum tutuyorum .. negüzell gitsinn inşallah benimde gitsin biran önce yaa tatlı beni bozuyor hemen tartıya yansıyorEtkilememesi çok iyi canım, regl oldumu rahatlarsın, bende geçen hafta çok şiş hissediyordum bu hafta daha iyiyim hatta birşeyler yeme isteğimde gitti
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşaAllah
Doğum günün kutlu olsun canımherşey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim canlar güzel dilekleriniz içinNasıl canım beğendin mi benim bacaklarımı ağrıttı
Musmutlu daha nice güzel yaşların olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu huzurlu yaşlaraAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
ay inanmıyorumBalık bizim evde nerdeyse her hafta pişer benim eşim her hafta balığa gider çünkü nerdeyse adam balık tutma hastası nerdeyse tekne bile aldı
canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsinBen hiiç sevmiyorum tahammül bile edemiyorum çocuklar ve eşimde aksine çok seviyorlar
çok tebrik ederim kuzumTeşekkür ederim kaptanıminsallah cumaya kadar ödem tutmam
Ayyy ortimin doğumgünü müymüüşAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
ooo canım süper+200 gr kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?