Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yok pastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun
Tam iftar öncesi tartılayım dedim bi yarım kilo daha gitmiş Allah bereket versin
Orti sen bu gidişle cuma ya 55 olcan heralde
Gr la beslenmek
Allah rahmet eylesin canım. Geride kalanlara sabırlar versin.Okudum şimdi tüm ölmüşlerimize.

Basiniz sagolsun kuzum cok uzuldum Allah rahmet eylesin sevenlerine sabir versin. Virus bize cok sey ogretti birine korkmadan sarilmanin ramazanda sofrana birilerini davet etmenin korkmadan bi kahve icip muhabbet etmenin nefes alarak sokaklarda dolasmanin ve daha bir cok seyin ne kadar kiymetli oldugunu ogretti bize. Sevdiklerimizi son yolculuguna uğurlayıp bir dua bile okuyamıyoruz bas ucunda ailesine teselli veremiyoruz elimiz kolumuz hic bir yere yetişmiyor. Koca bir dünya milyarca insan tek sey icin dua ediyor cok sey ogrendik belki de ogrenmemiz gerekiyordu ki boyle bir felaketi yasatiyor rabbim bize. Ne olursa olsun gonuller bir olsun Allah sabirlar versin

23-30 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
60​
58,5​
82,1​
81,5​
70,1​
69,7​
67,7​
67​
73,8​
???​
57,4​
57​
86,7​
86​
72,3​
71,5​
57,6​
56,9​
70,9​
69,5​
75,2​
74,5​
90,7​
89,9​
57,8​
57​
68,2​
67,5​
76,5​
74,6​
66,4​
65​

Bu hafta listeyi birazcık gecikmeli paylaştım kızlar sınavlarımdan dolayı kusura bakmayın
Haydii bakalımmm ekstra bir gün sporaa şeytanlılar

Başınız sağ olsun kaptanım Allah ailesine sabır versin inşaAllah

Kaptanım başınız sağ olsun

Canım soğan kaynayınca o rahatsız edici baharatı kalmıyor zaten

Ama çok sevindiim
Bi kere deneyecektim. Mide sorunu olanlar asla denemesin falan yazmışlardı, korkmuştum. O zaman bi daha çok gecikirse denerimmm.
Bu menü bir harika dostum. Çok çok beğendim. Tebrikler.
Ayy kuzum valla kurtuldum rahatladım. Birde regl olsam daha çok sevinicem ama eli kulağında oldum gibi bi oldum gibi oluyo sonra olmuyo boşa heyecanlanıyorum
Ay ben de 3-4 gün öyle yaşadım resmen. Bi ağrı geliyor, diyorum ki işte bu sefer oldu. Sonra bi bakıyorum gelen giden yok. Sinir bozucu resmen... Hadi darısı başına.
Ödül hakkımı kullanayım demiştim azıcık :))) 1,5 dilimcik
1 dilim olsaydı bari ya Neyse bugünkü menünle baya telafi ettin canımcım. Ödül de diyince akan sular durdu.
Harikasın kuzumm, aahh zahter çok güzel oluyor ya Ayy menün şahane canım ve bende bi ara şu tavuk köftesinden yapayım ya :)
Ben de çok severim zahteri. Ama çok yememeye çalışıyorum yine de. İçinde az da olsa salça ve nar ekşisi oluyor çünkü. Tavuk köftesini de dene mutlaka. Normal et kıymasıyla karıştırınca daha lezzetli oluyor ama.

Aaah ah başınız sağ olsun... Çok da gençti gerçekten. Benim babamdan bile genç. İnsan ister istemez kıyaslıyor. Okurum tabii ki. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.

İnsan evde olunca daha bir yoğun oluyor bende öyle sürekli gözüm evin köşelerinde nereyi temizlesem ne yapsam diye oğlumun dersleri kendi derslerim derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum Allah yardımcımız olsun maliye de mi çalışıyorsun

Kaptanım başınız sağ olsun. Allah yakınlarına sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…