Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım İstanbuldayım hoş İstanbul demek ne kadar doğru bilmem Sabiha Gökçe’nin oradayım İstanbulun girişi
İstanbul un güzel yerleri canım oralarda kalabalığı çok değil diğer yerlere göre ben de liseye Pendik te başlamıştım azcık bilirim oraları
Tayinn işi deyince canım aklıma hemen onlar geldi bizimde bayramdan sonra belli olacak doğuya gidip gitmeyeceğimiz
Evet genelde akla hep onlar geliyor canım
Bizde malesef geziciyiz.
İnşallah sizi. İçin de güzel Bi yer gelir

Hahahahahaha ben yiyerek kilo vermeyi daha çok seviyoruum. Hayat felsefem bu Tavuk köftesi güzeldiiir. Bugün öğlen de yedim. Sonunda bitti. Boşver rondo alma, elbet alırsın bi ara bebiş.
Olsun ben de seninkine konduracağım birazdan. Yorumum bi altta çünkü. Gece yazdığın için çok geç görüyorum. Ama yorumsuz geçmem asssslaaa.
04.05.2021

Sabah
1 tb ekmeğine tost
Domates,salatalık
Yeşillik

Ara
1 sade türk kahvesi
3 badem

Akşam
Tavuk ızgara
Salata
Yoğurt

Su
2,5 lt

Spor yok bugün

Cherry Mom @Mehfam pacman
Bebiş menün çok iyi. Yorum yapmak için söylemiyorum, gerçekten güzel. Ama ben doymam bununla. Sen nasıl doyuyorsun ya dsfasdasdas Porsiyonların nasıl bi de? Tavuk ızgara bi avuç kadar mıı, bi tepsi mi şimdi?? Kafamda deli sorular hehheehehehe

Kız bizim boylarımız aynıymış şimdi farkettimniye olamayasın canım benim olursun olursun
Ortak noktalarımız gittikçe artıyor. Acaba sen ben misin?? Pp'deki sen misin? Yavru kuşum ne güzelsiin. Hepsi senin mi?

İnşallah olurum bir gün. Olursam da burada olurum zaten, hep birlikte görürüz inşallah.

Valla aynıyız bence deevet bebişim benim o ben de olduğumda burda olurum muhtemelen

Çok çok güzel vücudun, çok beğendim. Daha daha güzel olacaksın eminim en yakın zamanda. Senin hedefin tam kaçtı?
Canım benim buraya ilk geldiğimdeki hedefim 51di ama senelerdir hiç görmedim 51i bi 50ye düşerken bi 53e çıkarken gördümo yüzden mezun olmam biraz zor gibi gözüküyor ama kafamda 53 var 53 54 arası benim için en uygunu diye düşünüyorum 2.5-3kg vereyim yeter diyorum şu anda

Anladım canımcım. O zaman şöyle diyeyim. Sen 51 küsürlerde takıladur, ben sana uzun bi süre sonra yetişirim. Sonra birlikte mezun oluruz.

Ay son yazdıklarına koptum yaiyi bi irade örneği sergilemişsin canım
Çok güzel canımspor gördükçe daha da mutlu oluyorum senin adına

Bugün spordan sonra tartıldım hala ödemim olmasına rağmen yine de güzel kilo vermişim, yüzüm güldü :) inşallah böyle devam eder de cuma günü güzel bir sonuçla karşılaşırım. Sen ne durumdasın tartıldın mı hiç?

Ay çok iyi süper süperrben de tarrıldım cuma günü hedefimdeyim şu anda inşallah cumaya da 100 200 daha giderse çok daha mutlu olurum

Ben 53e düşene kadar sen epey inmiş olursun zaten aşkım beklerim oralarda ben seni
İşte gerçek fedakarlık... Seninle orti olduğumuzda ceza alacağımız şimdiden belli oldu hahahahaha

Palyaço misaliyim kelebeğim. Sizleri güldürdüm ama o anları yaşarken ağlıyordum...

Menün çok iyi, fıstık ezmesini de şekersiz olanından kullanıyorsan süper. Ben fıstık ezmesini çok seviyorum. Organik olan şekersiz ve katkısız olanından almıştım, hafif tadı tuzlu gibi ama baya lezzetli ve daha sağlıklı.

İşte gerçek fedakarlık... Seninle orti olduğumuzda ceza alacağımız şimdiden belli oldu hahahahaha

Palyaço misaliyim kelebeğim. Sizleri güldürdüm ama o anları yaşarken ağlıyordum...
Orti olabilmemiz için üst listeye geçmem lazım ona da daha var gibi sankimama ben üst listedeyken sıfır kaçamak gittim yüzdelerim 1 in altına düşmedi hiç işler değişiyor ordaykenve bir kere 400gr +ile etap sonuncusu olmuştum beraber olduğumuzda sonuncu olmayız

Ah ah bilirim o durumları bilirimmmmmm. Bugün annem fırın sütlaç yaptı en sevdiğim ama cumaya saklıyorum benimkini. Bahanem de durdukça sütlaç güzelleşir zeynep

Evet canım şekersiz kullanıyorum trendyoldan alıyorum pury olanından canım tatlı istedikçe ondan atıyorum 1 tk ağzıma ama bitti bugün bir kavanoz daha var da açmayacağım onu bir müddet

Herkese kocaman merhabalar! Öncelikle kendimden bahsedeyim Aslı ben. 30 yaşındayım çocuğum yok. Takımın eski mezunlarındanım. 50.4 ile mezun olmuştum ancak corona dönemi geri aldım biraz. Burada tekrar motive olurum diye yeniden geldim. Boy 152 şimdi ki kilom 57 hedefim 47

Birde kaptanım nasılsın özleştik toplight ve tabi canim morordek

Evet canım şekersiz kullanıyorum trendyoldan alıyorum pury olanından canım tatlı istedikçe ondan atıyorum 1 tk ağzıma ama bitti bugün bir kavanoz daha var da açmayacağım onu bir müddet
Bence de açma, bir kere açıldı mı daha kapanmıyor çünkü kolay kolay. Kendimden biliyorum. Tadımlık alayım ya bir kaşıktan ne olacak diyip de bir kaşıkta bıraktığım hiçbir şey olmadı bu zamana kadar. En iyisi hiiiiiç bulaşmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…