- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #411.361
Tebrik ederim canım
Harika eksi yüzde 1 den fazla harikaGünaaydın :)
geçen hafta:80,6
Bu hafta: 79,6
Fark: 1
Yüzde: %1,241
haftaya hedef 78,8
Eki Görüntüle 2843593
Bu kiloda bu kadar eksi cok iyiGünaydın hanımlar, gün içerisinde dışarıda olacağım, o sebeple şuraya şunu şimdiden bırakayım;
Geçen hafta kilom;58.5
Bu haftaki kilom; 57.3
Önümüzdeki hafta hedef; 57 (bayram kazalarını göz önünde bulundurarak hedefi çok uçurmayayım dedim)
Fark; 1.2 kg
Oran: %2,051
Cherry Mom
Ay insallaahhOğlan 16 aylık kız 5 yaşında
Benimde hedef tutuyor çok şükür. Senin tartı akıllıdır kötü sürpriz yapmaz merak etme
Tebrikleri canımmm mikemmelHedefimi geçtiğime göre artık paylaşabilim
Geçen Hafta:89,7
Bu Hafta: 88,6
Fark:1,1
Yüzde:1.22
Hedef:87,7
Cherry Mom Hedef60kgolmak @muhursuzpusula
Ortim seni ayriyeten tebrik ediyorum ya uçumuşsun resmenGeçen hafta 58
Güncel 56,7
Fark 1,3
Yüzde 2,24
Hedef 56 ( bu hafta bayram umarım tutarım kendimi)
Cherry Mom Hedef60kgolmak Mathildablue
Ben gec yaptım sahuru baya o yüzden geç tartiliim
Regl haftası cok iyi bence sıkma canını ben artı cıkmıstım ödemmis:)Hayırlı cumalartebrik ederim kızlar güzel eksiler gelmiş..
Geçen cuma 86. 2
Bugün 86
Fark 0.2
Yüzde 0.232
Benim regl haftamm
Tebrik ederim canımmGeçen hafta 69.9
Güncel 69.3
Fark - 600
Hedef 69.0
Strahing ne canım? Hic duymadımmerhabalar canım nick değişimi yapmadım sanırım karşılaşmadık :) toplight ve morördeğe denk gelirim umarım çok güzel paylaşımlarımız oldu:)
memnun oldum Esra ben eşimden ayrıldım ve çocuum yok bakalım hep beraber zayıflayalım tekrar :)
hittt antremanları için en uygun vakit sabah aslında lakin bende akşam yapıyorum. sabah hitt akşam strahing çokk etkili olabiliyor yada hepsi sabahtan :)
canım yanlış yazmışım streching olacaktı esneme germe antremanları ben yoga yapıyorum mesela bunun içinTebrik ederim canım
Harika eksi yüzde 1 den fazla harikatebrik ederimm
Bu kiloda bu kadar eksi cok iyitebrikler :)
Ay insallaahhdaha tartılmadım fırsatım olmadı ev isinden markete cıktım yemek felan
Tebrikleri canımmm mikemmel
Ortim seni ayriyeten tebrik ediyorum ya uçumuşsun resmenagır spor yapmamana rağmen muhteşem bir eksi gözlerim kamastıı kız sen bizi birinci yaparsın bu gidisle
Ben gec yaptım sahuru baya o yüzden geç tartiliimheyecanla bekliyorum birazdan tartılırım
Regl haftası cok iyi bence sıkma canını ben artı cıkmıstım ödemmis:)
Tebrik ederim canımm
Strahing ne canım? Hic duymadım
Yaa bu hafta herkes cok iyi eksilerde takım olarak 1. Olurmuyuz ne
Hahahahahhah iyi yapmışsıın. Olsun. Ben biraz daha kilo vereyim, daha büyük kaçamaklar da yapıcam inş.Ben de gittim şimdi dondurmamı aldım ama seninki gibi masum değilkendimi tam ödüllendireyim dedim yarın tüm verdiklerimi geri alacağım
Müthişsin hemşehrim. Hadi şimdi sütlacına git.Geçen cuma : 57.6
Bu cuma : 56.7
Fark :-900gr
Yüzde : 1.5625
Haftaya hedef : 56.1
Cherry Mom @muhursuzpusula @redsonja87
Harikasın canımGeçen cuma : 57.6
Evet spor sonu yapıyorum chloe sonrası öyle rahatlatıyor ki uykum geliyor :)canım yanlış yazmışım streching olacaktı esneme germe antremanları ben yoga yapıyorum mesela bunun için
Au oruçlu değilim ama iftardan sonr abir şeyler yeme isteğim olduğu için iftardan sonraya saklıyorum onu şöyle yavaş yavaş sindire sindire yiyeceğimMüthişsin hemşehrim. Hadi şimdi sütlacına git.
