- 29 Nisan 2016
- 2.869
- 11.231
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.081
İstanbul un güzel yerleri canım oralarda kalabalığı çok değil diğer yerlere göre ben de liseye Pendik te başlamıştım azcık bilirim oralarıEvet canım İstanbuldayım hoş İstanbul demek ne kadar doğru bilmem Sabiha Gökçe’nin oradayım İstanbulun girişi
Evet genelde akla hep onlar geliyor canımTayinn işi deyince canım aklıma hemen onlar geldi bizimde bayramdan sonra belli olacak doğuya gidip gitmeyeceğimiz
Hahahahahaha ben yiyerek kilo vermeyi daha çok seviyoruum.Ne kadanda karşık bir menüDuyan gelmiş menüsüne hoşgeldiniizz Yetti gari senin tavuk köften ya gidip alıcaaam be yarın Hayır covid olmasa komşudan rondo ödünç alıcam ama olmaz ki şimdi de
Yarın nazar boncik alamicaz ortim bee ama ben senin menüne boncik kondurdum
Bebiş menün çok iyi. Yorum yapmak için söylemiyorum, gerçekten güzel. Ama ben doymam bununla.04.05.2021
Sabah
1 tb ekmeğine tost
Domates,salatalık
Yeşillik
Ara
1 sade türk kahvesi
3 badem
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
Yoğurt
Su
2,5 lt
Spor yok bugün
Cherry Mom @Mehfam pacman
Hayırlı olsuuun. 54'ten sonra da bi hedef olacak mııSelaam ben adımı değiştirdim
Kız bizim boylarımız aynıymış şimdi farkettimHayırlı olsuuun. 54'ten sonra da bi hedef olacak mııAhh ben de 54 görür müyüm ki... Bana o kadar uzak ki şu an.
Ortak noktalarımız gittikçe artıyor.Kız bizim boylarımız aynıymış şimdi farkettimniye olamayasın canım benim olursun olursun
Valla aynıyız bence deOrtak noktalarımız gittikçe artıyor.Acaba sen ben misin?? Pp'deki sen misin? Yavru kuşum ne güzelsiin. Hepsi senin mi?
İnşallah olurum bir gün. Olursam da burada olurum zaten, hep birlikte görürüz inşallah.
Çok çok güzel vücudun, çok beğendim.Valla aynıyız bence deevet bebişim benim o ben de olduğumda burda olurum muhtemelen
Canım benim buraya ilk geldiğimdeki hedefim 51di ama senelerdir hiç görmedim 51i bi 50ye düşerken bi 53e çıkarken gördümÇok çok güzel vücudun, çok beğendim.Daha daha güzel olacaksın eminim en yakın zamanda. Senin hedefin tam kaçtı?
Anladım canımcım. O zaman şöyle diyeyim. Sen 51 küsürlerde takıladur, ben sana uzun bi süre sonra yetişirim. Sonra birlikte mezun oluruz.Canım benim buraya ilk geldiğimdeki hedefim 51di ama senelerdir hiç görmedim 51i bi 50ye düşerken bi 53e çıkarken gördümo yüzden mezun olmam biraz zor gibi gözüküyor ama kafamda 53 var 53 54 arası benim için en uygunu diye düşünüyorum 2.5-3kg vereyim yeter diyorum şu anda
Ben 53e düşene kadar sen epey inmiş olursun zaten aşkım beklerim oralarda ben seniAnladım canımcım. O zaman şöyle diyeyim. Sen 51 küsürlerde takıladur, ben sana uzun bi süre sonra yetişirim. Sonra birlikte mezun oluruz.
Ay son yazdıklarına koptum yaKahvaltı: 1 yumurtadan maydonozlu omlet, 2 ceviz, domates, salatalık, maydonoz, taze nane, 2 form etimek, kayısı çayı
Ara: Toplam 200 gr erik ve çilek
Öğle: 100 gr tavuk köfte, 150 gr yoğurt
Ara: 1 sade türk kahvesi, 10 gr karışık çiğ kuruyemiş
Akşam: 1 kepçe tavuk çorbası (Tavuğa boğuldum resmen ama anniş yapmış, mecbur içtik. Maksat bağırsaklarımız çalışsın.), 5 yk yeşil mercimekli patlıcanlı sebze yemeği, bol salata
Su: 2400 ml
Spor: 40 dk pilates
Aaaah ah güzellerim.... Annem akşam yemekte fırında makarna yapmış... Kaşarlı falan o kadar güzel koktu ki namussuz.Bi de kızartma.. Annem de ısrar ediyor 2-3 çatal ye falan. Kaçamak cümleleri gibi geldi size de di mi Ama tuttum kendimi. Yemedim!! Hala canım çekiyor. Anneme ıyy hiç canım çekmedi dedim. Kokladım, ay midem bulandı ağır geldi dedim... İyi bir oyunculuk sergiledim üzülmesin diye. İçim kan ağlıyor....
