- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.061
Ben de aslında Kocaeliliyim çok uzak değil kaptanım ama deniz kenarında Bahçeli bir evde büyüdüm yaşadım evlenene kadar şimdi burada bahçe de yok denizi de ancak arabayla sahile gidince görebiliyorsun o da her zaman olmuyor ruhum daralıyor9
Allah kabul etsin canım
Üşendim bende dışarı çıkarmaya ama hâlâ kararsızmbanyo faln yaptırdım iyice yoruldum
Ah canım anlıyorum seni bende doğma büyüme İstanbulluyum çok zor nefes alacak yer kalmadı artık oralarda
İyi ki LoL iyi ki depresyonu
bizde de doğalgaz yok her sefanın cefası dedikleri bu olsa gerek yani alt yapı vardır muhakkak burası çok merkezde bir yer çünkü ama evler eski diye lojman mı istemiyor oturanlar mı istemiyor bilemiyorum
İzmir Urla dayız canım biz 5yıl oldu buraya geleli seneye yaza tayin zamanımız geldi yine. İnan burada da kiralar o kadar uçuk ki canım sobalı 70 m olan evler 1buçuktan başlıyorNerdeydiniz canım siz ilde bulmak gerçekten zor Bahçeli ev olsa bile fiyatları çok uçuk oluyor Allah gönlünüze göre versin inşallah istediğiniz gibi bir yer bulabilirsiniz çünkü apartman hayatı çocuk olmadan bile çok zor hele bu dönemde ufacık bir balkonum var o kadar
Çok güzel bir yerdeymişsiniz canımİzmir Urla dayız canım biz 5yıl oldu buraya geleli seneye yaza tayin zamanımız geldi yine. İnan burada da kiralar o kadar uçuk ki canım sobalı 70 m olan evler 1buçuktan başlıyor
Eşin askermi polismiİzmir Urla dayız canım biz 5yıl oldu buraya geleli seneye yaza tayin zamanımız geldi yine. İnan burada da kiralar o kadar uçuk ki canım sobalı 70 m olan evler 1buçuktan başlıyor
20 yıl önce bende Kocaeli Gebzede oturdum hala özlerim ordaki komlularımıBen de aslında Kocaeliliyim çok uzak değil kaptanım ama deniz kenarında Bahçeli bir evde büyüdüm yaşadım evlenene kadar şimdi burada bahçe de yok denizi de ancak arabayla sahile gidince görebiliyorsun o da her zaman olmuyor ruhum daralıyor
Evet canım çok güzel biyer keşke kalabilsek burda ama olmuyor inşallah hayalimiz emeklilikte buraya gelmekÇok güzel bir yerdeymişsiniz canımİnşallah yine böyle güzel bir yere tayininiz çıkar
Yok canım icra müdürü benim eşimEşin askermi polismi
Annemler körfezin diğer tarafında Gölcük Değirmendere de belki duymuşsunuzdur Gebze’yi çok bilmiyorum ama ilişkiler gerçekten sıcak oluyor20 yıl önce bende Kocaeli Gebzede oturdum hala özlerim ordaki komlularımı
Aaa benim Kız kardeşim de değirmendere de oturuyor 8yıldır donanma okuluna çok çok yakınAnnemler körfezin diğer tarafında Gölcük Değirmendere de belki duymuşsunuzdur Gebze’yi çok bilmiyorum ama ilişkiler gerçekten sıcak oluyor
Yaa seviyor mu kardeşiniz Değirmendere’yi çünkü oralı olduğum için mi bilmem ben aşığım oraya herkes severmiş gibi hissediyorum(eşim hariçAaa benim Kız kardeşim de değirmendere de oturuyor 8yıldır donanma okuluna çok çok yakın
Çok seviyor canım daha önce 1 yıl kadar Gölcük toki ye gitmişti ama hiç sevmedi şimdi hastane evininden 3 bina ileriye yapıldı Bi yandan üzülüyor kiralar artacak diye.Yaa seviyor mu kardeşiniz Değirmendere’yi çünkü oralı olduğum için mi bilmem ben aşığım oraya herkes severmiş gibi hissediyorum(eşim hariç) Biz Değirmendere’nin çıkışındayız canım Yalova’ya doğru küçükken hep o okula gitmek istemiştim
Doğru hemen orada hastanede illa etkiler ama sevmesine sevindim şirin bir yerÇok seviyor canım daha önce 1 yıl kadar Gölcük toki ye gitmişti ama hiç sevmedi şimdi hastane evininden 3 bina ileriye yapıldı Bi yandan üzülüyor kiralar artacak diye.
Yeni ismin hayırlı olsun ortim prodiyet yapacaktın sanki vaz mı geçtinSelaam ben adımı değiştirdim
Ooo yeni adın hayırlı olsun inşallah biran evvel ulaşırsın hedefineSelaam ben adımı değiştirdim
Evet canım güzel Bi yer Gölcük ün içi gibi kalabalık falan yok. Sen İstanbul da mısın canımDoğru hemen orada hastanede illa etkiler ama sevmesine sevindim şirin bir yerben de eşimi ikna edebilirsem inşallah yerleşmek istiyorum
Yeni ismin hayırlı olsun ortim prodiyet yapacaktın sanki vaz mı geçtin
Evet canım İstanbuldayım hoş İstanbul demek ne kadar doğru bilmem Sabiha Gökçe’nin oradayım İstanbulun girişiOoo yeni adın hayırlı olsun inşallah biran evvel ulaşırsın hedefine
Evet canım güzel Bi yer Gölcük ün içi gibi kalabalık falan yok. Sen İstanbul da mısın canım
Vayyysss hayırlı olsun bebişimSelaam ben adımı değiştirdim
Aynen bu daha havalı cnmDoğru hemen orada hastanede illa etkiler ama sevmesine sevindim şirin bir yerben de eşimi ikna edebilirsem inşallah yerleşmek istiyorum
Yeni ismin hayırlı olsun ortim prodiyet yapacaktın sanki vaz mı geçtin
Sağol cnm inşallah az kaldıOoo yeni adın hayırlı olsun inşallah biran evvel ulaşırsın hedefine
Evet canım güzel Bi yer Gölcük ün içi gibi kalabalık falan yok. Sen İstanbul da mısın canım
Sağol canımmmVayyysss hayırlı olsun bebişim
Ben hayırlısıyla bi 55 leri göreyim de sonra mezuniyet için drğiştiririmSağol canımmmsen de mezun olcaksın değiştirirsin belki
Tayinn işi deyince canım aklıma hemen onlar geldi bizimde bayramdan sonra belli olacak doğuya gidip gitmeyeceğimizEvet canım çok güzel biyer keşke kalabilsek burda ama olmuyor inşallah hayalimiz emeklilikte buraya gelmek
Yok canım icra müdürü benim eşim
Evet duydum canım Gebze daha çok İstanbula sınır, İstanbul depreminde gebzeye gelin gitmiştim eşimin ilk görev yeriAnnemler körfezin diğer tarafında Gölcük Değirmendere de belki duymuşsunuzdur Gebze’yi çok bilmiyorum ama ilişkiler gerçekten sıcak oluyor
Bende diyorum bu kimmmmSelaam ben adımı değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?