Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok iyi süper süperben de iftarda çok yemedim sporumu da yaptım bence yarın güzel bi sonuç bizi bekliyor

Hoş geldin canım aramıza

Hoş geldin canım hangimiz karantinada almadık ki kilo kiloların iyice artmadan ne güzel karar vermişsin bir an önce verirsin inşallah

Bugün ben de spor yapmayacağım ne olacaksa olsun dedim hedefimi tutturamayacağım büyük ihtimalle
Bende yapmayacaktım ama düne göre baya artıdayım o yüzden yemekten sonra 1 mil olsun leslie yapayım diyorum sende eşlik et bana hadi
Kardio yapilmis supersin bugünde dua edecez artik
Evet yaptım biraz alıştım ama bugün düne göre artı geldim anlamadım ben bu işi
Tamamla tamamla 10bine
Ben sabah yaparsam daha rahat oluyorum yemekten sonra zumba leslie falan yapıyorm
Hoşgeldin aramıza sağlıcakla ideal kilomuza birlikte ulaşalım
Takım sorumluluğu böyle bişey işte

Yemekten sonra zaten biraz vicdan yaptım 2 mil Leslie yapacağım saat 9 gibi

Hoş geldin canım aramıza

Hoş geldin canım hangimiz karantinada almadık ki kilo kiloların iyice artmadan ne güzel karar vermişsin bir an önce verirsin inşallah

Hoşbuldum :) Evlendikten sonra 7 kilo aldım ama ilk etapta 5 kilo vermeyi hedefledim. Umarım kısa zamanda hepimiz hedeflerimize kavuşuruz

Teşekkür ederim kaptanım başta sana olmak üzere hepinize tek tek teşekkür ederim depresyonumu nazımı çektiniz iyiki 5.ci takımı tercih etmişim
canım renk kattın takımımıza iyi de güldürdün hee Allah da seni güldürsün cnm özletme tebrikler tekrardan.

Bugun spor yapma kardiodan olabilir kaslar sisiyor bi de yufka yemistin su tutmustur oda. Bende bugun spor yapmayacagim insallah 7 leri geri de birakirim bu hafta

Yemekten sonra zaten biraz vicdan yaptım 2 mil Leslie yapacağım saat 9 gibi
Bende mi 2 mil yapsam acaba kendimde o gücü bulursam bugün çok halsizim
Bugun spor yapma kardiodan olabilir kaslar sisiyor bi de yufka yemistin su tutmustur oda. Bende bugun spor yapmayacagim insallah 7 leri geri de birakirim bu hafta
Yufka su mu tutuyor ayy bilmiyorum beni de sahurda o iyi tutuyor diye yiyordum.
Yapabilirsem çok değil azcık leslie yapayım diyorum yarın sabahta yaparım yine leslie dün güzeldi eksim bugün şok oldum tartıda

Gece yapiyorum ben sporlari gunduz yapamiyorum yemekten 2 3 saat sonra

Bende bir kısmını yaptım 1 videom kaldı karın hareketleri o da iftardan sonraya kaldı böle 2 parca yapabilirim:)zaten az bişey kaldı ramazan sonra tekrar yeme spor düzene girer

Yarına güzel bi eksi gelecek gibi he
Sahur
2 dilim ekmek
1 yk labne
1 elma

Iftar
1 kase sehriyeli tavuk corbasi.
Salata

Su 2 lt gecer

Cherry Mom @Mehfam ummhnisa
Senden de güzel bi eksi geliyor heeee

canım tebrikler :)

sağol kuşum herkes de rahat artık tahrik unsuru kalmadı

Sağ ol kaptanım.

VAlla orti bu aralar annem sağ olsun o pişiriyor ben yiyorum teşekkür ederim canım. Amin.

Çok motive edici bir nick olmuşhayırlı olsun
sağol kuşum

Hedef60kgolmak nickin hayırlı olsun canım şahane olmuş

yarimuhendis profil fotoğrafın şahane
sağol kaptancım

Bugün ben de spor yapmayacağım ne olacaksa olsun dedim hedefimi tutturamayacağım büyük ihtimalle
ama ama neden gülüyorsun

inşallah görürsün canım

hzlsel nasılsın ortim yarına bomba gibi geliyor muyuz
İnşallah ortim ama bu hafta pek umudum yok az uyuduğum için herhalde ödemim oluyor sabahları -600 ün üzerine çıkamadım inşallah yarın biraz daha gider Leslie yapayım diyorum 2 mil başlayacağım birazdan sen de durumlar nasıl

canım tebrikler :)

sağol kuşum herkes de rahat artık tahrik unsuru kalmadı

sağol kuşum

sağol kaptancım

ama ama neden gülüyorsun

inşallah görürsün canım
Ortim çok sinirlerim bozuldu bu hafta bu kiloya artık bende taktım huniyi aman boşver modundayım

-600 az mı hedefi tutturamıcam deyince korktum ceza büyük bu hafta
1 kiloya yakın gelecek gibi eksim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…