Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Balık bizim evde nerdeyse her hafta pişer benim eşim her hafta balığa gider çünkü nerdeyse adam balık tutma hastası nerdeyse tekne bile aldı

Ben hiiç sevmiyorum tahammül bile edemiyorum çocuklar ve eşimde aksine çok seviyorlar
Cuma : 57.6
Bugün : 57.1
Fark -500gr
Cherry Mom
Selam kızlar
Cuma:57.5
Bugün: 56.9 Yani -600 deyim
Cherry Mom S seyrulsefer
Kızlar harikasınız

Hepiniz çok iyisiniz kızlar bu hafta güzel kilolar gidecek takımca
Biraz önce tartıldım +100 galiba bu pazartesi tek artı gelen benim ama olsun yarın yollarım onu inşallah
Cherry Mom C Cagrihilal1
Olsun canım artı 100 ile sabit olmak arasında bir fark yok cuma gününe kadar yollarsın merak etme

Spor iyi geliyor insana deşarj oluyorsun rahatlıyorsun mis gibi uyuyorsunn yoga yapmadım hiç kuzum bir fikrim yok

Canım yaptım bitti bile şimdi dinlenme zamanı, bende balık temizlemeyi sevmezdim
Nasıl canım beğendin mi benim bacaklarımı ağrıttı
Ahh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yok pastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Musmutlu daha nice güzel yaşların olsun canım

Etkilememesi çok iyi canım, regl oldumu rahatlarsın, bende geçen hafta çok şiş hissediyordum bu hafta daha iyiyim hatta birşeyler yeme isteğimde gitti
İnşallah canım bendede yeme isteği var çok fena özellikle şekerli tatlı bişeyler istiyorum ama yemiyorum tutuyorum .. negüzell gitsinn inşallah benimde gitsin biran önce yaa tatlı beni bozuyor hemen tartıya yansıyor

Balık bizim evde nerdeyse her hafta pişer benim eşim her hafta balığa gider çünkü nerdeyse adam balık tutma hastası nerdeyse tekne bile aldı
ay inanmıyorum ama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir

Ben hiiç sevmiyorum tahammül bile edemiyorum çocuklar ve eşimde aksine çok seviyorlar
canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsin dur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun bana da babam sevdirdi çocukken özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım

Teşekkür ederim kaptanım insallah cumaya kadar ödem tutmam
çok tebrik ederim kuzum neden ödem tutasın ki

Ahh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yok pastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Ayyy ortimin doğumgünü müymüüş nice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim
ayy resme çok güldüm sen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum

+200 gr kaptanım
ooo canım süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…