- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.505
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.981
Başınız sağolsun.. mübarek günde vefat etmiş, Allah mekanını cennet eylesin inşallah.Entübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Covid bir canı daha ailesinden kopardı,bir aileye daha ateş düşürdü.
Gelini hamileydi torununu göremeden gitti
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insanbu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekildebir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler
Bu akşam bizim menüde de taze fasülye var. Yeşil fasülye sebze olduğu için gaz yapmaz, öteki baklagil olduğu için gaz yapıyor. Rahat rahat ye taze fasülyeniGünaydın kızlarbir şey soracağım taze fasulye kuru fasulye gibi gaza sebep olur mu
Canım biraz karbonhidrat fazla olmus gibi tost ve simitten dolayı yani birinden biri sadece olsaydı daha iyiydi:) onun dısında iyi.bugün az karbonhidratla dengeleyebilirsin3 mayıs
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım tost(çocuklardan kaldı))5 zeytin 3 küp kaşar peyniri
Ara 3 hurma
Öğle 5 yk ıspanak yemeği
Ara çeyrek simit (çocuklardan kaldı)
Akşam 2 kepçe tarhana çorbası 4 yk et kavurma 1 kase salata 1 kase cacık
2,5 lt su 30 dk Leslie 2 mile
Cherry Mom @Mehfam Mathildablue @SanSebastianCheesecake
Yok o kadarda olmaz ama hedefi tuttururum diye düsünüyorumDoğum günün kutlu olsun canım. Ailenle sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun
Orti sen bu gidişle cuma ya 55 olcan heralde
Gr la beslenmek
Allah rahmet eylesin canım. Geride kalanlara sabırlar versin.Okudum şimdi tüm ölmüşlerimize.
Sanmıyorum olacağını
Oh İyi o zamanBu akşam bizim menüde de taze fasülye var. Yeşil fasülye sebze olduğu için gaz yapmaz, öteki baklagil olduğu için gaz yapıyor. Rahat rahat ye taze fasülyeni
Tavuk köftesi için aslında aklıma önce kendim yapayım diye şöyle geldi mesela tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp içinde biraz kuşbaşı et katıp rondodan geçirmek sonra baharatı vs al sana köfte :) Ama sonradan hatırladım ki ben bir kaç hafta önce fındık, bal, kakao ile doğal bir fındık ezmesi yapayım derken rondoyu bozmuştumBi kere deneyecektim. Mide sorunu olanlar asla denemesin falan yazmışlardı, korkmuştum.O zaman bi daha çok gecikirse denerimmm.
Bu menü bir harika dostum. Çok çok beğendim. Tebrikler.
Ay ben de 3-4 gün öyle yaşadım resmen.Bi ağrı geliyor, diyorum ki işte bu sefer oldu. Sonra bi bakıyorum gelen giden yok. Sinir bozucu resmen... Hadi darısı başına.
1 dilim olsaydı bari yaNeyse bugünkü menünle baya telafi ettin canımcım. Ödül de diyince akan sular durdu.
Ben de çok severim zahteri. Ama çok yememeye çalışıyorum yine de. İçinde az da olsa salça ve nar ekşisi oluyor çünkü.Tavuk köftesini de dene mutlaka. Normal et kıymasıyla karıştırınca daha lezzetli oluyor ama.
