- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.961
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsunAhh 30 oldum bugün doğum saatimi de geçtiğime göre resmilik de kazandı kaçış yokpastasız doğum günü mü olur yaa yeşil çaya mum dikip üfleyeceğim artık
Orti sen bu gidişle cuma ya 55 olcan heraldeTam iftar öncesi tartılayım dedim bi yarım kilo daha gitmişAllah bereket versin
Gr la beslenmek3 Mayıs
Sahur:
200 gr yogurt, 4 çilek, yarım muz, az bal,salatalık
İftar:
80 gr pirinc pilavı, 1 porsiyon kıymalı bezelye yemegi, yeşillik salata
Ara
Sütlü kahve, 4 erik
Su:2lt
Spor:10.500 adım
S seyrulseferCherry Mom Mehfam Hedef60kgolmak
Allah rahmet eylesin canım. Geride kalanlara sabırlar versin.Okudum şimdi tüm ölmüşlerimize.Entübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Covid bir canı daha ailesinden kopardı,bir aileye daha ateş düşürdü.
Gelini hamileydi torununu göremeden gitti
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insanbu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekildebir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler
Basiniz sagolsun kuzum cok uzuldum Allah rahmet eylesin sevenlerine sabir versin. Virus bize cok sey ogretti birine korkmadan sarilmanin ramazanda sofrana birilerini davet etmenin korkmadan bi kahve icip muhabbet etmenin nefes alarak sokaklarda dolasmanin ve daha bir cok seyin ne kadar kiymetli oldugunu ogretti bize. Sevdiklerimizi son yolculuguna uğurlayıp bir dua bile okuyamıyoruz bas ucunda ailesine teselli veremiyoruz elimiz kolumuz hic bir yere yetişmiyor. Koca bir dünya milyarca insan tek sey icin dua ediyor cok sey ogrendik belki de ogrenmemiz gerekiyordu ki boyle bir felaketi yasatiyor rabbim bize. Ne olursa olsun gonuller bir olsun Allah sabirlar versinEntübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insanbu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekildebir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
60 | 58,5 | ||
82,1 | 81,5 | ||
70,1 | 69,7 | ||
67,7 | 67 | ||
73,8 | ??? | ||
57,4 | 57 | ||
86,7 | 86 | ||
72,3 | 71,5 | ||
57,6 | 56,9 | ||
70,9 | 69,5 | ||
75,2 | 74,5 | ||
90,7 | 89,9 | ||
57,8 | 57 | ||
68,2 | 67,5 | ||
76,5 | 74,6 | ||
66,4 | 65 |
Canım menün baya az tatlıyı haketmişsinSahur
1 tane muz
35 gr labne
Iftar
1 kase semizotu corbasi
salata
1 dilim kadayif
Su 2 lt gecer
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom Mehfam ummhnisa Hedef60kgolmak
Bugün oruca başladım tekrar sanki ilk gün gibi etkiledi beni akşam pert oldum ama cardio yu da 2 parçada yaptım
Bu günkü menüm
Sahurda kaşar peynir salam yedim ekmek yok ikisinde de 1 dilim
Akşam karnıyarik
Biber dolması
Domates dolması yedim içersinde pirinç yoktu sadece et
Bu kadar
Mehfam Cherry Mom @Chernoglazyy[/USEUSER
[/QUOTE]
Afiyet olsun canım içtiğin su miktarını yazmamışsın sporda yap hergun yarim saat ekle
Menun guzel 🥰🥰🥰🥰
Başınız sağ olsun kaptanımEntübe olan hastamızı kaybettik kızlar
İyi geceler
Kaptanım başınız sağ olsunEntübe olan hastamızı kaybettik kızlar
İyi geceler
Bi kere deneyecektim. Mide sorunu olanlar asla denemesin falan yazmışlardı, korkmuştum.Canım soğan kaynayınca o rahatsız edici baharatı kalmıyor zaten
Ama çok sevindiim
Bu menü bir harika dostum. Çok çok beğendim. Tebrikler.03.05.2021
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 tam ceviz
Nane, maydanoz
Ara
1 bardak yeşilçay
Akşam
Ton balıklı salata
Su
2 lt
Spor
1 numara yapıldı (100 puan)Hedef60kgolmak
Cherry Mom Mehfam pacman
Ay ben de 3-4 gün öyle yaşadım resmen.Ayy kuzum valla kurtuldum rahatladım. Birde regl olsam daha çok sevinicem ama eli kulağında oldum gibibi oldum gibi oluyo sonra olmuyo boşa heyecanlanıyorum
1 dilim olsaydı bari yaÖdül hakkımı kullanayım demiştim azıcık :))) 1,5 dilimcik
Ben de çok severim zahteri. Ama çok yememeye çalışıyorum yine de. İçinde az da olsa salça ve nar ekşisi oluyor çünkü.Harikasın kuzumm, aahh zahter çok güzel oluyor yaAyy menün şahane canım ve bende bi ara şu tavuk köftesinden yapayım ya :)
Aaah ah başınız sağ olsun... Çok da gençti gerçekten. Benim babamdan bile genç. İnsan ister istemez kıyaslıyor. Okurum tabii ki. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.Entübe olan hastamızı kaybettik kızlar
İyi geceler
İnsan evde olunca daha bir yoğun oluyor bende öyle sürekli gözüm evin köşelerinde nereyi temizlesem ne yapsam diye oğlumun dersleri kendi derslerim derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum Allah yardımcımız olsun maliye de mi çalışıyorsunBurdayım ortim giremedim koştur mada... Dün geceye kadar ev temizliği. Sabah kalktım devam. Öğlen sonu işe gittim. Maaş ödemeleri vardı. Öyle bir zorladımki bitsin diye... Eğer çağırmazlarsa şimdilik evdeyim.. Yasaklarda dışarı çıkmak çok güzel.... Bir poliste durdursun görev belgemi sorsun... Biri sormadı...Sen wn neler yapıyorsun ortim
Günaydın canım kolay gelsin benim de canım istiyor ama hiç yapmayınca cesaret edemiyorumbGünaydın güzel insanlar
Kahvaltımı yaptım bugün içli köfte yapacağım Müge izlerken inşallah akşamı 2 tane ve 1 kase çorba yiyerek atlatabilirim
Kaptanım başınız sağ olsun. Allah yakınlarına sabır versinEntübe olan hastamızı kaybettik kızlar
İyi geceler
Sanmıyorum olacağınıGünaydın kızlarbir şey soracağım taze fasulye kuru fasulye gibi gaza sebep olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?