- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.041
Teşekkür ederim canım öyle maalesefBaşınız sağ olsun ne canlar yandı şu süreçte
Ah canım çok geçmiş olsun hızlıca toparlar inşallah en ufak hastalıklarında biz rezil oluyoruzCherry Mom Mathildablue
Bugün bebişle uğraştım hep38,5 ateşi vardı. Yine enfeksiyonu varmış. Tahlildi muayeneydi derken 10000 adım olmuş Akşam ağzı açık uyumuşum. Bugünde son vize 0 çalışma Allah yardım ede
30 Nisan-07 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
balpamuk
@muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
Deniz ve Kum
@olvidos
@monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
@pacman
@Samara96
@Chernoglazyy
@redsonja87
Günaydın kaptanım ne güzel manzara içim açıldı
Günaydın kaptanım ne güzel manzara içim açıldı
Ohh miis bizimde bahçemiz var şimdi çıkıcaz biraz çocuklarla onlar oynayacak bende kuran okuyayım dedimBende seviyorum balkonu canım o yüzden Emre'yi de burda oyalıyorum hep su tabancası baloncuk tabancası kinetik kumlar oyun hamurları dergiler hep burda
Günaydın kaptanım bu ne güzel manzaradır içimiz gönlümüz açıldı İstanbul’un betonu tek manzaramız olduğu için böyle yerlere hasretiz
Ne kadar şanslı çocuklar ya eve kapanıp kalmıyorlar bugünlerdeOhh miis bizimde bahçemiz var şimdi çıkıcaz biraz çocuklarla onlar oynayacak bende kuran okuyayım dedim
Teşekkür ederim kaptanımBegonya2
S Suskunhanim kızlar başarınızı canı gönülden tebrik ederim işimiz bitmedi bu kilo korumanın başlangıcı unutmayalım
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Evet canım öyle oldu öğlen bir şey yemeyi düşünmüyordum aslında nasıl olduysa çok açıktımAfiyet olsun canım bugün ekmek fazla olmuş sanki içli köftende var ama sporun güzel
Bizim bulunduğumuz yer sit alanı olduğu için apartman yok canım maksimum 3 katlı o da çatı katı. O kadar doğalız ki doğalgaz bile yok düşünNe kadar şanslı çocuklar ya eve kapanıp kalmıyorlar bugünlerdeinşallah bir gün ben de eşimi ikna edebilirim İstanbuldan gitme konusunda bahçeli evlere hasretim Allah kabul etsin canım
Menun güzel baya az kalori almısın ortim ama az biraz protein olsa daha iyi olurmus:)spor ve su süper4 mayıs
Sahur 3 günkurusu 1 bardak yy tarçınlı süt
İftar 2 kepçe şehriye çorbası 2 kepçe nohut yemeği 3 hurma 1 kase salata 1 kase cacık
Ara 2 tk sade dondurma
2,5 lt su 10159 adım
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake Mathildablue
Gecmiş olsun canım. Allah kolaylık versinCherry Mom Mathildablue
Bugün bebişle uğraştım hep38,5 ateşi vardı. Yine enfeksiyonu varmış. Tahlildi muayeneydi derken 10000 adım olmuş Akşam ağzı açık uyumuşum. Bugünde son vize 0 çalışma Allah yardım ede
Allah kabul etsin canımOhh miis bizimde bahçemiz var şimdi çıkıcaz biraz çocuklarla onlar oynayacak bende kuran okuyayım dedim
Ah canım anlıyorum seni bende doğma büyüme İstanbulluyum çok zor nefes alacak yer kalmadı artık oralardaGünaydın kaptanım bu ne güzel manzaradır içimiz gönlümüz açıldı İstanbul’un betonu tek manzaramız olduğu için böyle yerlere hasretiz
Teşekkür ederim kaptanımbaşta sana olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ederim depresyonumu nazımı çektiniz iyiki 5.ci takımı tercih etmişim
Bizim bulunduğumuz yer sit alanı olduğu için apartman yok canım maksimum 3 katlı o da çatı katı. O kadar doğalız ki doğalgaz bile yok düşün
Çok şükür ki bahçemiz var canım yoksa çocukları geçtim biz bile oyalanamzdık şu süreçte. Şimdi kara kara düşünüyorum seneye tayinciyiz vebüyük ihtimalle il olacak gideceğimiz yer orda müstakil bahçeli ev bulmak zor olacak
Olabilir canım eskiyse lojman bizde alt yapı busene geliyor9
Allah kabul etsin canım
Üşendim bende dışarı çıkarmaya ama hâlâ kararsızmbanyo faln yaptırdım iyice yoruldum
Ah canım anlıyorum seni bende doğma büyüme İstanbulluyum çok zor nefes alacak yer kalmadı artık oralarda
İyi ki LoL iyi ki depresyonu
bizde de doğalgaz yok her sefanın cefası dedikleri bu olsa gerek yani alt yapı vardır muhakkak burası çok merkezde bir yer çünkü ama evler eski diye lojman mı istemiyor oturanlar mı istemiyor bilemiyorum
Nerdeydiniz canım siz ilde bulmak gerçekten zor Bahçeli ev olsa bile fiyatları çok uçuk oluyor Allah gönlünüze göre versin inşallah istediğiniz gibi bir yer bulabilirsiniz çünkü apartman hayatı çocuk olmadan bile çok zor hele bu dönemde ufacık bir balkonum var o kadarBizim bulunduğumuz yer sit alanı olduğu için apartman yok canım maksimum 3 katlı o da çatı katı. O kadar doğalız ki doğalgaz bile yok düşün
Çok şükür ki bahçemiz var canım yoksa çocukları geçtim biz bile oyalanamzdık şu süreçte. Şimdi kara kara düşünüyorum seneye tayinciyiz vebüyük ihtimalle il olacak gideceğimiz yer orda müstakil bahçeli ev bulmak zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?