Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 MAYIS MENÜ KONTROL LİSTESİ

Dünkü menüler harika kızlsr tebrik ederim sabrediyoruz ve kazanıyoruz cuma günü güzel kilolar vermiş olacağız inanıyorum

Koyduklarım menüde kararsız kaldıklarım:) melita mesela sahurda sadece 1 poğaça yemiş başka bir şey yemediği için onun kalorisi öğüne bedel diye düşündüm ekstra değil fazla değil sizce ?? Yarımuhendis 2 petibör yine kararsız kaldım :)
@Chernoglazyy kaçamaksız / spor var
ummhnisa kaçamaksız / spor var
melita09 kaçamaksız / spor var
S seyrulsefer kaçamaksız / spor var
muhursuzpusula kaçamaksız / spor var
Mathildablue kaçamaksız / spor var
Hedef60kgolmak kaçamaksız / spor var
balpamuk kaçamaksız / spor yok
Samara96 kaçamaksız / spor yok
Deniz ve Kum Kaçamaksız / spor var
C Cagrihilal1 kaçamaklı / spor var
M monarosaa kaçamaksız / spor var
Begonya2 kaçamaklı / spor yok
pacman kaçamaksız / spor var
yarimuhendis kaçamaksız / spor var
redsonja87 kaçamaksız / spor var
hzlsel kaçamaksız / spor var

Kaptanım kaçamak olarak sayılabilir doğrudurama bugün itibariyle cuma günü olan hedefime ulaştımşimdi sıra daha da eksi gelmekte

2 MAYIS MENÜ KONTROL LİSTESİ
muhursuzpusula kaçamaksız / spor var
S seyrulsefer kaçamaksız / spor var
balpamuk kaçamaksız / spor yok
Mathildablue kaçamaksız / spor var
@olvidos kaçamaksız / spor var
Deniz ve Kum kaçamaksız / spor var
Hedef60kgolmak kaçamaksız / spor var
ummhnisa kaçamaksız / spor var
pacman kaçamaksız / spor var
M monarosaa kaçamaksız / spor var
C Cagrihilal1 kaçamaksız / spor var
@Chernoglazyy kaçamaklı / spor var
Begonya2 kaçamaklı / spor yok
yarimuhendis kaçamaksız / spor var
hzlsel kaçamaksız / spor var
Samara96 kaçamaksız / spor yok
redsonja87 kaçamaksız / spor yok

afiyet olsun canım sporun da var :) ekmek miktarımız aynı o yüzden beni eleştiremezsin söylim şimdiden

Hahahahaahaha ben de bi keresinde hurmayı rondoda çekerken binanın sigortasını attırmıştım. Hurmayı ıslatmak lazımmış ne bileyim kskdskkdsk

Regl gelsin de... Her türlüsüne razıyız vallahi ne ortim. Bu hallere düştük skdkskdk

Tamam bi daha reglm gecikirse deneyeyim o zaman.

Ya bende cok duydum pamela reif bu ara bakıcam merak ettim:) peki seni ikisini de denemiş biri olarak hangisi uygulaması ve sürdürebilirliği daha kolay? Ben bu challenge dan sonra onu deneyebilirim ona göre hem beraber yapmıs oluruz

afiyet olsun canım sporun da var :) ekmek miktarımız aynı o yüzden beni eleştiremezsin söylim şimdiden
o makarnayı yemeyecektim ama dayanamadım kesin makarnadan laf yerim diyordum ama neyse yırttım bu arada bugün -600 gördüm canım 200 gram daha verirsem hedefi yakalamış olacağım

Gayet güzel menü canım spor da çok iyi hindi hiç yemedim güzel oluyor mu
hahaha aynen
oo canım doğumgünü de eksiyle geçtiğine göre cumayı düşünemiyorum
İnşallah ya Doğum günümü Leslie yaparak kutladım ya eşime video çektirdim bugünü unutmamak için

Ya bence ikisi de zor ama chloeye bi zıtım benyeni programı nasıl bilmiyorum ama pamela da zor bilmiyorum yani canım sen başlamışken ilerle bakalım nasıl hissedeceksin kendinicuma günü pamelanın 20 günlük programına başlicam ben ama günde 10 dk falan yaptırıyor o yüzden günde 30 dkya tamamlayacak şekilde ayarlicam ben onu yani 1 günde 3 günün videolarını yapıcam

Süpersin canım özür dilerim menüyü geç gördüm çocukla uğraşmaktan spor filanda iyi gidiyo ben vakit bulamiyom valla

Gayet güzel menü canım spor da çok iyi hindi hiç yemedim güzel oluyor mu

İnşallah ya Doğum günümü Leslie yaparak kutladım ya eşime video çektirdim bugünü unutmamak için
ben çok seviyorum cnm dene bence özellikle külbastıyı

ayy inanmıyorum seneye hatırlarsınız inşallah sen 55 olduğunda

Ayy beni şeyapma kaptanımm

Anladım canım ikimize de kolay gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…