- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.001
Insallah canim verirsin menuler gayet iyi suyu artirmaya calis su olmadan olmaz bu isEvet canım az oldu dün oruca yeni başlayınca yine başağrısı ve mide bulantısı yaşadım o yüzden içemedim. İnşallah bu hafta aldığım kilodan azcık verebilirim
Kaptanım kaçamak olarak sayılabilir doğrudur@Chernoglazyy kaçamaksız / spor var
3 MAYIS MENÜ KONTROL LİSTESİ
Dünkü menüler harika kızlsr tebrik ederim sabrediyoruz ve kazanıyoruz cuma günü güzel kilolar vermiş olacağız inanıyorum
Koyduklarım menüde kararsız kaldıklarım:) melita mesela sahurda sadece 1 poğaça yemiş başka bir şey yemediği için onun kalorisi öğüne bedel diye düşündüm ekstra değil fazla değil sizce ?? Yarımuhendis 2 petibör yine kararsız kaldım :)
ummhnisa kaçamaksız / spor var
melita09 kaçamaksız / spor var
S seyrulsefer kaçamaksız / spor var
muhursuzpusula kaçamaksız / spor var
Mathildablue kaçamaksız / spor var
Hedef60kgolmak kaçamaksız / spor var
balpamuk kaçamaksız / spor yok
Samara96 kaçamaksız / spor yok
Deniz ve Kum Kaçamaksız / spor var
C Cagrihilal1 kaçamaklı / spor var
M monarosaa kaçamaksız / spor var
Begonya2 kaçamaklı / spor yok
pacman kaçamaksız / spor var
yarimuhendis kaçamaksız / spor var
redsonja87 kaçamaksız / spor var
hzlsel kaçamaksız / spor var
UYE | 3 mayıs |
| ------ |
| ------- |
| 5 |
| 1+2 |
@olvidos | ------- |
| 1+4 +6 |
M monarosaa | 2 |
| 1 |
| 6 |
C Cagrihilal1 | 4+6 |
| 2+4 |
S seyrulsefer | 2 |
| ------- |
| 1 |
@Chernoglazyy | 4+5 |
| ------- |
| ------ |
afiyet olsun canım4 Mayıs
Kahvaltı
Tam buğday ekmek kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 sb süt
Ara
1 muz, 1 avuç kuruyemiş, Türk kahvesi
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 6 yk taze fasulye , 1 yk yoğurt, 2 yk makarna, salata
2.5 LT su
3 mil Leslie
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Çok güzel canım afiyet olsun☺4 mayıs menü
Sahur
1 yumurtadan domatesli omlet
Yarım dilim ekmeğin dış kısmı (iç hamurunu yemiyorum)
Su
İftar
Süzme Mercimek çorbası
Taze fasülye/ çeyrek tabak
2 tane köfte
Su(sahura kadar içmeye devam ediyorum)
Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
Hahahahaahaha ben de bi keresinde hurmayı rondoda çekerken binanın sigortasını attırmıştım.Tavuk köftesi için aslında aklıma önce kendim yapayım diye şöyle geldi mesela tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp içinde biraz kuşbaşı et katıp rondodan geçirmek sonra baharatı vs al sana köfte :) Ama sonradan hatırladım ki ben bir kaç hafta önce fındık, bal, kakao ile doğal bir fındık ezmesi yapayım derken rondoyu bozmuştum
Ya benim regl daha komik, ağrı dışında geliyoda ama bi kerelik ve sonrası yok
Canım bu arada soğan kürü ile alakalı şöyle diyeyim, bende de reflü var mesela 2009-2010 yıllarıydı sanırım endoskopi çekilmişti ve çok gariptir zeytin ekmek dışında bişi yiyemiyodum midem hep ağzımdaydı resmen o derece kötüydü. Ama şuan aşırı baharatlı, acı yada kızarmış, cips vb. şeyleri yersem yine dehşet derecede yanıyor midem ağzıma geliyo ama onları yemez yada dikkat edersem sıkıntı yok. Buna rağmen sirke içinde aynısını diyolar mesela ama ben her sabah sirkeli su içiyorum çok iyiyim, soğan kürünüde (birazcık yanlış yaptım gerçi ) yaptım hiç ağrı vs yaşamadım
