Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah canım çok geçmiş olsun hızlıca toparlar inşallah en ufak hastalıklarında biz rezil oluyoruz
Ve çok kolay gelsin

Bende seviyorum balkonu canım o yüzden Emre'yi de burda oyalıyorum hep su tabancası baloncuk tabancası kinetik kumlar oyun hamurları dergiler hep burda
Ohh miis bizimde bahçemiz var şimdi çıkıcaz biraz çocuklarla onlar oynayacak bende kuran okuyayım dedim

Ohh miis bizimde bahçemiz var şimdi çıkıcaz biraz çocuklarla onlar oynayacak bende kuran okuyayım dedim
Ne kadar şanslı çocuklar ya eve kapanıp kalmıyorlar bugünlerde inşallah bir gün ben de eşimi ikna edebilirim İstanbuldan gitme konusunda bahçeli evlere hasretimAllah kabul etsin canım

Teşekkür ederim kaptanım başta sana olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ederim depresyonumu nazımı çektiniz iyiki 5.ci takımı tercih etmişim

Ne kadar şanslı çocuklar ya eve kapanıp kalmıyorlar bugünlerde inşallah bir gün ben de eşimi ikna edebilirim İstanbuldan gitme konusunda bahçeli evlere hasretimAllah kabul etsin canım
Bizim bulunduğumuz yer sit alanı olduğu için apartman yok canım maksimum 3 katlı o da çatı katı. O kadar doğalız ki doğalgaz bile yok düşün
Çok şükür ki bahçemiz var canım yoksa çocukları geçtim biz bile oyalanamzdık şu süreçte. Şimdi kara kara düşünüyorum seneye tayinciyiz vebüyük ihtimalle il olacak gideceğimiz yer orda müstakil bahçeli ev bulmak zor olacak

Menun güzel baya az kalori almısın ortim ama az biraz protein olsa daha iyi olurmus:)spor ve su süper
Gecmiş olsun canım. Allah kolaylık versin

9
Allah kabul etsin canım
Üşendim bende dışarı çıkarmaya ama hâlâ kararsızm banyo faln yaptırdım iyice yoruldum
Günaydın kaptanım bu ne güzel manzaradır içimiz gönlümüz açıldı İstanbul’un betonu tek manzaramız olduğu için böyle yerlere hasretiz
Ah canım anlıyorum seni bende doğma büyüme İstanbulluyum çok zor nefes alacak yer kalmadı artık oralarda
Teşekkür ederim kaptanım başta sana olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ederim depresyonumu nazımı çektiniz iyiki 5.ci takımı tercih etmişim

İyi ki LoL iyi ki depresyonu
bizde de doğalgaz yok her sefanın cefası dedikleri bu olsa gerek yani alt yapı vardır muhakkak burası çok merkezde bir yer çünkü ama evler eski diye lojman mı istemiyor oturanlar mı istemiyor bilemiyorum

Olabilir canım eskiyse lojman bizde alt yapı busene geliyor

Nerdeydiniz canım siz ilde bulmak gerçekten zor Bahçeli ev olsa bile fiyatları çok uçuk oluyor Allah gönlünüze göre versin inşallah istediğiniz gibi bir yer bulabilirsiniz çünkü apartman hayatı çocuk olmadan bile çok zor hele bu dönemde ufacık bir balkonum var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…