Teşekkür ederim canımHarikasın canım
Ben şu an dondurmamla aşk yaşıyorum.Au oruçlu değilim ama iftardan sonr abir şeyler yeme isteğim olduğu için iftardan sonraya saklıyorum onu şöyle yavaş yavaş sindire sindire yiyeceğim
Sağ ol canım sana da afiyet olsunBen şu an dondurmamla aşk yaşıyorum.Sana da şimdiden afiyet olsun.
Ayy hiç bişey kalmamış canım kısa zamanda gider o da6 kilocuk
Süpersin canım bende 3 hafta 69 da dolandım sonra hoop 7lere çıktım geri aman sen benim gibi olmaGeçen hafta 69.9
Güncel 69.3
Fark - 600
Hedef 69.0
Kııız naptın sen süpersinGeçen cuma : 57.6
Sağ ol canım. Valla kasmadım bu hafta kırdım direncimi galiba kafa rahat olunca daha iyi oluyormuş onu anladımKııız naptın sen süpersin
Çok iyi canım güzel bir hafta geçirdin karşılığda geldi tebrik ederimmmGeçen hafta 69.9
Güncel 69.3
Fark - 600
Hedef 69.0
OoooooGeçen cuma : 57.6
Tebrikler canım çok iyi
Tebrik ederim canım
Evet yaa kasınca bünye de bizi kasıyor resmenSağ ol canım. Valla kasmadım bu hafta kırdım direncimi galiba kafa rahat olunca daha iyi oluyormuş onu anladım
yoga dersi almıştım biraz sonrasında nike training club ile devam ettim. şimdi bildiğim akışlarla devam ediyprum. bu yaaz akroyoga çalışmaya başlayacağım o yüzden daha çok split ve handstand yapabilmeye yönelik çalışıyorum. öncesinde hitt ve crossfit yapıyorum. programları kendim belirliyorum lakin aşağı yukarı 5 yıldır spor yapıyorum son 2 yıldır kısa süreler dışında sporu bırakmadım ve hep farklı programlarla çalıştım. şuan ki çalışmamı jillian ayarında düşünebilrsin lakin chloe yu bilmiyorum bi bakınayım hareketlerine.Harikasın canım
Evet spor sonu yapıyorum chloe sonrası öyle rahatlatıyor ki uykum geliyor :)
Peki yogayı nerden bakıp yapıyosun herhangi bir video mu yoksa kafandan mı
Teşekkür ederim kaptanımOooooogüzel yüzde yaptınız 2 ortak heee tebriklerr canımcımmm
Aynen öyle aynenEvet yaa kasınca bünye de bizi kasıyor resmen
KuşuuummmmHedefimi geçtiğime göre artık paylaşabilim
Geçen Hafta:89,7
Bu Hafta: 88,6
Fark:1,1
Yüzde:1.22
Hedef:87,7
Cherry Mom Hedef60kgolmak @muhursuzpusula
Selam canım ay hiç aklıma öyle birşey olacağı gelmemişti yönetime ulaşsaydın maile sıfırlama gönderiyorlar herhalde yardımcı oluyorlar bir şekilde hoşgeldin yeniden 2 hafta olmayınca haberde gelmeyince izin yazdım ama başla yeniden senn arayı açmayalımSelam kızlar şifremi yine kaybetmişdim ve bugün geri bulabildim şükür
Önümüzdeki haftalarda da inşallah diyet moduna da tekrar adette olup , yine aranıza dönebilirim
Kilo veren herkesi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?