Ya bende cok duydum pamela reif bu ara bakıcam merak ettim:) peki seni ikisini de denemiş biri olarak hangisi uygulaması ve sürdürebilirliği daha kolay? Ben bu challenge dan sonra onu deneyebilirim ona göre hem beraber yapmıs oluruzBen de pamela reifin 1 haftalık challange vardı o bitecek yarın. Cuma hünü de 20 günlük olanına başlayacağımchloenin 14 günlük karın amtremanını yapmıştım 2 kere ama pamela daha iyidir diyip arkadaşımla pamelaya başladık fakar chloe daha iyiymiş nerdeyse
Ay o terlemek zaten insana o kadar iyi geliyor kiben de ramazanda iftara 1 saat kala yapıyordum fazla zorlamasın diye☺pamelaya başlayacak olmasaydım eşlik ederdim sana
o makarnayı yemeyecektim ama dayanamadımafiyet olsun canımsporun da var :) ekmek miktarımız aynı o yüzden beni eleştiremezsin söylim şimdiden
hahaha ayneno makarnayı yemeyecektim ama dayanamadımkesin makarnadan laf yerim diyordum ama neyse yırttım bu arada bugün -600 gördüm canım 200 gram daha verirsem hedefi yakalamış olacağım
Gayet güzel menü canım spor da çok iyibugün menüm
sabah incirli cevizli yulaf lapası ,türk kahvesi
öğlen hindi sote,8 kaşık kinoa salatası,ayran
akşam türlü yemeği,cacık salata
10.000 adım,2 mil leslie,30 dk bölgesel
hzlsel Cherry Mom @Mehfam
İnşallah yahahaha aynen
oo canımdoğumgünü de eksiyle geçtiğine göre cumayı düşünemiyorum
Ya bence ikisi de zor ama chloeye bi zıtım benYa bende cok duydum pamela reif bu ara bakıcam merak ettim:) peki seni ikisini de denemiş biri olarak hangisi uygulaması ve sürdürebilirliği daha kolay? Ben bu challenge dan sonra onu deneyebilirim ona göre hem beraber yapmıs oluruz
4 mayis Sahur
Patates salatası yumurlati
1 dilim ekmek krem peynirli
5 bardak su
Iftar
Az etli corba
Pilav 4 kasik
2 adet köfte
Yeşillik salatasi
1.5 su devam
13 bin 938 adim
Vücut egzersizleri şubat
15 dk ip atlama
Cherry Mom Samara96 @Mehfam
ben çok seviyorum cnm dene bence özellikle külbastıyıGayet güzel menü canım spor da çok iyihindi hiç yemedim güzel oluyor mu
İnşallah yaDoğum günümü Leslie yaparak kutladım ya eşime video çektirdim bugünü unutmamak için
Ayy beni şeyapma kaptanımm2 MAYIS MENÜ KONTROL LİSTESİ
muhursuzpusula kaçamaksız / spor var
S seyrulsefer kaçamaksız / spor var
balpamuk kaçamaksız / spor yok
Mathildablue kaçamaksız / spor var
@olvidos kaçamaksız / spor var
Deniz ve Kum kaçamaksız / spor var
Hedef60kgolmak kaçamaksız / spor var
ummhnisa kaçamaksız / spor var
pacman kaçamaksız / spor var
M monarosaa kaçamaksız / spor var
C Cagrihilal1 kaçamaksız / spor var
@Chernoglazyy kaçamaklı / spor var
Begonya2 kaçamaklı / spor yok
yarimuhendis kaçamaksız / spor var
hzlsel kaçamaksız / spor var
Samara96 kaçamaksız / spor yok
redsonja87 kaçamaksız / spor yok
O kadarda gözüm yok canım 69 bile bana yeterben çok seviyorum cnm dene bence özellikle külbastıyı
ayy inanmıyorumseneye hatırlarsınız inşallah sen 55 olduğunda
Anladım canım ikimize de kolay gelsin o zamanYa bence ikisi de zor ama chloeye bi zıtım benyeni programı nasıl bilmiyorum ama pamela da zor bilmiyorum yani canım sen başlamışken ilerle bakalım nasıl hissedeceksin kendini cuma günü pamelanın 20 günlük programına başlicam ben ama günde 10 dk falan yaptırıyor o yüzden günde 30 dkya tamamlayacak şekilde ayarlicam ben onu yani 1 günde 3 günün videolarını yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?