Ben Haziran da başlamayı düşünüyorum şu an kendimi hazır hissetmiyorumSelamlar kızlar. Chloe ting 2021 summer shred challenge yüklemiş ona başlamayı düşünüyorum. Bana eslik edecek olan var mı?28 günlük bir program. Bir de bu tarz şeylerde hangi nolu spor olarak sayıyoruz kaptanım Cherry Mom
Hep bu sporu yapınca diger yaptıklarım ne diyorum amel defterimi kapatıyor sankiBen Haziran da başlamayı düşünüyorum şu an kendimi hazır hissetmiyorum
Ortim menude sporda gayet guzel ama su cok az olmus ictigin suyuda kardioyla atmissindir zaten suya dikkat et3 mayıs
Sahur
2dlm ekmek
2 kk süzme peynir
Maydanoz domates
Patatesli Domatesli omlet ten 3 çatal
İftar
1kepçe kurufasulye
4 5 yk pirinç
Su:1lt
Spor: 1 saat cardio
4107 adım
Cherry Mom C Cagrihilal1 @SanSebastianCheesecake @Mehfam
Evet canım az oldu dün oruca yeni başlayınca yine başağrısı ve mide bulantısı yaşadım o yüzden içemedim. İnşallah bu hafta aldığım kilodan azcık verebilirimOrtim menude sporda gayet guzel ama su cok az olmus ictigin suyuda kardioyla atmissindir zaten suya dikkat et
Ben daha önce hiç yapmadım ama çok duydum bir deneyeceğim ama devamı gelir mi emin değilimHep bu sporu yapınca diger yaptıklarım ne diyorum amel defterimi kapatıyor sanki
Ben ilk günü yaptım bile yaparken yağmurda ıslanmıs gibi ter attımBen daha önce hiç yapmadım ama çok duydum bir deneyeceğim ama devamı gelir mi emin değilim
Senin kilon az zaten canım çok güzel şekillenirsin oruç tutarken zorlamadıysa ne güzel zaten ramazanın son haftası bir ay sonra kaç cm inceldiğini de mutlaka yaz belki yapma şevki gelir bana daBen ilk günü yaptım bile yaparken yağmurda ıslanmıs gibi ter attımkorkuyordum oruçlu tansiyonu düşürür diye tam aksine kendimi cok iyi hissediyorum suan gayet enerjik hissediyorum
Tamam canım 28 günü tamamlayabilirsem yazıcam. Bugün ölçülerimi aldım :)Senin kilon az zaten canım çok güzel şekillenirsin oruç tutarken zorlamadıysa ne güzel zaten ramazanın son haftası bir ay sonra kaç cm inceldiğini de mutlaka yaz belki yapma şevki gelir bana da
Başınız sağ olsun Allahım ailesine sabır versin..
Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesinYakınlarına da bol sabır. Basınız sagolsun
Başınız sağolsun canım, Rabbim mekanını cennet eylesin
Başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin yakınlarına sabırlar versin
Allah rahmet eylesin canım. Geride kalanlara sabırlar versin.Okudum şimdi tüm ölmüşlerimize.
Basiniz sagolsun kuzum cok uzuldum Allah rahmet eylesin sevenlerine sabir versin. Virus bize cok sey ogretti birine korkmadan sarilmanin ramazanda sofrana birilerini davet etmenin korkmadan bi kahve icip muhabbet etmenin nefes alarak sokaklarda dolasmanin ve daha bir cok seyin ne kadar kiymetli oldugunu ogretti bize. Sevdiklerimizi son yolculuguna uğurlayıp bir dua bile okuyamıyoruz bas ucunda ailesine teselli veremiyoruz elimiz kolumuz hic bir yere yetişmiyor. Koca bir dünya milyarca insan tek sey icin dua ediyor cok sey ogrendik belki de ogrenmemiz gerekiyordu ki boyle bir felaketi yasatiyor rabbim bize. Ne olursa olsun gonuller bir olsun Allah sabirlar versin
Cherry Mom canım başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin.
Cherry Mom Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, kalanlara sabır versin inşaAllah
Çok acı... Ölüm acı ama böyle gitmek daha da acı...
Sözler tükeniyor
Başınız sağ olsun kaptanımAllah ailesine sabır versin inşaAllah
Kaptanım başınız sağ olsun
Aaah ah başınız sağ olsun... Çok da gençti gerçekten. Benim babamdan bile genç. İnsan ister istemez kıyaslıyor. Okurum tabii ki. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.
Kaptanım başınız sağ olsun. Allah yakınlarına sabır versin
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun umarım bu lanet daha da kötü izler bırakmadan çeker gider hayatımızdanBaşınız sağolsun.. mübarek günde vefat etmiş, Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
Harika canımSelamlar kızlar. Chloe ting 2021 summer shred challenge yüklemiş ona başlamayı düşünüyorum. Bana eslik edecek olan var mı?28 günlük bir program. Bir de bu tarz şeylerde hangi nolu spor olarak sayıyoruz kaptanım Cherry Mom
Ben de pamela reifin 1 haftalık challange vardı o bitecek yarın. Cuma hünü de 20 günlük olanına başlayacağımSelamlar kızlar. Chloe ting 2021 summer shred challenge yüklemiş ona başlamayı düşünüyorum. Bana eslik edecek olan var mı?28 günlük bir program. Bir de bu tarz şeylerde hangi nolu spor olarak sayıyoruz kaptanım Cherry Mom
Ay o terlemek zaten insana o kadar iyi geliyor kiBen ilk günü yaptım bile yaparken yağmurda ıslanmıs gibi ter attımkorkuyordum oruçlu tansiyonu düşürür diye tam aksine kendimi cok iyi hissediyorum suan gayet enerjik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?