Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de aslında Kocaeliliyim çok uzak değil kaptanım ama deniz kenarında Bahçeli bir evde büyüdüm yaşadım evlenene kadar şimdi burada bahçe de yok denizi de ancak arabayla sahile gidince görebiliyorsun o da her zaman olmuyor ruhum daralıyor

İzmir Urla dayız canım biz 5yıl oldu buraya geleli seneye yaza tayin zamanımız geldi yine. İnan burada da kiralar o kadar uçuk ki canım sobalı 70 m olan evler 1buçuktan başlıyor

İzmir Urla dayız canım biz 5yıl oldu buraya geleli seneye yaza tayin zamanımız geldi yine. İnan burada da kiralar o kadar uçuk ki canım sobalı 70 m olan evler 1buçuktan başlıyor
Çok güzel bir yerdeymişsiniz canım İnşallah yine böyle güzel bir yere tayininiz çıkar

20 yıl önce bende Kocaeli Gebzede oturdum hala özlerim ordaki komlularımı

Aaa benim Kız kardeşim de değirmendere de oturuyor 8yıldır donanma okuluna çok çok yakın
Yaa seviyor mu kardeşiniz Değirmendere’yi çünkü oralı olduğum için mi bilmem ben aşığım oraya herkes severmiş gibi hissediyorum(eşim hariç) Biz Değirmendere’nin çıkışındayız canım Yalova’ya doğru küçükken hep o okula gitmek istemiştim

Çok seviyor canım daha önce 1 yıl kadar Gölcük toki ye gitmişti ama hiç sevmedi şimdi hastane evininden 3 bina ileriye yapıldı Bi yandan üzülüyor kiralar artacak diye.

Çok seviyor canım daha önce 1 yıl kadar Gölcük toki ye gitmişti ama hiç sevmedi şimdi hastane evininden 3 bina ileriye yapıldı Bi yandan üzülüyor kiralar artacak diye.
Doğru hemen orada hastanede illa etkiler ama sevmesine sevindim şirin bir yer ben de eşimi ikna edebilirsem inşallah yerleşmek istiyorum
Selaam ben adımı değiştirdim
Yeni ismin hayırlı olsun ortim prodiyet yapacaktın sanki vaz mı geçtin

Selaam ben adımı değiştirdim
Ooo yeni adın hayırlı olsun inşallah biran evvel ulaşırsın hedefine
Doğru hemen orada hastanede illa etkiler ama sevmesine sevindim şirin bir yer ben de eşimi ikna edebilirsem inşallah yerleşmek istiyorum

Evet canım güzel Bi yer Gölcük ün içi gibi kalabalık falan yok. Sen İstanbul da mısın canım

Evet canım güzel Bi yer Gölcük ün içi gibi kalabalık falan yok. Sen İstanbul da mısın canım
Evet canım İstanbuldayım hoş İstanbul demek ne kadar doğru bilmem Sabiha Gökçe’nin oradayım İstanbulun girişi

Aynen bu daha havalı cnm

Sağol cnm inşallah az kaldı
Vayyysss hayırlı olsun bebişim
Sağol canımmm sen de mezun olcaksın değiştirirsin belki

Evet canım çok güzel biyer keşke kalabilsek burda ama olmuyor inşallah hayalimiz emeklilikte buraya gelmek

Yok canım icra müdürü benim eşim
Tayinn işi deyince canım aklıma hemen onlar geldi bizimde bayramdan sonra belli olacak doğuya gidip gitmeyeceğimiz

Annemler körfezin diğer tarafında Gölcük Değirmendere de belki duymuşsunuzdur Gebze’yi çok bilmiyorum ama ilişkiler gerçekten sıcak oluyor
Evet duydum canım Gebze daha çok İstanbula sınır, İstanbul depreminde gebzeye gelin gitmiştim eşimin ilk görev yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…