- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.921
Ya eşimde öyle diyor gidiyorm geliyorum kimse durdurup sormuyor arabayla yavaşlayana kızıyorlarBurdayım ortim giremedim koştur mada... Dün geceye kadar ev temizliği. Sabah kalktım devam. Öğlen sonu işe gittim. Maaş ödemeleri vardı. Öyle bir zorladımki bitsin diye... Eğer çağırmazlarsa şimdilik evdeyim.. Yasaklarda dışarı çıkmak çok güzel.... Bir poliste durdursun görev belgemi sorsun... Biri sormadı...Sen wn neler yapıyorsun ortim
Evet regl ödemiymis meyseki bende cok sevindim tam motivasyonum gidiyordu:) motivasyon tekrar yükleniyorrGeçen haftanın ödem olduğu kanıtlanmış oldu canım o gün sıkılıp gevşetseydin yada bıraksaydın şimdi bu eksiler yoktu
Canım menün çok güzel. Bugün spor da eklenmiş çok sevindim3 mayıs menü
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
2-3 çatal tulum peyniri
Su
İftar
2 tane kuru kayısı( üzerine bir bardak su içiyorum hemen)
Bir kase domates çorbası
1 tane köfte
Yoğurtlanmış fırın kabak
Köz patlıcan (4-5 tatlı kaşığı kadar)
4 bardak su (içmeye devam ediyorum)
spor
3.7 km yürüyüş(4785 adım) 1 saat
Cherry Mom Mehfam yarimuhendis
Bana da yakında yüklenir inşallah. Pacman için dua vakti dostlar.Evet regl ödemiymis meyseki bende cok sevindim tam motivasyonum gidiyordu:) motivasyon tekrar yükleniyorr
Spordan sonra tekrar tartıldım, bir miktar daha gitmiş çok sevindim. böyle devam edip kaçamak yapmazsam cuma günü en azından 1 kilo vermiş olurum diye tahmin ediyorum.Canım menün çok güzel. Bugün spor da eklenmiş çok sevindim
Simdi kafami taslara vuruyorum bende ama is isten gectiNaaapppttıınnn bacımgerçi cumaya daha 4 gün var çok bişe yazmayım ama inşaAllah sabit kalmaya çabalıcam bu hafta
Sağol bebişim
Canım ben 57 kiloyum şu andaSpordan sonra tekrar tartıldım, bir miktar daha gitmiş çok sevindim. böyle devam edip kaçamak yapmazsam cuma günü en azından 1 kilo vermiş olurum diye tahmin ediyorum.
Senin menün de güzel, kilon 53 olduğu ve zaten zayıf olduğun için artık senden gram gram minnacık minnacık gidiyordur. En zor dönemeçtesin aslında ama böyle devam edersen hedefine ulaşırsın.52 de mi bırakacaksın?
Ben depresyonda aldığın kiloları geri vermek için döndün ve verdin şu an 53 sün sandım. Olsun daha önce verdiysen yine verirsin bir şey olmaz. Şimdi kilo vermek kolay da 53 lere inince çok zor gidiyor artık, zayıflanmıyor bir türlü. O noktada ben katı sıvı detoksuna başlamayı planlıyorum. Sporla da desteklersek oldu bu işCanım ben 57 kiloyum şu andaağır depresyon atlattığım dönemde aldım geri izine falan çıkmıştım burdan uzaklaşmak iyi gelmedi bana ama cumaya kadar 56 ları görmeyi hedefledim inşallah göreceğim 52 en çok istediğim kilo ama buraya geldiğimde 51 hedef koydum mezun da olamadım 52.9da izine çıktım şimdi 4 kg fazlamla beraber bir yola girdim
Çok sağol canım amin inşallah
Ay inşallah inşallah canım çok sağ olhzlsel canim nice guzel yaslarin olsun insallah seneye bugun dogum gunu pastani korkmadan yiyeceğin kilolarda ol insallah
Canım soğan kürü yapabilirsinBana da yakında yüklenir inşallah. Pacman için dua vakti dostlar.
Yok yaklaşık 1 aydır 57lerde gayet güzel koruyorum kilomu amacım vermek ama yapamadım olmadıBen depresyonda aldığın kiloları geri vermek için döndün ve verdin şu an 53 sün sandım. Olsun daha önce verdiysen yine verirsin bir şey olmaz. Şimdi kilo vermek kolay da 53 lere inince çok zor gidiyor artık, zayıflanmıyor bir türlü. O noktada ben katı sıvı detoksuna başlamayı planlıyorum. Sporla da desteklersek oldu bu iş
Canım listeye ekleyecek miyim? Beni etiketlemeyince emin olamadımSahur yok
İftar
Zeytinyağlı sarma
Yufka ekmek
1 kase cacık
Ara
Çeyrek künefe
Çay
Su sahura kadar 2 lt olur inşaAllah
Cherry Mom
Sonraki de 2022 olacak inşallahh.Çok sağol canım amin inşallahŞimdi düşündüm de en son 2011 yılını fit geçirmişim
Ay inşallah inşallah canım çok sağ olilk pastasız doğum günüm bende gelişme var seneye yiyebilirim umarım
Bebiş benim mide rahatsızlığım olduğu için soğan kürü yapamıyorumm.Canım soğan kürü yapabilirsin
Yok yok ben kendimi kontrol edeyim diye yazıyorumCanım listeye ekleyecek miyim? Beni etiketlemeyince emin olamadım
Eşime Herzaman derim birdaha dünyaya gelirsem balık tutmayı yemeyi sevmeyen biriyle evleneceğim diye adam tutuyor balığı ama temizlemiyor saten çok yoruluyorum diyor, gitme ozaman dediğimde bir eğlencem o var denizin ortasında huzur buluyorum diyor sessiz sakinmiş çarşıda kavşakta trafik sesinden bıkıyormuş, lol sen bilirsin yumurtalığa gidiyor balık içinay inanmıyorumama o da bir zevk ve rahatlıyodur evde sakindir
canım sade mi yapıyorsun kokusunu alacak şeyler eklesen yiyebilirsindur birkaç tarif bakayım sana fikir olsun bana da babam sevdirdi çocukken özellikle fırında kaşarlı mantarlı defne yapraklı levreğine hastayım
çok tebrik ederim kuzumneden ödem tutasın ki
Ayyy ortimin doğumgünü müymüüşnice musmutlu güzel yıllara sevdiklerinle canım benim
ayy resme çok güldümsen de karnabaharı bütün haşlayıp salça sosu akıt üstüne mum dik kuzum
ooo canım süper
Evet kaptanım eskisi gibi çok sıkı değil ilk yasaklarda daha sıkıydıYa eşimde öyle diyor gidiyorm geliyorum kimse durdurup sormuyor arabayla yavaşlayana kızıyorlarmenü yazmayı unutma canımcım
Canım soğan kaynayınca o rahatsız edici baharatı kalmıyor zatenBebiş benim mide rahatsızlığım olduğu için soğan kürü yapamıyorumm.Ama zaten dün gece regl oldum. Duamız ödemin gitmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?