@MehfamCherry Mom Hedef60kgolmak @muhursuzpusula
Çok güzel canım5 mayıs menü
Sahur
Kalkamadım
İftar
Şehriye çorbası
Fırında kabak yoğurtlu
Brokoli
1 dilim pastırma
Su içmeye devam ediyorum sahura kadar 2 lt yi bulur inşallah
spor
6.166 adım 4.5 km yürüyüş. 1 saat 15 dakika
Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis
Bugün spordan sonra tartıldım hala ödemim olmasına rağmen yine de güzel kilo vermişim, yüzüm güldü :) inşallah böyle devam eder de cuma günü güzel bir sonuçla karşılaşırım. Sen ne durumdasın tartıldın mı hiç?Ay son yazdıklarına koptum yaiyi bi irade örneği sergilemişsin canım
Çok güzel canımspor gördükçe daha da mutlu oluyorum senin adına
Ay çok iyi süper süperrBugün spordan sonra tartıldım hala ödemim olmasına rağmen yine de güzel kilo vermişim, yüzüm güldü :) inşallah böyle devam eder de cuma günü güzel bir sonuçla karşılaşırım. Sen ne durumdasın tartıldın mı hiç?
İşte gerçek fedakarlık... Seninle orti olduğumuzda ceza alacağımız şimdiden belli oldu hahahahahaBen 53e düşene kadar sen epey inmiş olursun zaten aşkım beklerim oralarda ben seni
Palyaço misaliyim kelebeğim. Sizleri güldürdüm ama o anları yaşarken ağlıyordum...Ay son yazdıklarına koptum yaiyi bi irade örneği sergilemişsin canım
Çok güzel canımspor gördükçe daha da mutlu oluyorum senin adına
Menün çok iyi, fıstık ezmesini de şekersiz olanından kullanıyorsan süper. Ben fıstık ezmesini çok seviyorum. Organik olan şekersiz ve katkısız olanından almıştım, hafif tadı tuzlu gibi ama baya lezzetli ve daha sağlıklı.5 mayıs
Sahur : domatesli omlet,60gr oeynir,5 badem,salatalık domates,1dilim tb ekmek
İftar : 1 tabak lorlu yeşil mercimek,3yk taze fasülye,salata,ayran, 1dilim tb ekmek
Ara : 1 kupa sütlü mescafe ve 3 tane hurma topçuğu üzerinde fıstık ezmesi
Su : 2.5lt
Spor : 45 dk cardio, 15dk zumba,1000zıp(5,6 ve 7 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak redsonja87
Orti olabilmemiz için üst listeye geçmem lazım ona da daha var gibi sankimİşte gerçek fedakarlık... Seninle orti olduğumuzda ceza alacağımız şimdiden belli oldu hahahahaha
Palyaço misaliyim kelebeğim. Sizleri güldürdüm ama o anları yaşarken ağlıyordum...
Evet canım şekersiz kullanıyorum trendyoldan alıyorum pury olanından canım tatlı istedikçe ondan atıyorum 1 tk ağzıma ama bitti bugün bir kavanoz daha var da açmayacağım onu bir müddetMenün çok iyi, fıstık ezmesini de şekersiz olanından kullanıyorsan süper. Ben fıstık ezmesini çok seviyorum. Organik olan şekersiz ve katkısız olanından almıştım, hafif tadı tuzlu gibi ama baya lezzetli ve daha sağlıklı.
Haziran sonuna kadar kaça inersem cnmHayırlı olsuuun. 54'ten sonra da bi hedef olacak mııAhh ben de 54 görür müyüm ki... Bana o kadar uzak ki şu an.
Bence de açma, bir kere açıldı mı daha kapanmıyor çünkü kolay kolay. Kendimden biliyorum. Tadımlık alayım ya bir kaşıktan ne olacak diyip de bir kaşıkta bıraktığım hiçbir şey olmadı bu zamana kadar. En iyisi hiiiiiç bulaşmamakEvet canım şekersiz kullanıyorum trendyoldan alıyorum pury olanından canım tatlı istedikçe ondan atıyorum 1 tk ağzıma ama bitti bugün bir kavanoz daha var da açmayacağım onu bir müddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?