Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pacman fırın makarna yapılır mı hiç ya iradenin önünde saygıyla eğiliyorum kuzum ay ilk atandığım zamanlar kendime yapar bir tepsiyi tek başıma bitirirdim hey gidi günler benim de eşim sağ olsun bugün bir pideyi gözümün içine baka baka tek başına bitirdi ben ne yaptım haşlama tavuğumu yedim

Aynen öyle aynen aklım kalıyor açık olunca o yüzden diğerine hiç bulaşmayacağım

Teşekkür ederiiim. Gerçekten çok zorlandım... Ama hepimizin aynı durumda olduğunu bildiğim için binde bir daha kolay oldu. Pide de çok severim... Valla sırf şu yaptıklarımız için bile kilo verebilmeliyiz. Yazık bize gerçekten....

Ben var ya ben lise zamanında evde kahvaltı yapardım okulda öğleye kadar çikolata yerdim kaö tane öğle yemeği yerdim dershanede çiziviç gazoz ikilisi yapardım eve gelip yemek yerdim her fün böyleydi

Sabreden derviş muradına ermiş demiş büyükler sabır sabır

İpka verdik bakalım inşallah girmek istemiyoruz biz canım emekliliğe 4 yıl var çünkü ve biz memleketimizdeyiz adanada oturuyorum o yüzden kabul olur inşallah ipka,

Valla ya bu ara pes edesim geliyor aman boşver yeter artık verdin işte bir sürü kilo diyorum ama sonra gruba girince tekrar gaza geliyorum
Ben var ya ben lise zamanında evde kahvaltı yapardım okulda öğleye kadar çikolata yerdim kaö tane öğle yemeği yerdim dershanede çiziviç gazoz ikilisi yapardım eve gelip yemek yerdim her fün böyleydi
Bana üniversite son sınıfımı anımsattı canımdoymak bilmiyordum ya sürekli yiyecek bir şey arıyordu elim ağzım yurtta yemek yerdim bir de gider sipariş verirdim dışarıdan gece yatana kadar da cips çikolata Allah ne verdiyse

İpka verdik bakalım inşallah girmek istemiyoruz biz canım emekliliğe 4 yıl var çünkü ve biz memleketimizdeyiz adanada oturuyorum o yüzden kabul olur inşallah ipka,
İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun. Ne güzel emekliliğiniz gelmiş bizim yıl olarak az kaldı ama yaş için daha çoook yolumuz var

Allahtan yine daha sakin canım ama Sultanbeyli’de çalışıyorum orayı biliyorsundur belki çok zorlayıcı bir bölge

Hosgeldin aramıza aslı kilomuz benzermis tabi benin hedefim daha yüksek bir kilo başarılar ve bol motivasyon diliyorum

Allahtan yine daha sakin canım ama Sultanbeyli’de çalışıyorum orayı biliyorsundur belki çok zorlayıcı bir bölge
İstanbul un en sıkıntılı kısmı da bu işte Bi yerden Bi yere gidebilmek falan çok zor valla Allah kolaylık versin canım eşim de çok korkuyor tayin de İstanbul çıkarsa diye

İstanbul un en sıkıntılı kısmı da bu işte Bi yerden Bi yere gidebilmek falan çok zor valla Allah kolaylık versin canım eşim de çok korkuyor tayin de İstanbul çıkarsa diye
İnşallah çıkmaz canım biz de ev kredimizi bitirip inşallah başka bir şehre tayin istemeyi planlıyoruz ama bir beş sene daha buralardayız çekilecek dert değil gerçekten gün sayıyorum

Hosgeldin aramıza aslı kilomuz benzermis tabi benin hedefim daha yüksek bir kilo başarılar ve bol motivasyon diliyorum
Çok teşekkürler :) boyum ufak biraz ya ondan hedefi küçülttüm ama 49 bile olsam fitim der çekilirim heraldeBakalım şu kapanma bitene kadar ne gitse kardır

İnşallah çıkmaz canım biz de ev kredimizi bitirip inşallah başka bir şehre tayin istemeyi planlıyoruz ama bir beş sene daha buralardayız çekilecek dert değil gerçekten gün sayıyorum
Gönlünüze göre olsun inşallah canım insan alışamıyor İstanbul a ben severim ama yaşarmıyım orda isteyerek bilmiyorum

Orası öyle bebek, ama sabır taşı olup çatlamaktan korkuyorum
Yok yok öyle düşünmüyoruz
yarimuhendis bu arada profil resmi yanıyor
Teşekkür ederim canım
Profil resmin senmisin valla fıstık gibisin
Yaaa teşekkür ederimmm. Artık her hafta kendimi koycam daha iyisini yapmak için
yarimuhendis kız sen fit olmuşsun zaten masallah yaza hazır görünüyorsun bundan sonra yavas gitse de dert etme bence
Teşekkür ederim canım benimama daha zayıf hallerimi bilince işte bu halim kilolu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…