Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahur
1 kucuk elma
2 dilim ekmek
15 gr zeytin
35 gr labne

Iftar
100 gr yogurtlu kabak
100 gr makarna
100 gr haslanmis tavuk
Salata

Su 2 lt yi gecer

Spor
30 dk kardio
30 dk bölgesel
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Canım yediklerini tartmaya mı başladın.
Sporun yine konuşuyor süper menünde az ve güzel olmuş

Ayyy aynıyız bee Normalde youtubeda izlediğim videolarda normal bal koymuşlar o yüzden daha yumuşak oluyo ama bende gidip beyaz bal koymuştum tabii daha koyu kıvamlı olunca bide fındıkta yoğunlaşınca makine bumladı

Aaayy vallahi gelsin şu regl başka bişi istemiyorum şuan :))))

Başınız sağ olsun ne canlar yandı şu süreçte

Afiyet olsun canım bugün ekmek fazla olmuş sanki içli köftende var ama sporun güzel

Gayet guzel ortim yarinda kardio yap suyu en az 2 lt yap persembeyi sporsuz geciririz zaten 2 gunumuz var 2 gunde karbonhidrattan olabilgince uzak duralım cumaya insallah guzel eksiler gorup ramazanin son tartısini guzel bitirelim

Ne kadanda karşık bir menü Duyan gelmiş menüsüne hoşgeldiniizz Yetti gari senin tavuk köften ya gidip alıcaaam be yarın Hayır covid olmasa komşudan rondo ödünç alıcam ama olmaz ki şimdi de

Yarın nazar boncik alamicaz ortim bee ama ben senin menüne boncik kondurdum

Gayet guzel ortim yarinda kardio yap suyu en az 2 lt yap persembeyi sporsuz geciririz zaten 2 gunumuz var 2 gunde karbonhidrattan olabilgince uzak duralım cumaya insallah guzel eksiler gorup ramazanin son tartısini guzel bitirelim
2lt yi geçti suyum canım. Aynen yarın cardio yapmaya çalışacağım bişey çıkmazsa bu hafta güzel atlarız inşallah

Ortim maaşallah yine menün süper

Geçmiş olsun canım şimdi iyi mi bebiş.
Sınavında da başarılı olursun inşallah kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…